Barokk tetoválási - VeAn Hungarian
Barokk

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Kapjon kedvezményt bármilyen a Barokkot

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Barokkot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Barokk tetoválási vázlatok

A tetoválóiparban nagyon népszerű a barokk stílus, amelyet a klasszicizmus és a racionalizmus kemény normáival szembeni kihívásként írnak le.

Olaszról lefordítva túlbőséget és furcsaságot jelent, és ezek a fogalmak tökéletesen leírják ezt a stílust. A jólét és a luxus szeretete az összes tetoválási vázlat fő témája.

Barokk tetoválási
Barokk tetoválási
Barokk tetoválási

A korszak története

Ez a stílus Olaszországból származik, amikor hatalmas mennyiségű arany, drágakövek, gazdag színes színek és más luxus stukkó volt a divat.

A többlet mindenben benne volt, híres művészek festményei a valódi és fantasztikus világok küszöbén álltak, sok talmi és gazdag színrészlettel.

Gobelin, selyem előtetők és figurákkal díszített oszlopok, aranyozások és értékes fák tömege. Mindez a barokk kor házainak leírása, amelyek nem csak lakóépületeknek, hanem egész palotáknak tűntek. Ennek a korszaknak az összes épülete kitűnt összetett szerkezetével és dekorációjával, ami teljesen kiemeli a stílus túlterheltségét.

Ez a stílus az építészet és a festészet mellett az irodalmi művekben is jelen volt. Az irodalmi művészetben ez a mód a valós és a kitalált világok összefonódásában tükröződött, amelyben a reinkarnációk elérték az őrületet. Szigorú valóság, egyenes pillantással, illúzióelemeket tartalmazó szatírának asszimilálva.

Emellett a stílus bekerült a divat szférájába, és különösen a nemes emberek öltözékébe. A férfi ruhákat összetettségük és igényességük különböztette meg, a női ruhákat pedig bolyhos szoknyák és rengeteg fényes ékszer töltötték meg. Őrült színek, hihetetlen mennyiségű ruhák, nadrágok és ujjak – mindez uralta ennek a csodálatos korszaknak a királyi báljait.

Az arany ékszerek, csatok, brossok és medálok tömege még több luxust és ragyogást adott a képeknek. Szintén divatosak voltak a sallangok és a túl sok redő, amelyek segítségével a kép tökéletes lett. A buja masni női és férfi ruhákon egyaránt szerepelt. És sok ruha legszembetűnőbb eleme a sallang volt.

Barokk tetoválási
Barokk tetoválási

Megkülönböztető jellemzők a tetoválás területén

A barokk a reneszánsz legkiemelkedőbb stílusa.

A fent említett művészet mellett ma már a luxus témája is népszerű a tetoválás terén. Amely ugyanazokkal a jellegzetes vonásokkal rendelkezik, mint maga a korszak: összetett díszek, sok medál, csipke és ékszer.

A tetoválási vázlatokon gyakran megtalálhatók a csipke képek minták, kövek és medálok formájában. Általában ezt a stílust jobban kedveli a női fele, aki a nyakat, a csuklót és a lábakat különféle fűzőkkel díszíti. A csipke mellett gyakran találhatók madarak, pillangók és virágok képei. A kivitelezést a technika összetettsége, a különféle minták és drágakövek különböztetik meg. Bármilyen képet is választ (virág, szarvas, páva stb.), egy tapasztalt tetováló segítségével bármilyen rajz műalkotássá válik.

A barokk tetoválást olyan bátor emberek választják, akik szeretik mások és a járókelők figyelmét.

A barokk vázlatokat gyakrabban választják a lányok, bár a férfiak is előszeretettel díszítik testüket sok összetett részlettel. A tetoválások jól mutatnak a test bármely részén, legyen az a csukló vagy a hát. Nagyon hatásosak az akkori gyönyörű hölgyek sikkes frizurájú, kifinomult figurájú képei. A vázlatok nem viselnek személyi megjelölést. Ez a stílus tökéletes a kép kifinomultságának hangsúlyozására. A tetoválás eleganciát, gazdagságot és luxust kölcsönöz a reneszánsz korszaknak.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.