Biomechanika tetoválási - VeAn Hungarian
Biomechanika

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Kapjon kedvezményt bármilyen a Biomechanikát

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Biomechanikát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Biomechanika tetoválási vázlatok

A tetoválóipar évek óta óriási népszerűségnek örvend mindkét nem és a különböző korú generációk körében.

Ez a terület számos stílusvariációt tartalmaz, amelyekben tetoválási munkákat végeznek, az egyik legelterjedtebb a biomechanika. Ez a stílus könnyen felismerhető: a tetoválóművész az emberi test töredékeit mechanikus szerkezetekkel helyettesíti. A biomechanika tetováló munkáiban bőrszövetek repedései láthatók, amelyeken keresztül látható a mechanizmus. A stílus nagyon látványos, és mindig jól néz ki.

Biomechanika tetoválási
Biomechanika tetoválási
Biomechanika tetoválási

Megjelenés története

A biomechanika stílusa a 1980-as években alakult ki az Amerikai Egyesült Államokban.

A biomechanikai tetoválások azonban a 2000-es években nagy keresletté váltak. A tetoválás egy új korszak megjelenését jelentette, ami nem lehetséges elektronika, elektrotechnika, különféle kütyük, programok és minden más nélkül. Ez egy új szakasz az emberi fejlődésben. Az ilyen tetoválások magában hordozzák az emberi potenciált, a hihetetlen lehetőségeket, amelyeket a haladás megerősít.

A biomechanikai tetoválási vázlatok Hans Giger munkáinak közvetett másolatai. Ez egy híres svájci művész, munkáit mindenki ismeri. Még ha nem is látta élőben a festményeit, kétségtelenül látta az "Alien" című filmet, amelyben Hans Giger alkotta meg a mechanikus idegenek képét.

Biomechanika tetoválási
Biomechanika tetoválási

A stílus főbb jellemzői

A biomechanika könnyen felismerhető, fő jellemzője a komplex mechanikai felépítés.

A vázlatok általában így néznek ki: az emberi testen a szakadt bőr látható, amelyen keresztül a mechanizmus látható. A mechanizmus minden alkatrésze (anyák, huzalok, rugók, dugattyúk, csavarok és így tovább) nagyon természetesnek tűnik. Mi ad különleges hangulatot a stílusnak?

Kezdetben a biomechanikai vázlatokat monokróm színben készítették, az elsődleges színek túlsúlyával: fekete és szürke. Mára a stílus összetettebbé és valósághűbbé vált.

A képek terjedelmesebbek, a legapróbb részletek is kirajzolódnak, új színtónusok jelennek meg. A szakadt bőrtakaró is kezdett reálisabbnak tűnni: minden inak, izomszerkezet, törött csontok lerajzolódnak, amelyek magába a mechanizmusba kerülnek.

Biomechanika tetoválási
Biomechanika tetoválási
Biomechanika tetoválási

Alkalmazási helyek

A biomechanika számára a test legnépszerűbb területe a váll, a bicepsz természetes megkönnyebbülése miatt a tetoválás még valósághűbbnek tűnik.

Az ilyen stílusú tetoválásokat az alkaron is alkalmazzák, ebben az esetben a tetoválások dinamikusabbnak tűnnek, mivel az emberi kéz folyamatosan mozog.

A biomechanikai tetoválásokat gyakran a lábakon ábrázolják. A lányok szívesebben díszítik így a csípőjüket, de a férfiak a lábszáron készítik a tetoválást. A férfi változatban több mechanizmus létezik, az izmok világos rajza látható.

A biomechanika tetoválása a mellkas területén hihetetlenül lenyűgözőnek tűnik, ha látható a szív mechanizmusa. Magát a szívet, amely mechanikus szalagokból áll, gyakran lakat alatt ábrázolják. Ez a kép sikertelen szerelemről beszél, és arról, hogy a tetoválás tulajdonosának szíve most rejtve van az egész világ elől.

Ez a stílus univerzális, de mégis inkább a férfi oldal kedveli. A biomechanikai tetoválások minden európai országban népszerűek, és egyetlen közös elnevezésük van: az ember egyesülése a technológiai fejlődéssel.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.