Blackwork tetoválás vázlatok - VeAn Hungarian
Blackwork

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Kapjon kedvezményt bármilyen a Blackworkot

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Blackworkot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Blackwork
tetoválás vázlatok

A művészi tetoválás szférája különféle stílusokkal rendelkezik, néha az ügyfél még azt sem tudja eldönteni, hogy milyen tetoválást szeretne.

Alapvetően ez a dilemma inkább a színes tetoválások rajongóira jellemző. De a fekete tónusokat kedvelő ügyfelek számára sokkal könnyebb a választás, elég csak felfedezniük a blackwork stílusát. A stílus nevét pontosan "fekete munkaként" fordítják, vagyis minden alkotást kizárólag fekete színben hajtanak végre. Ez lehet mind a különböző minták, mind a díszes figurák, geometriai formák, a komplexitás, összetettség mértéke nagyon változatos lehet.

A blackwork nagyon népszerű mind a lányok, mind a fiúk körében. A mintát a test különböző részein készítik, de a leggyakoribb blackwork végrehajtás a végtagokra jellemző. Gyakran ezek a tetoválások a test egy részének feketére való festése, bár egy ilyen kivitelezés meglehetősen szokatlan, de népszerűsége egyre növekszik, mondhatni nap mint nap. Mivel ennek a stílusnak a sajátossága a fekete alkalmazása a test nagyobb részein, egyesek összekeverik ezt más stílusokkal.

Ha a tetoválás fekete színben készül, akkor ez nem mindig blackwork, de ha egy fekete négyzetet ábrázolnak az ember testén, akkor ez csak a blackwork stílusa. Nem sokan értik ezt a stílust, de sokan kedvelik, leggyakrabban a minimalizmus szerelmesei, akik szeretik a szigorú, komolyságot sugalló fekete színt.

Blackwork tetoválás vázlatok
Blackwork tetoválás vázlatok

Stílusok
kombinálása, egyesítése

A tetoválások, amelyeken a blackwork stílust egy másik stílussal kombinálják, eredetinek tűnnek.


Az ilyen művek különlegesek, gyönyörűek és egyediek a maguk nemében. Különösen érdekes a tetoválás kombinálása blackwork stílusban dotwork segítségével, e két stílus által elérheti a kép mély, gyönyörű kontrasztját. Gyakran előfordul, hogy az emberek azért szeretnék kimondottan ezt a stílust, hogy elfedjék az előző mester rossz minőségű munkáját, a blackwork nemcsak átfedi a rajzot, hanem új módon ábrázolódik, felhívja magára a figyelmet. Érdemes megjegyezni, hogy a jövőben ezt a fajta tetoválást ebben a stílusban lehetetlen elfedni, csak rontható az eredmény, ezért alaposan gondold át a mester kiválasztását, ha már a blackwork mellett döntöttél.

Blackwork tetoválás vázlatok
Blackwork tetoválás vázlatok
Blackwork tetoválás vázlatok

A stílus alapvető ábrái

Nagyon könnyű olyan munkákat találni, amely blackwork stílusban készült, mert különbözik minden más iránytól.

Leggyakrabban a tetováláshoz geometriai alakzatokat választanak, vagy a test egy része teljesen fel van töltve fekete pigmenttel, ritkábban mintákat töltenek be. Vannak más alkotások is ebben a stílusban, de ez a három a legnépszerűbb. Ez a stílus más stílusok irányzatát is jelenti: etnikai ábrák, neotraibalizmus, thai tetoválás és art bute.

Első pillantásra úgy tűnhet, hogy a blackwork stílusban végzett munkák egyszerűen kerülnek végrehajtásra, ami nagyon téves vélemény. Az ilyen tetoválások maximális gondosságot, pontosságot és koncentrációt igényelnek. A szakembernek képesnek kell lennie arra, hogy jól érezze a gépet, amellyel dolgozik, és legyen elképzelése az ügyfél bőrének jellemzőiről. A mester kiválasztásakor csak olyan tapasztalattal rendelkező személyhez fordulj, aki már rendelkezik hasonló munkákkal a portfóliójában.

Ez a stílus tekinthető az egyik legpraktikusabbnak, mivel segítségével könnyedén lefedheti a különböző bőrhibákat. Hegek, varratok, pigmentációs foltok, szabálytalanság vagy régi tetoválás – a blackwork fekete színe teljesen elrejti a hibákat. Ezen stílus segítségével vizuálisan is kijavítható az ábra, mert mindenki tudja, hogy a fekete tónusok lecsökkennek és csökkentik a méretet. Néhány blackwork könnyedén vékonyabbá teheti a derekat, elegánsabbá a nyakat, miközben nem kell agyondolgoznunk magunkat a napi sporttevékenységek során.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.