Tetoválási vázlatok "alma" - VeAn Hungarian
Az alma

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted az Almát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely az Almát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Tetoválási vázlatok "alma"

Az alma egy látszólag közönséges gyümölcs, amelyet mindannyian ismerünk jótékony tulajdonságairól.Egy ilyen egyszerű és gyakori gyümölcs azonban meglehetősen kétértelmű szimbólum a művészi tetoválóiparban. Mihez kapcsolódik? Kezdjük a legelejéről, mégpedig az Édenkertből, amelyben a csábító-kígyó a tiltott gyümölcs megkóstolására csábította Évát.

Az alma a szépség, az egészség és a fiatalság szimbóluma. Gyakran hallani azonban egy ember férges almával való összehasonlítását abban az esetben, ha az ember megpróbál sokkal jobbnak látszani, mint amilyen valójában.

Az almák tetoválási vázlatai nagy keresletet mutatnak a különböző korú emberek körében. Miért vonzódnak annyira ezekhez a gyümölcsökhöz? Mit jelent az alma a tetoválásban? Ezekre a kérdésekre adott válaszokat, valamint még sok érdekes dolgot megtudhat ebből a cikkből.

Tetoválási alma
Tetoválási alma

Jelentés
a tetoválási iparban

A művészi tetoválás területén az almának számos jelentése van:

  • Fiatal évek és szépség, egy friss, lédús almarajz segítségével az ember megmutatja azon vágyát, hogy a lehető legtovább megőrizze a fiatalságát;
  • Az alma magja elvesztegetett évekről beszél, általában ilyenkor a mag homokóra alakú;
  • A leggyakrabban rajzfilm stílusban ábrázolt féregű alma az ember negatív tulajdonságairól beszél;
  • A megharapott alma a jól ismert Apple cég szimbóluma, ezért az emberek hálájukat és tiszteletüket fejezik ki Steve Jobs iránt;
  • Az alma, amelybe fecskendőt szúrnak, azt jelzi, hogy egy személy korábban kábítószer-függő volt;
  • Az alma kígyóval a kísértés szimbóluma.
Tetoválási alma
Tetoválási alma
Tetoválási alma

A stílus kiválasztása

Az alma tetoválás stílusa nagyon eltérő lehet.Az alma nagyon fényes, lédús, szokatlan a New school és az Old school stílusában. A rajz fekete körvonalú lesz, amelyet gyakran tetováló szalagok, rózsák és egyéb kiegészítő elemek egészítenek ki.

A realizmus univerzális stílus, egy alma a testén valódinak fog kinézni, és ez nem csak egy kép. Az alma különösen valósághű képét apró részletek teszik ki, mint például a harmatcseppek, egy lédús kiemelés, amely az alma ízét közvetíti. Érdemes azonban elmondani, hogy az ilyen stílusú tetoválás meglehetősen gondos munka, amely speciális ismereteket és jelentős tapasztalatot igényel.

A rajzfilm stílusa alma tetováláshoz is alkalmas, a kép eredeti és szokatlan lesz.

Akvarell, lenyűgöző stílus, tele könnyedséggel és légiességgel. Az ilyen stílusú alma képét festékfoltok vagy többszínű fröccsenések egészíthetik ki.

Tetoválási alma
Tetoválási alma

Jelentés
számos kultúrákban

Az ókori Római Birodalomban az almafa gyümölcsei Ceresnek, az istennőnek voltak az attribútumai, aki először szeretetet adott az embereknek, majd tragikus végkimenetelhez juttatta őket.A kínai kultúrában az alma a barátság és a béke szimbóluma. Az almafa virágzó ága a nőiességet jelképezi.

A szlávok az almafa termését használták az udvarlás során. A vőlegény szülei az almát hoztak a lánynak, és ha elfogadta, beleegyezett, hogy feleségül veszi fiukat.

Sok vázlat van egy almáról, különböző stílusokban, színekben, technikákban. Ha szeretné, a mesterrel közösen egyedi vázlatot készíthet, amely csak az Ön testét fogja díszíteni.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.