Boszorkány tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Boszorkány

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Boszorkányt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Boszorkányt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Boszorkány tetoválási vázlatok

Mindenki ismeri Hansel és Gretel legendáját, két gyermeket, akik legyőzték a gonosz kannibál boszorkányt.

A boszorkány legendák ősidők óta léteznek. A patriarchális időkben a vörös hajú, ragyogó megjelenésű lányokat gyakran boszorkánynak tekintették, és minden emberi bajért hibáztatták. Minden gyanús lányt és nőt máglyán elégettek. A lányt boszorkánynak nevezték, és még a patriarchális hatalommal szembeni engedetlenség miatt is elégették. A legbölcsebb gyógyítók közül sokan, akik tudták, hogyan kell gyógyítani a betegségeket, szintén ördögi erőkkel voltak kapcsolatba hozhatók, és elégették őket. De idővel megváltoztak a törvények, az emberek bölcsebbek lettek, megjelentek a tudományok, amelyek sok, az elme számára felfoghatatlan dolgot megmagyaráztak.

Ma már nem máglyán égetik el a boszorkányokat, hanem éppen ellenkezőleg, sokan veszik igénybe szolgáltatásaikat. Jelentős számban vannak különleges képességekkel rendelkező emberek: bűvészek, molfarok, médiumok és így tovább. A boszorkányok témája megtalálta a helyét a tetováló művészetében.

Boszorkány tetoválási
Boszorkány tetoválási

Jelentés a tetováló
művészetben

A tetoválás területén a boszorkány vázlata kétértelmű jelentéssel bír.

A varázslónő egyrészt a sötét oldalt, a misztikus erőt és a haragot jelöli. A boszorkány szépsége pedig megmutatja, milyen erős a mágiája és a csalása. Másrészt a boszorkányos tetoválás a bölcsesség és a tudás gazdagságát hordozza.

A modern tetoválási mintákban sok boszorkánykép erotikus üzenettel bír. Például egy meztelen boszorkány, aki seprűnyélen repül. Az ilyen képek a tetoválás tulajdonosát komolytalan és szeles embernek jelölik. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az ilyen képeket nem illik a testére alkalmazni. Egy gyönyörű boszorkány elegáns testalkattal, vastag hajfelmosóval és csábító megjelenéssel mindig látványos dísze lesz a testednek.

De a szexuális boszorkányokon kívül vannak olyan vázlatok, amelyek a boszorkányokat csúnya nagymamákként ábrázolják, sok szemölcsrel, hosszú görbe orral és sapkával. Ez a kép a következő értelmezést hordozza: egy ilyen tetoválás tulajdonosai általában saját maguk urai, de gyakran nincs önbizalmuk ehhez. Ezek meglehetősen visszafogott természetek, érzelmeiket elrejtik a külvilág elől.

A tűzben égő boszorkány tetoválási vázlata titkos rosszindulatot és bosszút jelöl, amelyek egy női természetű személyre irányulnak.

Boszorkány tetoválási
Boszorkány tetoválási
Boszorkány tetoválási

További képelemek

A boszorkány vázlat lehet teljes értékű tetoválás, vagy tartalmazhat különféle elemeket. Amelyek nemcsak kiegészítik a cselekményt, hanem saját megjelölést is hozzák hozzá.

  • Szövedék rajza. A tudás, az új felfedezések iránti vágyat jelöli.
  • Koponya vagy csontváz képe boszorkánnyal. Egy ilyen rajz azt jelenti, hogy a tetoválás tulajdonosa bármilyen módon eléri célját.
  • Boszorkány gyertyával. A jelentés hasonló a pókhálóhoz - a tudás iránti vágy, valamint a régi tudás javítása.
  • Boszorkány bagollyal. A képen látható bagoly a bölcsesség és a természeti erőkkel való kapcsolat jele. A tetoválás tulajdonosa általában tisztességes ember, aki nem tolerálja a megtévesztést.
  • Ha egy boszorkányos tetoválásban egy kígyó van túlsúlyban. Egy ilyen kép egy közeli veszély jele.
  • A kazán képe a tetoválásban a tulajdonos belső érzelmeiről beszél.
  • Az üres kazán azt jelenti, hogy az embernek hiányzik a múlt. A fejjel lefelé fordított kazán az elveszett irányítást szimbolizálja. Ha a kazán ég, egy ilyen kép a tulajdonos életének jobb változását jelzi.
  • Denevér rajza. Ez a belső lelki világ jele.Összegezve világossá válik, hogy sok boszorkány vázlat lehet, különféle kiegészítő elemekkel és eltérő cselekményekkel. De mindenesetre a boszorkányos tetoválás nem hordoz semmi rosszat, hanem éppen ellenkezőleg, bölcsességet jelent.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.