Bolygó tetoválási - VeAn Hungarian
Bolygó

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Bolygót?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Bolygót ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Bolygó tetoválási vázlatok

Az univerzum mindig is vonzotta az embereket, elbűvölve rejtélyével, titokzatosságával és rendkívüli szépségével.

Éppen ezért az Univerzumunkat ábrázoló tetoválások egyre gyakrabban találhatók meg az emberek különböző testrészein.

Egy ilyen hordható rajz azt mutatja, hogy az ember nagy jelentőséget tulajdonít a földi tartózkodásának.

A bolygó vázlata a bölcsességgel és a nyugalommal, az önmagunkkal való harmónia vágyával kapcsolódik össze, kifejezik mások számára az univerzum kezdetének és az emberiség kapcsolatának gondolatát a világűrben.

Bolygótetoválási rajz - gyakran megtalálható a testen, mert minden bolygónak megvan a maga különleges, egyedi és misztikus megjelölése.

Bolygó tetoválási
Bolygó tetoválási
Bolygó tetoválási

A bolygótetoválások értelmezése

Bolygót ábrázoló tetoválást vagy bolygók felvonulását olyan emberek választják, akiknek nagyon fejlett fantáziával és képzelőerővel rendelkeznek.

A bolygó tetoválás vázlatát különböző módon írják le. Vessünk egy pillantást mindegyikre.

Bolygó tetoválási
Bolygó tetoválási
  • A Nap tetoválás vázlata jótékony és fényes energiát jellemez, egyben a termékenység és az erő szimbóluma is. Ennek a vázlatnak a tetoválása az egyik legpozitívabb kép, ezért a világ számos országában népszerű. Általánosan elfogadott, hogy a nap tetoválása jólétet és sikert hoz, talizmánként és életre talizmánként szolgál.
  • A Hold tetoválás a vágyak beteljesülését, békét és harmóniát hoz az ember életébe. A hold tetoválás nemtől függetlenül mindenkinek megfelel és tetszik. A szeretet és a melegség szimbóluma is. A gyengédség, a törődés és a nyugalom a bolygó tetoválásának legalapvetőbb jellemzői. A hold tetoválás képe sokakat lenyűgöz mélységével és titokzatosságával.
  • A Mars tetoválása az ember merészségét, indulatosságát és éles temperamentumát szimbolizálja. Valószínűleg egy aktív ember tömi a Mars bolygó képét tartalmazó tetoválást a testére, és ezáltal előnyösen hangsúlyozza indulatát. A Mars bolygó tetoválás vázlata is jó választás azoknak a férfiaknak, akik csak szeretnék testüket feldíszíteni ezzel a harcos és titokzatos bolygóval.
  • A Mercury tetoválás képe a testen bölcsességet jelent, szerencsét és anyagi jólétet ígér. Az ilyen tetoválás tulajdonosai nagyon aktív, kíváncsi és társaságkedvelő emberek. Ez egy meglehetősen népszerű tetoválás, amely minden ügyben és vállalkozásban segít tulajdonosának.

Bolygó tetoválási
Bolygó tetoválási
Bolygó tetoválási
  • A Venus tetoválás - a leggyakoribb tetoválás a lányok körében. A bolygó rajzának képe a szépséget, a szerencsét és az élet szeretetének képességét jellemzi. A Vénusz a romantikus kapcsolatok védőnője. A Venus tetoválás fő feladata, hogy szerelmet, szenvedélyt és boldogságot vigyen az ember életébe személyes életében. Szintén a Vénusz bolygó ilyen vázlata - a nőiességet, a bölcsességet és a belső harmóniát mutatja.
  • Egy csillagot vagy csillagképeket ábrázoló tetoválás a szerencse és a jólét szimbóluma. Azt is tartják, hogy a csillagok inspirálnak. A bolygócsillag tetoválás az ember álmodozását és magasztosságát fejezi ki. Az ilyen képek nagyon népszerűek a bolygótetoválások körében, vonzzák a könnyedséget és a játékosságot.
  • A Föld bolygót ábrázoló tetoválás képe – viselője számára a hatalom kulcsa. Ez a Naprendszer legfontosabb bolygója, amely megszemélyesíti az életet, a születést és a termékenységet. Azok az emberek, akik a Föld bolygóval ábrázoló tetoválást választottak, könnyen megtalálják a helyüket ebben a világban, és jó intuícióval is rendelkeznek.
  • A Saturn tetoválás képének megvannak a maga sajátosságai. A Szaturnusz bolygó tetoválási vázlata lelkiséget és életbölcsességet ad a tulajdonosnak. A szorgalmat, a kitartást és a türelmet szimbolizálja. Azok az emberek, akiknek Szaturnusz tetoválása van, magabiztosságuknak és kitartásuknak köszönhetően sikereket érnek el az életben.

Mindenki kiválaszt magának egy megfelelő bolygótetoválást, függetlenül a tetoválás lényegétől és jelentésétől.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.