Ballerina tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Ballerina

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Balerinát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Balerinát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Ballerina tetoválási vázlatok

A balerina képével ellátott tetoválások meglehetősen széles körűek, mind a lányok, mind a férfiak körében.

Első pillantásra úgy tűnhet, hogy ez egy nőiesebb tetoválás, és kissé furcsán fog kinézni a férfiakon. De mindez nem így van, a balerina képe különféle stílusokban és színekben készülhet. Vannak elég érdekes vázlatok a karcsú táncosokról, akik jobban megfelelnek a férfi felének, mint a nőknek. Az ilyen tetoválások megjelenésének története arra az időre nyúlik vissza, amikor a világbalett még csak fejlődött. Az ilyen tetoválások fő szimbolikája két típusra oszlik:

 • Az első, ami azonnal észrevehető, az az előadások fényessége, a közönség figyelme, a kép kecsessége;
 • Ezeknek a gyönyörű lényeknek az érem másik oldala a kemény edzés, a szigorú rutin, a szigorú diéta, a szabályok szigorú betartása.Egy balerinára nézve rögtön a legalapvetőbb asszociációk merülnek fel: a balerina az elegancia, a finomság, a plaszticitás, a harmónia, a tökéletesség, az esztétika, a muzikalitás, a kitartás, az álmodozás és olykor a magány megtestesítője.

balerina tetoválása
balerina tetoválása
balerina tetoválása

Női és férfi képek

 • Mivel a balerina kifinomult, kecses, plasztikus és harmóniával rendelkezik, sokan úgy vélik, hogy a képével ellátott tetoválások csak a női felek számára alkalmasak. De érdemes megjegyezni, hogy sok férfi egy kifinomult táncoslány képét is szeretné látni a testén. A férfi és női tetoválás közötti különbség pontosan a balerina képe és a kivitelezés színvilága. A következő képek a férfi változathoz köthetők:
 • Balerina csontváza. Ennek a képnek az értelmezése a férfi karakter tulajdonságairól, hatékonyságáról, megbízhatóságáról és kitartásáról beszél.
 • Balerina hegyes cipővel. Egy cipőt felhúzó lány tetoválása a tulajdonos bátorságáról beszél.
 • Táncoló balerina. Ez a kép arra utal, hogy a személy magányos.
 • Egy balerina arc nélküli sziluettje. Arra utal, hogy tulajdonosa szerelmes, és tökéletesen hangsúlyozza romantikus képét.
 • A balerina sziluettjével ellátott lányos tetoválásoknak sajátos értelmezésük van:
 • Tetoválás egy lány fekete körvonalával. A balerina rajzának ez a kivitelezése eleganciával néz ki, ráadásul egy ilyen tetoválás minden nőies tulajdonságot hordoz magában.
 • Balerina tánc közben. Alapvetően a lányok ilyen képeket választanak alakjuk hangsúlyozása érdekében, mert egy ilyen tetoválás kifinomultságról és eleganciáról beszél.
 • Pointe cipő képe. Sok lány szívesebben díszíti testét egy táncos cipő képével, egy ilyen tetoválás tulajdonosának fejlődéséről beszél, és arról, hogy a céljaira törekszik.
 • Ha a balerinának nincs arca a képen, az ilyen tetoválást úgy értelmezik, mint amely a magasztosságot és a kecsességet hangsúlyozza.Meglehetősen sok balerinát ábrázoló vázlat található, és ez nem csak egy magányos lány sziluettje, különféle elemek is kiegészíthetik a tetoválást. A madarakkal ellátott balerina képe nagyszerűen néz ki, különböző méretekkel. Lehetnek távolba repülő kis madarak, vagy hattyú képek. Egy balerinás hattyú ölelése gyönyörűen néz ki, a képen látható, hogy a hattyú szárnyaival megvédi őt minden rossztól. A balerina kis kolibri rajza törékenységről és könnyedségről beszél. Nagyon gyengéden néz ki, amikor a csomag (szoknya) helyett egy balerinát virágok vagy pillangók díszítenek, ami gyengédségről, fiatalságról, szépségről és a szabadság vágyáról beszél.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.