Tetoválási vázlatok "bogyók" - VeAn Hungarian
A bogyót

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Bogyókat?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Bogyókat ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Tetoválási
vázlatok "bogyók"

A bogyót ábrázoló tetoválási vázlatok nagyon népszerűek, különösen a női közönség körében.Elég gyakran egy lánynak málna, eper vagy cseresznye ábrázatú tetoválása lehet. Mit jelentenek a bogyók, és miért olyan népszerűek a tetoválás terén? Ezt cikkünkből megtudhatja.

Tetoválási bogyók
Tetoválási bogyók

A Bogyó
tetoválás jelentése

A művészi tetoválások területén nagyszámú bogyós vázlat található.


Minden bogyónak különleges jelentése van:

  • Egy eper vázlata vidám hajlamról és szerelemről beszél; az epret gyakran szív alakban ábrázolják, ez a minta népszerű a fiatal lányok körében;
  • A szőlő a gazdag élet vágyáról, a gondatlanságról beszél;
  • Az északi bogyók (áfonya, vörösáfonya, törpemálna) annak a jele lehet, hogy valaki északon élt;
  • Az egzotikus bogyók tetoválása az utazás szeretetéről beszél.A bogyót ábrázoló tetoválás azt is jelezheti, hogy egy személy egészséges ételeket eszik.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a bogyót ábrázoló tetoválás nem mindig hordoz valamilyen jelentést. Elég gyakran választják az első tetoválásnak, vagy csak a szépség miatt. Végül is egy kis eper vagy cseresznye a csuklón vagy a bokán meglehetősen érdekfeszítőnek, vonzónak tűnik.

Tetoválási bogyók
Tetoválási bogyók
Tetoválási bogyók

Stílusértelmezések

A bogyós tetoválás stílusa nagyon eltérő lehet.A bogyók leggyakoribb vázlatai az Old school és a New school stílusában alkalmazandók. A tetoválás kiegészíthető különféle szalagokkal, feliratokkal, virágokkal, pillangókkal és hasonlókkal. Gyakran találhat olyan tetoválást, amelyben egy madár cseresznyét hord a csőrében, ilyen képet gyakran használnak páros tetoválásoknál.

Reális stílusban a bogyók nagyon lenyűgözőek. De van itt egy árnyalat. A realizmus nagyon összetett stílus, nem minden mester tudja jól alkalmazni. Ezért rendkívül fontos, hogy ebben a stílusban tapasztalt szakembert válasszunk.

A gravírozás az egyik stílus, amelyben a bogyók vázlata megtalálható. Ebben a változatban a bogyók úgy néznek ki, mint egy rajzolt kép egy könyvben, kikeléssel.

Az akvarell könnyű, légies stílus tetováláshoz. Az akvarell stílusú bogyók jól néznek ki. Népszerű lehetőség: bogyó, amelyből többszínű festékcseppek folynak.

Nagyon sok stílus létezik a bogyót ábrázoló tetováláshoz, minden az Ön ízlésétől függ.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.