Bagoly Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Bagoly

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Bagolyt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Bagolyt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Bagoly tetoválási minták

A művészi tetoválás művészetében a különféle madarak képei nagyon népszerűek.


Aminek szokásos megnevezése a szabadság, a függetlenség vágya, az emberi gondolat repülése, a fantázia. De az összes lehetséges madár között van egy madár, amely titokzatos értelmezésében különbözik a többitől. Ez a madár egy bagoly, amely misztikus és titokzatos képességeivel meghódította az embereket. Mennyire képes egy bagoly 180 fokkal elfordítani a fejét, hogy mindent megfigyeljen, ami történik, és táplálékot keressen magának. Ősidők óta az emberek tisztelték a baglyot, de ugyanakkor féltek is tőle. Ez annak köszönhető, hogy a bagoly egy éjszakai madár, ragyogó szemekkel, ijesztő hangokkal és csendes mozgással. Ilyen csodálatos képességekkel a baglyot gyakran misztikus erőkkel hasonlítják össze, bár valójában a bagolynak sok pozitív megjelölése van.

bagoly tetoválás jelentése
bagoly tetoválás jelentése

A titokzatos madarak jelentése

Az ókori görögök különös tisztelettel bántak a baglyokkal.


A görögök ezt a titokzatos madarat Athéné istennő (a bölcsesség, a belátás és a tanulás istennője) vezetőjének tartották. Az ókori érméket bagoly képével díszítették, a görögöket tartják azoknak az embereknek, akik misztikus jelentések helyett a bölcsesség és tudás jelölését szánták a bagolynak. A bagoly bölcsességét a különböző népek számos meséje leírja, amelyben a bagoly az erdő legbölcsebb lakója, mindenki hozzájuk fordul tanácsért.

Az indiánok is tisztelték a baglyokat, ezt a madarat nem csak a bölcsességgel hozták kapcsolatba velük. Az indiánok azt hitték, hogy a bagoly tud a világ minden titkáról, és nemcsak a jelenről, hanem képes más világokba is belenézni. Azt hitték, hogy az emberi álmok és illúziók alárendeltek a baglyoknak. Az indiai nép azt is hiszi, hogy a bagoly egy másik világba vezet (ugyanaz az értelmezés az ókori Egyiptom népe körében), a sámánok és a törzs minden tagja bagolytollat ​​használt talizmánként.
A hindu követők úgy vélik, hogy a bagoly szorosan kapcsolódik a világűrhöz és annak szellemiségéhez.
A szlávok és a keresztények körében a bagoly magas intellektuális képességeket és éles elmét jelöl.

A bagolytetoválások már régóta nem viselnek misztikus jelöléseket, amelyek gyakran megijesztik az embereket. Éppen ellenkezőleg, általánosan elfogadott, hogy a bagoly bölcs, szabad, független madárként viselkedik. Nagyon gyakran a bagoly képének értelmezése az időhöz és a hosszú élettartamhoz kapcsolódik, mivel a bagoly hosszú májú. Ennek a különleges megjelölésnek a hangsúlyozása érdekében a baglyot gyakran órával együtt ábrázolják. Olyan lehet, mint egy óra a közelben, vagy egy madár szeme szolgál számlapként. Szintén népszerűek a bagoly képei, amelyeken szemek helyett drágakövek vannak, vagy természetellenes színben világítanak, valamint sok más képlehetőség. Azok az emberek, akik a bagoly képét választják a tetováláshoz, általában meglehetősen bölcsek, erős pozíciójuk van az életben, erős szellemük van, a zajos társaságok helyett inkább a csendes estékre hajlamosak. Ezenkívül a bagoly tetoválás sok ember számára amulettként működik, amely vonzza a tudást és a sikert.

bagoly tetoválás jelentése
bagoly tetoválás jelentése
bagoly tetoválás jelentése

Női bagoly értelmezés

A tetováláshoz a lányok a bagoly bármilyen változatát választhatják.


Lehet olyan, mint egy valósághű madár, vagy egy absztrakció, vagy egy animáció. A kép színezésének sincsenek határai, minden a mester vagy az ügyfél fantáziáján múlik.
A bagoly képe a kézen jelzi a tulajdonos bölcsességét és szentségét.
Űrbagoly. A tetoválás kozmikus jelentése azt mondja, hogy a tetoválás tulajdonosa pozitív és gondtalan ember.
A színes és finom színű tetoválás azt jelzi, hogy a tulajdonos társaságkedvelő és nyitott ember.

bagoly tetoválás jelentése
bagoly tetoválás jelentése

A tetoválás férfias jelentése

Az férfiak a baglyok komoly képeit részesítik előnyben.


A bagoly képe a karon (jobbra) azt jelzi, hogy a tetoválás tulajdonosa bölcs és határozott ember.
A fekete-fehér bagoly az ember nyugalmát, bölcs szemléletét és határozott hozzáállását értelmezi.
A bagoly fényes, színes képei a tulajdonos pozitív hangulatáról beszélnek.
A valósághű bagoly azt jelzi, hogy a tetoválás tulajdonosa vidám ember. Jelezheti az erejét is.
Ha a bagolynak hibái vannak a képen, vagy a test nagy részei nem benne rejlenek, akkor egy ilyen tetoválás azt jelzi, hogy tulajdonosa nem támogatja a társadalom színvonalát és a szokásos általános szabályokat.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.