Buddha tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Buddha

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted Buddhát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely Buddhát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Buddha tetoválási vázlatok

A művészi tetoválások világa sokféle tetoválást hordoz magában, különféle stílusokban és témákban.

Amelyek sajátos értelmezést hordoznak magukban. A művészeti tetoválás egyik népszerű irányzata a vallás, a különböző népek vallása, és az egyik ilyen vallás a Buddhizmus. Az emberek egy bizonyos kategóriája a keleti filozófiát részesíti előnyben. Az ilyen emberek leggyakrabban a vallási motívumokkal ellátott tetoválásokat részesítik előnyben, így hangsúlyozzák a keleti valláshoz való hozzáállásukat. Különösen gyakori tetoválás a Buddha, vagy inkább annak képe, a testre alkalmazott minta pedig többféle változatban végrehajtható. A Buddha tetoválásra nagy a kereslet a férfiak és a nők körében, valamint szerte az egész világon.

buddha tetoválás

Különbségek a buddha
kép kedvelöi között

Azok az emberek, akik úgy döntenek, hogy ilyen típusú tetoválást készítenek, leggyakrabban bizonyítják, hogy a buddhizmus vallásához tartoznak.

Közel állnak ahhoz a lényeghez, jelentéshez és kijelentésekhez, amelyeket ez a vallás értelmez. A buddhizmus legalapvetőbb célja a karma megtisztítása, arra hívják az embereket, hogy megszabaduljanak a rossz vágyaktól és engedjenek el minden gyötrő szenvedést. A buddhisták azt mondják, hogy az ember azt szerzi meg, amit ad, így kialakul egy zárt kör, és csak az kerül a nirvána állapotába, akinek sikerült kitörnie ebből a körből.

Érdemes megjegyezni, hogy a Buddha képével ellátott tetoválás kiválasztásakor az ember nem mindig tulajdonít különleges jelentést. Csak az esztétikai szépség miatt választhat egy ilyen képet, és egyáltalán nem szükséges, hogy vonzódjon a buddhizmus vallásához. Hiszen mindig akadnak olyan emberek, akik a tetoválás segítségével igyekeznek magukra vonni a figyelmet, megmutatni, hogy egyediek, és nem az a vágyuk, hogy mindenki máshoz hasonlítsanak, hanem egyéni személyiségek legyenek. A tetoválás, amelyen a Buddha van ábrázolva, ebben az esetben teljes mértékben felkelti a környező emberek és a járókelők figyelmét. De ha érdekli Önt a vallási téma, akkor érdemes arról tudni, hogy miről beszél a buddhizmus filozófiai irányzata, és megérteni, pontosan mi az Ön hozzáállása ehhez.

buddha tetoválás
buddha tetoválás
buddha tetoválás

Az értelmény titkai

Sokan, akik szándékosan a Buddha képét részesítik előnyben, az amulett szimbolikáját jellemzik benne.

Azt hiszik, hogy Buddha megvédi őket a rossz emberektől, a gonosz szemtől és más emberek gonosz szándékától. Ha Buddha képet választ a tetováláshoz, egy kiváló talizmánt választ, amely egész életében megvédi Önt. De ennek a képnek a kiválasztásakor érdemes figyelni a következő dolgokra:

  • Buddha meditáció közben – egy ilyen kép értelmezi az emberben uralkodó harmóniát;
  • Mosolygó Buddha - egy ilyen tetoválás boldogságot és szerencsét vonz;
  • Buddha fejének képe - a bölcsesség és a megvilágosodás jele;
  • Buddha kezének képe – az érzékelés szimbóluma.A Buddha képét a megrendelő kívánsága szerint férfi és női formában is meg lehet választani. Ez a tetoválási minta mindig eredetinek tűnik, és sok tekintetet és figyelmet vonz. A kép helye leggyakrabban széles területű, gyakran láthatunk ilyen típusú tetoválást a mellkason, a háton, ritkábban a karokon. A szabad hely lehetővé teszi a tetoválóművész számára, hogy teljes mértékben felfedje a tetoválás szépségét, megtestesítve benne annak jelentését és szemantikai témáit. Alapvetően ezt a képet arany tónusban készítik, meglehetősen ritka a tetoválás más színekben, még ritkábban feketében található. Az arany Buddha kép lenyűgöző és fényes lesz, élénk színes háttéren, egy ilyen kép senkit sem hagy közömbösen.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.