Big Ben Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Big Ben

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Big Bant?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Big Bant ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Big Ben tetoválási
vázlat

A Big Ben-torony vázlatán alapuló tetoválásnak számos jelentése van, amelyek mindegyike kiegészíti a rajz leírását.

Természetesen az első jelentés csak az utazás vagy a munka, a pihenés vagy az angliai élet jó emlékei lesznek. Tekintsük meg a munka egyéb jelentéseit.

Ez az óra Anglia szimbóluma, amely az egyik fő látnivaló az országba. Minden turista, aki legalább öt percig Londonban tartózkodik, mindig siet, hogy megnézze ezt a gyönyörű építészeti alkotást.

A torony abból a szempontból figyelemre méltó, hogy a Westminster-palota öt harangtornyának egyike - az ország és a főváros másik mérföldköve, ezek az elegáns kulturális emlékek az Egyesült Királyságban élő emberek életét tükrözik. Tehát egy ilyen toronnyal ellátott tetoválás méltó minta lesz a testen, mivel emlékezetes pillanatokra emlékeztet.

Mi az, ami még figyelemre méltó ezen az épületen? A világon minden iskolás ismeri őt, hiszen a Big Ben az egyik leghíresebb és legszembetűnőbb építészeti emlék. A torony elsődleges rendeltetését betöltve kiemelkedő nevezetesség is egyben. Természetesen egy ilyen szépség láttán sok ember szeretné megörökíteni magát mellette a fotón, és egy gyönyörű Big Ben tetoválást hagyni a bőrén.

Big Ben tetoválás minta
Big Ben tetoválás minta
Big Ben tetoválás minta

A Big Ben-torony jelentése

Először is beszéljünk arról, mit jelent maga a torony.

A torony tetoválás jelentése, ha értelmességet jelent:

  • A torony magassága, égbe emelkedése a fejlődés, a személyes növekedés, az önmegvalósítás vágyáról beszél. Ez a jelentés magassága miatt beágyazódik a képbe. Az önfejlesztés beszélhet a karrierlétráról, az ember mint egyén fejlődéséről, és az élet bármely más mozzanatának javításáról.
  • A torony a céltudatosság. Az ilyen tetoválással rendelkező személy makacs lesz, és arra törekszik, hogy különféle célokat érjen el.
  • A bőrre átvitt Big Ben vázlata jelezheti, hogy az ember nem fél a változástól, mindig készen áll az új felfedezésekre.
  • A toronytetovált ember kreatív ember, romantikus, optimista és magabiztos.
  • A nőknek inkább jellemző rafináltságot, kifinomultságot fogja kiemelni ez az elegáns mű, hiszen ez a két kifejezés ennek az építészeti alkotásnak a jelentését is tükrözi.Ennek eredményeként így mondjuk: a Big Ben tetoválás erős, céltudatos, rendíthetetlen emberek számára alkalmas, akiknek világában helye van a romantikának, a kreativitásnak, a sokoldalúságnak, sok más pozitív tulajdonsággal együtt.

Big Ben tetoválás minta
Big Ben tetoválás minta

Kinek fog megfelelni a Big Ben tetoválás

A modern világban kevés maradt, amit ne lehetne uniszexnek minősíteni.

Ebben az esetben elvileg nincsenek határok, mert ez a tetoválás fiúknak és lányoknak egyaránt megfelelő. Mi a különbség?

A lányok számára relevánsabb lesz a lábon, a karon vagy a hason végzett munka, ahol ez észrevehető lesz. Méreteit a hölgy saját maga választja ki, a tetováláshoz kijelölt bőrrészlet mérete alapján. Kifinomult alkotás lesz, amely a lehető legszebben és legfényesebben lesz elhelyezve. A paletta lehet realista, kiemelve a harangtorony eredeti különbségeit, hogy figyelembe vegyük annak adottságait és a valós szerkezetet maradéktalanul tükröző alkotást szemléljünk. Az ilyen munka csak az utazók számára lesz megfelelő, akiknek kellemes emlék lesz. Egy fényes paletta megfelelő lenne a vidám, bátor és kedélyes emberek számára, akik készek a kísérletekre. Természetesen először elkészítheti a Big Ben vázlat rajzát, amely lehetővé teszi a vázlat javítását, mielőtt átviszi a bőrre. A színek és árnyalatok megválasztása döntő szerepet játszhat, hiszen ez a dolog az, aki a tetoválásra összpontosítja a figyelmet. A színek változása semmilyen módon nem tükröződik a tetoválás jelentésében és értelmében.

A Big Ben tetoválási vázlat bármilyen stílusban elkészíthető, amely a legjobban tükrözi a munkáról alkotott elképzelését. Vegye figyelembe azt is, hogy ha tetoválási mintát terveznek kialakítani a testen, akkor azonnal elkészíthet egy helyet a közelben például más turisztikai műemlékek alkalmazásához. Kontrasztot és mélységet ad a háttérhez anélkül, hogy megváltoztatná a kép értékét.

A férfiak tetoválása sokkal brutálisabban is végezhető, lehet gazdagabb körvonalú, vagy vázlatos változatban.

Ennek ellenére megjegyezzük, hogy erre vagy arra a személyre nincsenek szabványok és döntések, ezért legyen szó háromdimenziós képről vagy kifinomult alkotásról - a választás az Öné, a nem itt sémijén szerepet nem játszik.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.