Bullterrier Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Bull Terrier

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Bullterriert?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Bullterriert ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Bull Terrier
tetoválási vázlatok

Az művészeti tetoválás a legnépszerűbb testdíszítési szolgáltatás.

A tetoválás nem csak az egyéniség kifejezésének remek lehetősége, a testrajz segítségével megjelenítheti érzelmeit, hangulatát, hangsúlyozhatja az erős jellemvonásokat, vagy akár az életéről is mesélhet. Ezenkívül a tetoválások lehetővé teszik a különféle hibák bezárását hegek vagy égési sérülések formájában, stb. Rengeteg ember veszi igénybe a tetováló szféra szolgáltatásait, mindenki megtalálhatja a tetszőleges vázlatot. Meglehetősen sok ember szívesebben díszíti testét állatok képeivel, és különösen kutyák portréival. Jelentős számú kutyafajta létezik, ebben a cikkben a bullterrier képekkel ellátott tetoválásokat vizsgáljuk.

Első pillantásra úgy tűnhet, hogy ez a kutyafajta, nevezetesen a képükkel ellátott tetoválás alkalmasabb a férfi számára. Végül is a bullterrier tetoválás az erőről, a brutalitásról és a védelemről szóló információkat hordozza. De érdemes megjegyezni, hogy ez a hordható minta univerzális, férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas. Mi ennek a képnek a jelentése?

bullterrier tetoválás minta
bullterrier tetoválás minta
bullterrier tetoválás minta

Bull Terrier
tetoválás jelentése

A bull terrierek nagyon érdekes kutyák, kitűnő atletikus felépítésűek, meglehetősen szívósak, nagyon aktívak és intelligensek.

Ez a fajta nem mutat ok nélkül agressziót, és nem szereti, ha egyedül marad. Ami a bullterrier tetoválást illeti, a következő jelentésekkel van tele:

  1. Céltudatosság. Ez a kutyafajta nem félénk, ez a kép az emberi testen azt sugallja, hogy a tetoválás tulajdonosa minden bizonnyal eléri célját;
  2. Bátorság. A bullterrier bátor kutya, és ezt a bátorságot átadja gazdájának;
  3. Hatalom. A bullterrierek izmos és erős testalkatúak, a képével ellátott tetoválás erős személyiségként tükrözi a tetoválás tulajdonosát;
  4. Odaadás. Tudniillik a kutyák az emberek legjobb barátai, elkötelezettek gazdájuk iránt, szeretik és tisztelik őt; a bullterrier tetoválás a tetoválás tulajdonosának, lelki társának, családjának vagy élet prioritásainak odaadásáról beszél;A bullterrier tetoválási vázlata az ember állatvilága iránti szeretetéről, a kutyák iránti szeretetről vagy az adott fajta iránti szeretetről is beszélhet.

A viselhető kép pozitív tulajdonságai mellett a bullterrier tetoválás nem túl kellemes jelentéseket is hordozhat:

  • Agresszivitás. Az agresszív bullterrier képe a tetoválás tulajdonosának összetett természetéről beszél, az ilyen személy nem fogja csak úgy feladni, mert nem tervez veszíteni;
  • Ingerlékenység. Ha egy bullterriert egy tetováláson féktelen állapotban ábrázolnak, ez a kép a tetoválás tulajdonosát féktelen és gyors indulatú emberként jellemzi.
  • Az e fajta tetoválásának másik nem rossz, de nem kifejezetten pozitív értéke egy elveszett házi kedvenc portréja.
bullterrier tetoválás minta
bullterrier tetoválás minta

Tetoválás alkalmazási lehetőségek

A bullterrier tetoválást színesben és fekete-fehérben is elvégzik.

A férfiak olyan bullterrier vázlatokat választanak, amelyekben túlsúlyban vannak az agresszív elemek, például: tüskés nyakörv, vagy egy vigyorgó vagy dühös kutya képe. A nőstény bullterrier tetoválási vázlatokat visszafogottabb cselekmény jellemzi, a képeken látható kutya általában nyugodt és barátságos. A kép kiegészíthető különféle színekkel, feliratokkal és egyéb preferált elemekkel. A kutya képeit a test bármely kívánt területére alkalmazhatja, ez lehet egy teljes alakos kutya, vagy csak egy kisállat arca.

Mindenesetre a bullterrier tetoválás kiemeli a tetoválás tulajdonosának legjobb tulajdonságait, és megvédi az élet különféle bajaitól.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.