Tetoválási vázlatok bambuszból - VeAn Hungarian
Bambuszból

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Bambuszt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Bambuszt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Tetoválási
vázlatok bambuszból

A keleti kultúra szokatlan és titokzatos, ami sok embert vonz szerte a világon.

A keleti legendák tele vannak titokzatossággal és mesésséggel, és bölcs meséik olyan mélyek, hogy nem minden nyugati ember képes teljesen megérteni őket. Egyre nagyobb érdeklődést vált ki ennek az izgalmas kultúrának a megértése. A keleti országok iránti érdeklődés a tetoválóiparban is megnyilvánul, amelyben számos keleti témájú vázlat található.

A keleti országok számos népszerű vázlata között nagyon népszerű a bambusz, amelynek mintája pozitív energiát hordoz. Leggyakrabban egy ilyen kép a hátoldalon található, bár nem ez az egyetlen hely egy ilyen tetováláshoz. A bambusz a lábakon vagy a karokon is jól mutat, a tetoválás helyén nincsenek különösebb határok.

A bambusz egyedülálló abban, hogy ez a növény meglehetősen gyorsan növekszik, és egész évben zöld marad. A növényt Délkelet-Ázsia országaiban terjesztik. Mit rejt ez a csodálatos növény, amely annyira népszerű a tetoválás terén? Ebben a cikkben erről fogunk beszélni.

Bambusz tetoválás

Jelentés a tetoválóiparba

A bambusz tetoválás magában hordozza a fejlődés vágyát, ez az értelmezés annak a ténynek köszönhető, hogy a növény folyamatosan nő.

Egy ilyen kép az emberi testen olyan jellemvonásokat tár fel benne, mint az önfejlődés, a nyugalom és a tudásvágy.

A bambusz tetoválás vázlat gyakran a kegyelem megtestesítője, ebben a változatban a megjelölés teljesen feltárul egy kis tetoválás formájában a női testen.

Érdekes tény, hogy a növény általában télen kezd virágozni, ennek alapján a télen született emberek gyakran választanak ilyen képet.

A kitartás és a az elme ereje a bambusz tetoválás másik megjelölése. Ez az értelmezés annak a ténynek köszönhető, hogy a növény még erős szél hatására is törhetetlen marad. Amint a széllökések lecsillapodnak, a bambuszszár ismét felemelkedik. Ez alapján a tetoválás jó ösztönzésként szolgálhat arra, hogy az ember ne hajoljon meg a nehézségek alatt, hanem leküzdje azokat, és elinduljon a célja felé.

Bambusz tetoválás
Bambusz tetoválás
Bambusz tetoválás

A képek színes témája

A növény színe befolyásolja a bambusz tetoválás megnevezését is:

  • Zöld növény - a fejlődés vágya;
  • Fehér bambusz - az éremnek két oldala van, egyszerre jelent életet és halált, árulást, a szándékok tisztaságát;
  • Piros növény - az élet, a tűz, a szenvedély és a szépség jele;
  • A bambusz kék színe az ember higgadtságáról és arról szol, hogy mindig hideg az elméje.Gyakran láthat egy bambusz vázlatot daruval vagy fecskével. A madarak is hozzák üzenetüket a tetováláshoz. A bambusz daru tetoválás a hosszú életet és a boldogságot képviseli. Egy fecske ezzel a növénnyel az odaadást képviseli, gyakran a legjobb barátok vagy szerelmespárok választanak ilyen tetoválást.

A fentiek alapján a bambusz tetoválási vázlat a következő megjelöléseket viseli:

  • Optimizmus az életben;
  • A sikeres vállalkozások és a jó szerencse jele;
  • A spirituális tudás igazsága;
  • Nemesség, a szándékok tisztasága;
  • Nyugalom és béke;
  • Kompromisszumkereső képesség.A tetoválás képének kiválasztásakor mindenekelőtt meg kell értenie, hogy mit szeretne befektetni a tetoválásba, mert ez fontos szerepet játszik a jelentésében. A bambusz kép kiválasztásával egyensúlyt és nyugalmat hoz az életébe, valamint talál egy eredeti talizmánt, amely egész életében szerencsét fog hozni.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.