Bika Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Bika

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Bikát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Bikát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Bika tetoválási vázlat

Sok nemzetben a bikát fékezhetetlen erővel és hihetetlen hatalommal társították.

De az artiodaktilus képét a férfias princípium jelével azonosították. Ez az állat tele van nemességgel és erővel, sok kultúra istenekkel, például Zeusszal társította. Az ókori görög isten, akit a mitológiából ismerünk, gyakran megjelent egy bika képében. Ez a kép kettős üzenetet hordozott: a bika Isten erejének és hatalmának jeleként működött, másrészt a szeretetet hangsúlyozza, hiszen maga a bika a nemi erő és a termékenység jele. És ahogy a mítoszokból tudjuk, Zeusznak sok kapcsolata volt földi nőkkel, aminek eredményeként olyan hősök születtek, mint Akhilleusz, Herkules, Perszeusz, Thészeusz és így tovább. Mind félistenek, félig emberek voltak.

Ez az erőteljes állat egyszerre több elemet ötvöz, az élet erejét és a fenséget – amelyek közvetlen tulajdonságai. A népek különböző kultúrái a fenséges állatot többnyire kedvező tulajdonságokkal jellemezték:

A buddhisták úgy vélik, hogy egy személyt képvisel;

Az irániak úgy vélik, hogy a bika a világ lelkének megszemélyesítője;

A keltáknál az artiodaktil az erőt és az hatalmat jelöli.

Indiában sajátos hozzáállás uralkodik a bikák iránt, mert számukra ez egy szent állat.

Bika tetoválás minta
Bika tetoválás minta
Bika tetoválás minta

Bika tetoválási vázlat jelentése

A bikáról készült tetoválási vázlat a férfiasságot, az erőt, a hatalmat, a termékenységet jelöli, és ez alapján nyugodtan feltételezhetjük, hogy ez a tetoválás inkább férfiak számára alkalmas.

Egy tüzes tekintetű fekete bika halálos játékot jelenthet. A bikaviadal bika a megszelídítés jele. Általánosságban elmondható, hogy sokan úgy vélik, hogy a bika képe egyfajta amulett, amely megvédte tulajdonosát a gonosz erőktől és a gonosz szemtől. Van egy vélemény, hogy a tetoválás energiát és vitalitást adhat az embernek.

  1. Bika tetoválási vázlat törzsi stílusban. Ez a stílus az ősi kelta törzsekből, a maori és a haida törzsekből származik. Az ebben a stílusban készült bika az erő, a termékenység és a hatalom jele.
  2. Dühös bika. Az ilyen képpel ellátott tetoválás a férfiak őskori erejének jele.
  3. Taurus. Egy állatöv jel, amely a képen úgy néz ki, mint egy bikafej. Általában az ilyen tetoválási képet olyan emberek választják, akik ebben a csillagképben születtek. Erős és kitartó személyiségek ezek, de a melankólia, a szelídség és a nyugalom is velejárója. A Bika csillagkép alatt születettek hajlamosak a kényelmet, az otthonosságot és a biztonságot szeretni, és igyekeznek megtalálni ezeket az életükben.
  4. Bika kelta stílusban. Ebben az értelmezésben a bikát sok kelta csomóval és szövéssel fogják alkalmazni. Az ilyen stílusú tetoválás az erő és az hatalom megjelölését hordozza.
  5. A bika koponyája. A tetoválás művészetében ez az élet és a jólét jele.
Bika tetoválás minta
Bika tetoválás minta

A tetoválás variációi

A bika fenti tulajdonságaiból és jelentéséből általános következtetést levonva nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez a legmegfelelőbb tetoválás önbizalommal rendelkező, erős és kitartó férfiak számára.A tetoválási vázlatokon a bikát teljes növekedésben és egy fejjel ábrázolják. Gyakran előfordulnak képek egy erőszakos artiodaktilról matadorral párosítva, bár ez a kép nagyméretű testfelületet igényel, hogy felfedje a bika karakterét annak teljes dicsőségében.

Rengeteg tetoválási vázlat létezik egy bikáról, fekete-fehérben és színekben pompázva. A kép bármilyen stílusban elkészíthető: realizmus, kelta, törzsi, akvarell, dotwork és így tovább. A bika tetoválás kiválasztásakor a képet általában az ügyfél mellkasára, alkarjára, vádlijára vagy hátára alkalmazzák. Mindenesetre egy ilyen erős állattal ellátott tetoválás nemcsak egyéniséget ad a tetoválás tulajdonosának, hanem kiváló amulettként is szolgál az élethez.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.