Bogár Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Bogár

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Bogarat?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Bogarat ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Bogár tetoválási vázlat

A bogártetoválás népszerűsége hosszú évtizedek, sőt több száz év óta magas.


A bogárnak, akárcsak a rajznak, sok jelentése van, amelyeket az alábbiakban tárgyalunk. Az ókori Egyiptom óta a bogár képe szent volt, és sok misztikus szemantikai terhelést hordozott. A bogártetoválás, talán az egyik leghíresebb jelentése abban rejlik, hogy párhuzamot vonnak közte és a másik világ között: a misztikus világ és annak minden eleme bekerül minden alkotásba.

Bogár tetoválás minták
Bogár tetoválás minták

Bogár tetoválás jelentése

A bogártetoválás értéke egyben erős talizmán a betegségek, a bajok és a gonosz szem ellen is.


A tetoválás a mitológia szerint képes ellensúlyozni a rosszat, megvédi viselőjét sok bajtól. Tehát még ha a tetoválás jelentése számodra csak dekoráció, mindenesetre megbízható védelmet is kapsz. A talizmán korábban nemesfémekből készült, és kövekkel volt kirakva. Egy ilyen dísz egy személy vagy akár családi örökség tulajdonává válhat.

Ennek ellenére számos forrás alapján látható, hogy a bogár ereje lehet pozitív és negatív is. Minden attól függ, hogy kitől furcsa ez a kép. Maga a bogárvázlat készülhet régi stílusban vagy modern módon, azonban a beágyazott jelentés változatlan marad.

Az egyiptomiak hite szerint a bogár az élet, ráadásul az örök élet, a halhatatlanság szimbóluma. Emellett megszemélyesíti az újjászületést, a halál utáni élet újrakezdését. Egy ilyen üzenet lehetővé teszi a tetoválás tulajdonosának, hogy jelezze, hogy bízik képességeiben, és a vereség után készen áll az út folytatására. Ez az élet bármely pillanatára vonatkozik:

  • Munkahelyi nehézségek.
  • Egészségügyi problémák.
  • Veszekedés a családban.
Bogár tetoválás minták
Bogár tetoválás minták
Bogár tetoválás minták

A bogártetoválást viselő ember hitvallása a lélek állhatatossága és a vágy, hogy elérje a sajátját.


Nem tér el a kitűzött céloktól, és rendületlenül halad feléjük.

Ha az ügyfél érték szerint választ tetoválást, akkor ezek a jellemvonások jellemzőek rá. Miért alakult ki ilyen vélemény erről a rovarról? Régóta elképesztőnek tartják, hogy a trágyabogarak hogyan görgetik az ürülékgolyókat, annak ellenére, hogy ezeknek a golyóknak a súlya többszöröse lehet magának a rovarnak.

A trágyabogár kitartásával és állhatatosságával nyűgözött le, hiszen több mint egy napig végezte a hengerlési folyamatot. Ez lehetővé tette számára, hogy lassan, de biztosan lépésről lépésre haladva elérje a célt. Így egy szkarabeusz tetoválással rendelkező személy erős és szívós. A belé fektetett belső erőt mások nem hagyják figyelmen kívül.

Magának a szimbólumnak nincs negatív jelentése, de az erő bármilyen irányba terelhető. Magának a képnek, bármennyire is agresszívnek tűnik, nincs rossz üzenete: bárhogyan is ábrázolják a bogarat, a szemantikai terhelés változatlan marad.
A szkarabeusz megértette tulajdonosa erejét, ami mindenki számára világos volt.
A szkarabeusz mellett, amely az egyik legerősebb szimbólum volt, más bogarakat is használtak. De jelentésük gyakran magának az embernek a rovarhoz való viszonyában állt. A bogarak nevéből kiindulva az emberek a testükre helyezik képeiket, és az amulettek még mindig népszerűek egyes kultúrákban.
Jelenleg nem fektetnek ilyen hatalmas jelentést a bogár képébe, most ez egy dekoratív tetoválás, amely lehetővé teszi, hogy tetoválás formájában fejezze ki kívánságait.

Bogár tetoválás minták
Bogár tetoválás minták

Bogár vázlat és képe
a testen

A bogár formájú tetováláshoz teljesen bármilyen stílust választhat: ez lehet egy enciklopédia fényképével megegyező kép; a tetoválás rajzfilmes változata is lehet.


A meglévő lehetőségek bármelyike ​​kiegészíthető növény- és állatvilággal, ami szokatlanná teszi a munkát. Mind a lányok, mind a fiúk már régóta értékelik ezt a vázlatot, mert a témával kapcsolatos javaslatok köre csak naponta bővül. Ha nem tudja eldönteni, hogyan nézzen ki a végső tetoválás, készek vagyunk segíteni a legmegfelelőbb opció kiválasztásában.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.