Anubis tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Anubis

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted Anubiszt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely Anubiszt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Anubis tetoválási vázlatok

Egyiptom egy arab köztársaság, tele rejtélyekkel és sok legendával a fáraókról és utóéletükről.

Az ország számos építészeti épülettel rendelkezik, amelyeket a mai napig a világ minden tájáról látogatnak meg a turisták. Az ősi civilizáció nagyon titokzatos, kultúrájában rengeteg rejtélyt és titkot rejt magában. A turizmus mellett az egyiptomi témák nagyon népszerűek a tetoválás művészetében. S különösen a szimbolizmus iránt van nagy kereslet, amely folyamatos kapcsolatban áll a köztársaság mitológiájával. A tetoválás területén nagyon népszerűek a piramisok, szkarabeusz bogarak, Ra mindent látó szeme és így tovább. Az Arab Köztársaság cselekményei mindenkor népszerűek, különösen az egyiptomi mitológia rajongói körében. Mint ismeretes, a mítoszokban jelentős számú isten él, az egyik közismert, akinek a képei a tetoválás területén is népszerűek - Anubis.

anubisz tetoválás

Jelentés a
tetoválás szférájába

Az egyes istenek képe különleges energiát hordoz, amelyet képeikkel továbbítanak a tetoválások tulajdonosaihoz.

Mit jelent az Anubisz tetoválás? A mitológia szerint ez az istenség a legtitokzatosabb istenek közül. Az istenség a túlvilág védőszentje és a halott lelkek karmestere. A nekropoliszok és temetők patrónusa, a holtak birodalmának egyik fő bírája. Ez alapján sokan úgy gondolják, hogy az ő képmásával készült tetoválást nem szabad a testre helyezni, ha nem akar valaki sok problémát hozni az életébe. De egy ilyen komor leírás ellenére az alvilág patrónusát ábrázoló tetoválás nem hordoz semmi rosszat.

Ezenkívül Anubisz a gyógyszerek és a mérgek őreként működött. Ennek alapján jelentésének értelmezése úgy írható le, mint ami új felé nyit utat. Mellesleg a pszichológusok és aneszteziológusok közül sokan ezt az istenséget tekintik pártfogójuknak.

Ozirisz fia a gyógyszerészek patrónusa, és a halottakat a másik világba vezeti, így az ő képével ellátott tetoválás a következő értelmezést kapja: Isten, aki megnyitja az utat.

A tetoválási vázlatokon Anubiszt általában emberi testtel és egy sakál vagy kutya fejével ábrázolják. Az Anubisz vázlatokon többnyire három szín dominál:

  • Zöld - újjászületést jelent;
  • Fehér - a múmia kötéseinek képei;
  • Fekete – a halált és a túlvilágot jelöli.
anubisz tetoválás
anubisz tetoválás
anubisz tetoválás

Ebben a tetoválásban leginkább a feketét használják, mert amellett, hogy az éjszaka színe, a balzsamozó gyanta is ugyanolyan színű.Az istenségnek sok tartozéka van, amelyekkel időszakosan ábrázolják:

  • Dupla korona, amelyet az akkori uralkodók viseltek;
  • Imiut - állatbőrből készült fétis;
  • Transzparens kutyával;
  • Sekhem – Isten erejének megnyilvánulása;
  • Sárga, fehér madarak – ezeket a madarakat szokás volt feláldozni az istenségnek;
  • Mérleg - amelyen a Halottak Könyve szerint a halottak karmestere mérte le a halottak szívét.Olyan vázlatok is találhatok, amelyeken Anubisz a múmiával együtt van ábrázolva.

anubisz tetoválás

Tetoválási kép variáciok

Az Anubis tetoválás kiváló dekorációja lesz a test bármely részén.

De a tetoválás különösen lenyűgöző nagy méretben, oldalt, háton vagy mellkason ábrázolva. Ez lehet fekete-fehér kép, vagy színes tetoválás. Az Anubis vázlatai univerzálisak, egyformán alkalmasak az erős és a gyenge nem számára. De leginkább a férfiak még is szívesebben díszítik testüket egy istenség képével. Az Anubis tetoválás kiválasztásával minden bizonnyal felhívja mások és a járókelők figyelmét. Anubisz kiváló útmutatóként fog szolgálni számodra az életben, sok új határt nyit meg és a helyes útra terel.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.