Bábjátékos tetoválási - VeAn Hungarian
Bábjátékos

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Bábjátékost?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Bábjátékost ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Bábjátékos tetoválási vázlatok

A bábok ősidők óta felkeltik az emberek érdeklődését és egyben a félelemérzetet.

Úgy gondolták, hogy ezek a babák kapcsolatba hozhatók az emberekkel. Ha egy bábjátékos képét nézzük, vagy magát a bábot, az emberek különböző érzelmeket táplálnak. Vannak, akik félnek irányított bábnak lenni, mások a bábjátékos helyébe akarnak kerülni. Ha az ember a bábjátékos képét, vagy magát a bábot szálakban alkalmazza a testére, sok mindent elmondhat magáról. A bábos tetoválásnak három fő területe van:

  • Egy bábszínész képe;
  • Báb baba képe;
  • Kép a bábjátékos kezéről, aki szorosan tartja a húrokat.Egy tetováláshoz sokféle színarány választható, de a bábjátékost ábrázoló tetoválások még mindig titokzatosabbak, fekete-fehérben készülnek. Általános szabály, hogy a férfiak szívesebben alkalmazzák a bábjátékos vagy bábos képet a testükön. De a nők is választhatnak hasonló képet egy tetováláshoz, amelyben a baba a főszerep.

Bábjátékos tetoválási
Bábjátékos tetoválási
Bábjátékos tetoválási

A bábszínész tetoválás értelmezése

A bábjátékos tetoválás kijelölése meglehetősen kiszámítható.

A bábjátékos képe általában azt mutatja, hogy az ember menedzser akar lenni, hogy mindenkit alárendeljen a befolyásának, hogy olyan környezetet teremtsen, amely számára előnyös. Egy kép sokat elárulhat az emberről, a jelleméről. Azt is érdemes megjegyezni, hogy az elnevezést olyan részletek is befolyásolják, mint a bábjátékos arca, vagy inkább arckifejezése; a póz, amelyben a babát ábrázolják; a szálak erőssége, valamint számuk.

A bábjátékos bölcs, nyugalmat kifejező arckifejezése.

Egy ilyen kép igazságosságot, bölcsességet jelent. Azt mondja, hogy a tulajdonos egy nagyon méltó mentor, aki előre megjósolja az eseményeket, és kiváló minőségben képes megoldani a problémákat. Ugyanezt a jelölést kapja a tetoválás, amelyen a babát a cérnánál fogva erős férfi kéz ábrázolja.

Gonosz bábjátékos, vagy arcát a háta mögé rejtő.

A kép azt sugallja, hogy ennek a tetoválásnak a tulajdonosa jó szövetséges, de jobb, ha nem lesz az ellensége.

Összetört, megvert, szerencsétlen baba.

A kép azt sugallja, hogy tulajdonosa nagyon erős tulajdonságokkal rendelkezik, minden eszközzel készen áll a cél elérésére, még akkor is, ha kegyetlenségre van szükség.

Egy bábjátékos egy szálakba gabalyodott báb fölött.

Gyakori kép a szüleik befolyása alatt álló kamaszok körében, és arról álmodoznak, hogy kiszabaduljanak a bilincsekből. Egy ilyen kép azt jelzi, hogy az ember nem tud maga dönteni, hanem mások befolyása alatt áll.

Baba ollóval.

Egy ilyen képen gyakran vannak vágott szálak. A kép azt sugallja, hogy az ember arra törekszik, hogy kitörjön a bilincsekből.

Észreveheti, hogy a bábszínész egészen nyilvánvaló megnevezése eltérhet a kép további részleteitől. A bábjátékos tetoválásra meglehetősen nagy a kereslet, általában az emberek ilyen módon mutatják meg magukat. Egy ilyen kép segítségével az ember bemutathatja jellemvonásait, belső világát vagy vágyait. A bábszínész tetoválásokat leggyakrabban olyan rendkívüli személyiségek választják, akik szeretnek filozofálni az élet felett. A bábszínész képe kiemeli az ember egyéniségét, erősségeit. De az is fontos, hogy maga az ember fektessen be a tetoválásába. Sokak számára a bábos tetoválás nem hordoz különösebb értelmezést, hanem a test látványos díszítése. Egy ilyen tetoválás mindig vonzza mások szemét, akik kíváncsiak lesznek a kép jelentésére.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT