Bioorganic Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Bioorganic

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Kapjon kedvezményt bármilyen a Bioorganikus anyagokat?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Bioorganikus anyagokat ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

"Bioorganic" tetoválási vázlatok

A modern világban a művészi tetoválás művészete erős vezető pozíciót foglal el a különböző területek között.


A testfestés nemcsak a különböző életkorúak körében népszerű, hanem a különböző élet prioritású, vallású és nemzetiségű emberekkel is. A tetoválás a legkeresettebb a fiatalok körében. Hiszen egy tetoválás a testen nagyon menő, a rajz megkülönböztet téged a körülötted lévő emberektől, díszíti a testedet, hangsúlyozza az egyéniségedet, a stílusodat.
A testfestés területén a tetoválásoknak sokféle témája és stílusa létezik, az egyik legnépszerűbb, eredeti és szokatlan a "Bioorganic" stílus.
A "Bioorganic" vázlatok absztrakt képek, amelyek nagy eredetiséggel rendelkeznek. Az ilyen stílusú tetoválások népszerűek a nők és a férfiak körében, mi vonzza ezt a stílust? Mit jelentenek a "Bioorganic" stílusú tetoválások? Ezt cikkünkből megtudhatja.

Bioorganic tetoválás minta
Bioorganic tetoválás minta
Bioorganic tetoválás minta

A stílus jellemzők

A "Bioorganic" stílusú vázlatok meglehetősen sajátosak, mindig nagyon érdekesek, vonzzák a járókelők tekintetét.


Ennek a stílusnak a kezdete a nyolcvanas évek végére nyúlik vissza. A bio-organikus tetoválásokat Guy Atchison amerikai tetováló művész vezette be a művészi tetoválás területére, aki ennek a stílusnak az "apja".

A bio-organikus tetoválások absztrakt képek, az ember kapcsolata a természeti elemekkel, például: egy felszakadt bőr képe, amelyből csontok állnak ki. Az ilyen rajzokhoz gyakran jeges vagy tüzes fényt adnak, ami még érdekesebbé és látványosabbá teszi a rajzot. Nemcsak a csontok, hanem a faágak, levelek és így tovább is működhetnek természetes elemként.

A stílus főbb jellemzői:


  • Telített, sűrű színezés;
  • Fényes, lédús pigmentek;
  • Jól megtervezett árnyékok és kontúrok;
  • Gyakran szabadkézi technikával, azaz sablon nélkül alkalmazzák.Megfelelő helyek a bio-organikus tetoválások felvitelére.Leginkább a "Bioorganic" stílusú tetoválások népszerűek a férfiak körében, mivel az ilyen művek komoran néznek ki a szakadt anyagok és a belőlük kiálló különféle elemek miatt.

Az ilyen stílusú tetováláshoz jól illeszkednek az olyan testrészek, mint: alkar, váll, teljes "ujj", has, hát, oldalak, alsó lábszár. Egy tapasztalt tetováló művész úgy végez tetoválást, hogy a kép mozgás közben is harmonikusan nézzen ki.
A "Bioorganic" stílushoz tetováló mester kiválasztásakor először meg kell nézni a szakember portfólióját, ha a mesternek már vannak ilyen stílusú munkái, és tetszenek, akkor biztos, hogy ezek nem az internetről letöltött fotók - csak akkor jelentkezhet egy foglalkozásra ennél a szakembernél. A helyzet az, hogy ezt a stílust leggyakrabban sablon használata nélkül hajtják végre, de azonnal létrejön a testen. A szabadkézi technika egy kezdő ember erejét meghaladja, itt fontos a jelentős munkatapasztalat.
A "Bioorganic" stílus nagyon érdekes, vonzó, eredeti, és mindig látványosan néz ki. Ha ilyen stílusú tetoválást választ, akkor biztosan nem marad mások és a járókelők figyelme nélkül.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.