Tetoválási vázlatok angyalok - VeAn Hungarian
Angyalok

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted az Angyalt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely az Angyalt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Tetoválási
vázlatok angyalok

Az angyaltetoválás egy speciális jelöléssel van kitöltve, amely attól függően változik, hogy melyik angyalt választotta az ember.

Többféle típus van: kerubok, bukott angyalok, védelmezők és tündérek - ezeknek a lényeknek mindegyike sajátos értelmezést hordoz, amelyről ebben a cikkben fogunk beszélni.

angyal tetoválás

A kerubok
jelentése a tetoválásban

A kerubok - kis angyalok, arany hajú és égkék szemű gyermekek.

Megszemélyesítik az ártatlanságot és a tisztaságot, és megvédik az embert a különféle bajoktól. A leghíresebb kerub Cupido, egy göndör fürtű mindenkinek ismert gyerek, aki íjat és aranynyilakat hord. Cupido szeretetet, tisztaságot ad az embereknek, és megvédi az embert a viszonzatlan szerelemtől. A gyermekangyal képeit általában a lányok választják gyakrabban, hangsúlyozva tisztaságukat.

angyal tetoválás
angyal tetoválás
angyal tetoválás

Arkangyalok

Az arkangyalok a legmagasabb angyalok - karddal vagy lándzsával ábrázolt harcosok.

Ezek a lények az ember védelmét és a sötétség elleni harcát személyesítik meg. A küzdelem ugyanakkor nemcsak a környező világ sötétjével zajlik, hanem önmagában is. Ennek alapján az arkangyal képével ellátott tetoválás személyesíti meg az ember állandó belső küzdelmét.

A bukott angyalok olyan lények, akiket kiűztek a Paradicsomból. Ha ezt a vázlatot választja tetováláshoz, az ember azt mondja, hogy a múltban olyan hibát követett el, amely elvett tőle valami fontosat.

Gyakran olyan tetoválást is találhat, amelyen egy sötét szárnyú lény van ábrázva. A sötét angyal (Reaper of Souls) azt jelenti, hogy az ember fél a haláltól, a tetoválás minden nap emlékezteti őt, hogy az életben értékelni kell minden pillanatot.

angyal tetoválás
angyal tetoválás

Tündér képek

A tündérek a fantáziavilágból érkeztek hozzánk, amely sokféle manót, tündért és angyalt ábrázol.

A fantáziavilág szárnyas lényei a könnyedség, az ártatlanság és a játékosság megjelölését viselik.

angyal tetoválás

Szárnyak

A tetoválás területén gyakran vannak képek magukról az angyalok szárnyairól, amelyek szintén népszerűek.

A szárnyak az ember védelmét és szabadságát képviselik. Vannak, akik ezt a képet az Istennel való kapcsolatuk hangsúlyozására használják. A törött szárnyak azt jelzik, hogy az ember valami fontos dolog miatt aggódik belülről. A széttárt szárnyak az erőt és a jóságot jelzik. A nők számára egy ilyen tetoválás a gyengédség megszemélyesítése, a férfiaknál pedig az erő és a védelem jele.

angyal tetoválás
angyal tetoválás
Az imádkozó angyal

Az imádkozó angyal képe az egyik legkeresettebb tetoválás.

Az ilyen vázlatot nők és férfiak egyaránt választják. Ennek a képnek az értelmezése a következő: a kép segít elküldeni imáit az ég felé a rokonok és barátok számára, lehetővé teszi a lélek egyensúlyának elérését, gyógyítja a fájdalmat egy szeretett személy elvesztése után.

A repülésben lévő angyal az újjászületést, a kitárt szárnyak (felszállás előtt) pedig a változásra való készséget jelzik.

Minden ember, aki egy angyal vázlatát választja magának, különleges megjelöléssel ruházza fel. Egyesek számára a kép a spiritualitás, a szebb jövő utáni vágyat, az önmagán belüli sötétség elleni küzdelmet jelzi. Gyakran egy angyal tetoválási vázlatát választják talizmánnak. De a fentiek mellett sokan pusztán esztétikai szempontból választják ezt a vázlatot, anélkül, hogy a tetoválást különleges megjelöléssel látnák el. Végtére is, egy tetoválás egy fenséges szárnyas lénnyel mindig nagyon szépnek, lenyűgözőnek és felülmúlhatatlannak tűnik.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.