Bazsarózsa tetoválási - VeAn Hungarian
Bazsarózsa

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Pünkösdi rózsát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Pünkösdi rózsát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Bazsarózsa tetoválási vázlatok

A virágos témák vázlatai mindig nagy keresletet mutatnak, és nem csak a nők körében.

Sok férfi a testképeket is gyönyörű színekkel egészíti ki, csak a pigmentek színpalettája más. A virágok témakörében az egyik legnépszerűbb vázlat a bazsarózsa képe. Ez nem csak egy gyönyörű és buja virág, ősidők óta különleges erővel és jelentéssel ruházták fel. A művészi tetoválás területén a bazsarózsa különleges szemantikai üzenetet is hordoz.

Bazsarózsa tetoválási
Bazsarózsa tetoválási
Bazsarózsa tetoválási

Jelentések különböző nemzetekben

A keleti országokban a bazsarózsa egy értékes virág.

Az ókori Kínában az emberek hajlandóak voltak egy vagyont fizetni egy ilyen gyönyörű virág bokorért. Ősidők óta ezt a csodálatos növényt a férfias energiával társították. Ez a virág egyfajta talizmán is, amely vonzza a jólétet és a boldogságot. Egy növényt szokás adni az ember iránti hajlandóság jeleként. Képe a kínai festészetben is nagyon népszerű.

A Feng Shui taoista gyakorlatában van egy koncepció magának a virágnak a színéről. Ha a virág világos és színes, ennek megfelelően több pozitív energiát hoz.

A bazsarózsát gyakran a császárok erejével hasonlítják össze, mivel sérthetetlen, a rovarok nem ülnek ezen a növényen. A szamurájok pedig gyakran ábrázolták őket a testükön ragadozó állatok képével együtt. Egy ilyen tetoválás megszemélyesítette az erőt, az erkölcsi elveket, a tettek szépségét, és a szamurájokat a megfelelő irányba irányította.

A bazsarózsa virágait számos legenda írja le, ahol a kívánságteljesítés fő elemei.

Az ókori Görögországban a virágot mágikus erőkkel ruházták fel, ez volt a legerősebb amulett, ezért az újszülött babák testére bazsarózsa szirmokat kötöttek, hogy megvédjék őket a gonosz szellemektől. A bazsarózsa egyébként védelmet nyújtott különféle betegségek ellen is, ezért is viseli ezt a nevet, a nagy doktor, Pean tiszteletére, aki magát az isteneket kezeli ezzel a virággal.

Bazsarózsa tetoválási
Bazsarózsa tetoválási

Férfias jelentés

Annak ellenére, hogy a bazsarózsát a nők gyakrabban választják tetováláshoz, a férfi vázlatokon is jelen van, ráadásul férfi virág.

A férfiak számára ez a virág a következőket jelenti:

 • Amulett a bajoktól és védelem a haláltól;
 • Egy virág ragadozó állattal azt a képességet képviseli, hogy agresszió és rosszindulat nélkül képes uralkodni magán;
 • Jólét és pénzügyi talizmán;
 • Hosszú élet;
 • Higgadtság;
 • Céltudatosság és félelemnélküliség.
Bazsarózsa tetoválási
Bazsarózsa tetoválási
Bazsarózsa tetoválási

Jelentés nők számára

A bazsarózsa tetoválást nem csak a férfiak, hanem sok nő is választja.

Annak ellenére, hogy a virág a férfias elvet jelöli, a képével ellátott tetoválások univerzálisak. A lakosság női fele számára a tetoválásban lévő bazsarózsa is viseli a jelölést:

 • Boldog házasság;
 • Szűz Mária szimbóluma (mert a bazsarózsa virága hasonlít a rózsa virágaira);
 • Amulett a kudarcok és a gonosz tekintetek és a rágalmazás ellen;
 • A tisztaság jele;
 • A női szépség megszemélyesítése;
 • Luxus és jólét.A bazsarózsa tetoválásokat mind a virág természetes tónusaiban, mind a különféle színváltozatokban végzik, minden a mester képzeletétől és az ügyfél kívánságaitól függ. Elég gyakran vannak fekete-fehér pünkösdi rózsa képek, egy ilyen kép nagyon szép és lenyűgöző. A tetoválás kitömésének helyének kiválasztásakor a legjobb, ha nagyobb területeket választunk: hát, mellkas, has, alkar, váll. Bármelyik helyet is választasz a rajzhoz, a bazsarózsa virága életre szóló fényenergiával tölt el, és egész életedben erős amulettként szolgál majd számodra.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT