Béka tettoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Béka

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Békát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Békát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Béka tettoválási vázlatok

Sokan meglepődnek a tetoválások ilyen gazdag választékán, abszolút bárki kiválaszthatja a neki tetsző képet.

Az emberek különféle mintákkal díszítik testüket, ezek lehetnek az állatvilág, madarak, absztrakciók, emberek, rovarok, elemek, minták és más különféle tárgyak képei. Vannak, akik szeretik meglepni a járókelőket azzal, hogy rendkívüli, lenyűgöző képeket tömnek testükre, amelyek sok figyelmet vonzanak. Az egyik csodálatos és nagyon eredeti tetoválás egy béka képe, amely nagyon népszerű az egész világon. A béka tetoválás népszerű a különböző nemű, nemzetiségű és korosztályú emberek körében. A békákat általában valósághű stílusban, polinéz vagy rajzfilm stílusban ábrázolják. A békák általában a karok vagy lábak díszítésére szolgálnak, de a rajz alkalmazásának helyén nincsenek korlátozások, sokan a békát a fül közelében, a nyakon, a vállon ábrázolják. Bár első pillantásra úgy tűnhet, hogy egy békatetoválás nem jelenthet semmi különöset, az értelmezése rengeteg érdekes jelentést rejt magában.

béka tetoválás

A béka jelentése

A békát minden ember ismeri, minden nemzet figyelmet fordított rá, és külön megjelöléssel látta el.

A béka leggyakoribb értelmezése az eső jele. Az ókor óta az emberek azt hitték, hogy a béka károgása esőt okozhat, ezért megpróbálták nem bántani a békákat, megkerülték őket, és kicsit féltek, hogy ne vonják magukra az istenek haragját. Az emberek azt hitték, hogy ha megbántasz egy békát, az istenek dühösek lesznek, és megfosztják őket az esőtől.

  • A kelták azt hitték, hogy a béka a föld istenségének megszemélyesítője, és a gyógyító források védőnőjét is jelölték.
  • A kínaiak azt hiszik, hogy a béka a jin energiát képviseli és a hold jele. A kínaiak a békát a holdbéli lénnyel társították, úgy vélték, hogy jó hírt hoz.
  • A japánok úgy vélik, hogy a béka képe minden törekvésben szerencsét és sikert vonz. Így képét a vándorok gyakran alkalmazták a testükre, hogy a béka megvédje őket, és lehetővé tegye számukra a sikeres utazást.
  • A görögök a békát Aphrodité istennő vezetőjének tartották. Azt hitték, hogy a béka megvédi a szerelmes párokat és családokat, kényelmet, harmóniát és szeretetet hoz otthonukba.
  • A béka Rómában ugyanezt a jelölést viselte, ahol Vénusz istennő karmestereként működött.
  • Az egyiptomiak tisztelték a békákat, és különösen a zöld színűeket. Azt hitték, hogy a zöld béka az új élet jele. Ez a koncepció annak a ténynek köszönhető, hogy a békák képesek megváltoztatni a bőrüket. Az egyiptomiak egy ilyen újjászületést a Nílus áradatával társították, úgy vélték, hogy a béka a termékenység, a végtelen életciklus jele.
  • A keresztények körében egy béka a "feltámadás" jelölése. Egy ilyen értelmezés a béka nem egyszerű életciklusához kapcsolódik, mert menny mindenen megy keresztül, amíg ebihalból felnőtt békává nem válik.
béka tetoválás
béka tetoválás
béka tetoválás

Maga a békakép is befolyásolja a béka tetoválás megjelölését:

  • A béka felemelkedik vagy a föld felett van - egy ilyen kép arra utal, hogy az ember nem szabványos nézetekkel rendelkezik a dolgokról, ez egyben széles világnézetet is jelez;
  • Béka a levelekben vagy a fűben – a tetoválás azt jelzi, hogy tulajdonosa rejtett személyiséggel rendelkezik;
  • Béka lóherével - a kép vonzza a sikert, fenntartja a romantikus kapcsolatokat és vonzza a pénzügyeket.Azt is érdemes megjegyezni, hogy a békatetoválást a legfényesebb színekben is el lehet végezni, ezzel is hangsúlyozva a ragyogó, merész és egyéni személyiséget. A béka képét általában olyan emberek választják, akik a kreativitáshoz kötődnek, szeretik a kísérleteket, és szeretnének kitűnni a körülöttük lévő emberek közül.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.