Bokszkesztyű tetoválási vázlat - VeAn Hungarian
Bokszkesztyű

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Bokszkesztyűt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Bokszkesztyűt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Bokszkesztyű tetoválási vázlat

A bokszkesztyű vázlata meglehetősen szokatlan és nagyon sajátos minta, amelyet gyakran a férfiak választanak.

Az férfi nem tudja elképzelni életét konfrontáció, küzdelem nélkül, ezért a tetoválás leggyakrabban a férfi testen található. A bokszkesztyű az ellenfél feletti győzelem szimbóluma. Az ilyen rajzokat egykori bokszolók vagy csak e sport rajongói készítik. A bokszkesztyűs tetoválás egy-egy fontos küzdelemhez köthető, vagy a sportágnak szentelt évek emlékeként. Ennek a vázlatnak mindenki számára meglesz a maga különleges jelentése. De mégis, a bokszkesztyű szimbolikája közvetlenül kapcsolódik a sport világához, és ez az egyik legalapvetőbb értelmezése ennek a tetoválásnak.

Bokszkesztyű tetoválási vázlat
Bokszkesztyű tetoválási vázlat
Bokszkesztyű tetoválási vázlat

Bokszkesztyű tetoválás jelentése

Mi a fő jellemzője a bokszkesztyűs tetoválásnak?

A szomjúság, a győzelem, a vágy, hogy első legyél, a pályázás a vezetésre a legfontosabb jelölései ennek a rajznak. Sok férfi, aki ezt a vázlatot választja, kiemeli fő karakterjegyeit:


  • Bátorság;
  • Merészség;
  • Félelemnélküliség;
  • Erő;A bokszkesztyűs tetoválás azon kevés minták egyike, amely meghódítja a sporttetoválások minősítését. Maguk a kesztyűk fekete-fehérben és színesben is elkészíthetők. Ennek a képnek a kiválasztása nagyon fontos, mert a belső világáról és életmódjáról beszél, valamint a sport iránti szenvedélyét is hangsúlyozza. Miután rátelepedett erre a tetoválásra, ez mindenekelőtt azt jelzi, hogy egy férfi meg akarja mutatni erős tulajdonságait, és mindenkinek meg akarja mutatni erős akaratú és harcias karakterét.

Az ilyen rajzokat az ellenség megfélemlítésére is alkalmazták a csata előtt, hogy pszichológiailag elnyomják még a csata kezdete előtt.

Bokszkesztyű tetoválási vázlat
Bokszkesztyű tetoválási vázlat

Ki választ magának kesztyűtetoválást?

A kesztyűtetoválást gyakran a birkózáshoz vagy a bokszhoz kapcsolódó emberek választják.

Ez a rajz az akaraterőt és a durvaságot hangsúlyozza, magának a sportnak az erejét közvetíti. Alkalmas azoknak a férfiaknak, akik szeretnék megmutatni tudásukat mindenki számára.

Nagyon ritkán kesztyűtetoválás található egy lány testén. Leggyakrabban ez a hölgynek szánt tetoválás csak dekoráció, vagy egy erős akaratú, határozott és független lány áll előtted.

Bokszkesztyű tetoválási vázlat
Bokszkesztyű tetoválási vázlat
Bokszkesztyű tetoválási vázlat

Alkalmas helyek a tetováláshoz

A hely és a méretválasztás csak az Ön kívánságaitól függ.

A bokszkesztyűs tetoválás kis képe jól mutatna a mellkason vagy a karon. A számok a közelben is alkalmazhatók – például egy emlékezetes csatáról vagy bármilyen más, az Ön számára emlékezetes dátumról.

A tetoválás különböző színekben és technikákkal végezhető, ezáltal még valósághűbb megjelenést kölcsönözve a tetoválásnak. Árnyékok és átmenetek segítségével érheti el testén a legterjedelmesebb mintát. Alapvetően egy ilyen tetováláshoz az "old school" stílust használják ami régi iskolát jelent - ezek élénk színek, amelyeket fekete szemceruza húz alá.

Azok számára, akik szívesebben töltik ki a nagy tetoválásokat, ajánlott ezt a vállon vagy az alkaron megtenni, ezzel megmutatva másoknak a harcra való készséget és a vágyat, hogy végig menjenek. Egy ilyen szokatlan és meglehetősen sajátos minta választása azt sugallja, hogy nagyon határozott és bátor személyiség áll előtted.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.