Aranyhal tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Aranyhal

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted az Aranyhalat?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely az Aranyhalat ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Aranyhal tetoválási vázlatok

Sokan legalább egyszer életükben álmodoztak arról, hogy kifogjanak egy aranyhalat, mert mint a mesékből tudjuk, az aranyhal teljesíti a kívánságokat.

Nem meglepő, hogy a tetoválások terén a csodálatos kívánságkészítő széles népszerűségre tett szert. Egy aranyhal tetoválás láttán az első megjelölés, ami eszünkbe jut, a szerencse. Az aranyhal tetoválás valóban szerencsét jelent, de emellett a képe több mély jelentést is hordoz magában.

aranyhal tetoválása
aranyhal tetoválása
aranyhal tetoválása

Aranyhal különböző országokban

Egyes történetekben a halakat az istenek ajándékaként írják le, más történetekben az aranyhalak a gyönyörű lányok újjáéledt könnyei.

A Song-dinasztia idején ezeket a szép halakat a buddhista templomokba ajándékozták. Azóta az aranyhal a buddhista vallás fontos eleme, minden templomban medencének kell lennie ezekkel a csodálatos lényekkel. A keleti kultúrában az aranyhal a tisztaság, a luxus, a hosszú élettartam, a jólét és a minden rossztól való védelem jelölését viselte.

Ázsiában az aranyhal anyagi gazdagságot jelent, és egy pár ilyen hal örömteli egyesülés. Azt is érdemes megjegyezni, hogy Ázsiában az aranyhalat az ellentmondások harmóniájának jelének tekintették. Ez az elképzelés abból a tényből származott, hogy ezek a halak egyszerre kapcsolódnak a tűz és a víz elemeihez.

Japán lakói körében az aranyhalat a fenti elnevezések mindegyikével, valamint a könnyen pusztító szépséggel is összekapcsolták.

Sok nép kultúrájában az aranyhalat széles, fényűző farokkal és nem kevésbé fényűző uszonyokkal ábrázolják, ami bájt, lágyságot, kifinomultságot és könnyedséget jelentett.

A halak szabad lények, annyit úsznak, amennyit akarnak és ott, ahol akarnak. Ezért gyakran a kijelölésük a földi mulatságok feletti diadal. Szellemi tökéletességük pedig a halak élénk színében fejeződik ki.

aranyhal tetoválása
aranyhal tetoválása

Az aranyhal tetoválás értékének jellemzői

  • Általában ez a tetoválás szerencsét, sikert minden törekvésben, jólétet jelent. Érdemes megjegyezni azt is, hogy az orosz nép saját megjelöléssel ruházta fel a varázshalakat - Puskin „A halász és a hal meséje” című meséjéből tudjuk, a tengerek úrnője képes teljesíteni a kívánságokat.
  • Az aranyhal képe inkább a hölgyeknek tetszik, bár ez a tetoválás univerzális. A női testen a hal könnyűnek és gyengédnek tűnik, hangsúlyozva a tetoválás tulajdonosának finom természetét, valamint megvédi őt a negatív erőktől.
  • A hal, amelynek uszonyai és farka simán hajlottak, nőiességet, puhaságot és érzékenységet jelent. Ebben az esetben a hal képét különféle mintákkal lehet kiegészíteni.
  • A páros aranyhal tetoválás két szív erős, boldog egyesülését jelenti.
  • Az aranyhal és a lótusz hosszú távú jólétet jelent.

A tetoválásban lévő aranyhalnak számos változata van. Lehet ez egy realizmus stílusában készült hal, vagy egy színes tengeri élővilág akvarell stílusban. Kedveltek a tengermélyek úrnőjét ábrázoló rajzfilmek is. A hal színe általában élénksárga, narancssárga árnyalatú. De mivel a tetoválás terén nincsenek korlátozások, Ön maga választhatja ki az aranyhal színét. Mindenesetre az aranyhal tetoválás számos pozitív megjelölést hordoz, függetlenül a színétől és méretétől. És ami a legfontosabb, ez a tetoválás mindig felvidít, szerencsét vonz, és megvéd a különféle problémáktól és bajoktól.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.