Bulldog

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Buldogot?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Buldogot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Bulldog tetoválási
vázlatok

A tetoválási vázlatok folyamatosan meglepik az embereket stílusaikkal, trendjeikkel, színhatásaikkal és kivitelezési módjaikkal.

Az emberek sokféle mintát, természeti elemet, csillagképeket, különféle absztrakciókat öltenek testükre. Vannak még madarak, rovarok és állatok kedvelői. Az állatokról készült képek különösen népszerűek, lehetnek vadon élő ragadozók és házi kedvencek is. A bulldogok képei nagy népszerűségnek örvendenek az ilyen tetoválásokban. Sőt, a bulldoggal való rajzolást nem csak a kutyabarátok választják, mindenekelőtt ez a fajta odaadásról és őszinteségről beszél. Különösen népszerűek a francia, angol és amerikai bulldogok képei.

Bulldog tetoválási
Bulldog tetoválási

A kép értelmezése

Érdekes tudni, hogy Amerikában a bulldog tetoválást többnyire tengerészgyalogosok készítik, Angliában pedig a bulldog képe az ember testén az örökséghez való tartozásáról beszél.

A második esetben a bulldogot a nemzeti zászló hátterében vagy a címer képével ábrázolják. Ha eltérünk minden országtól, akkor általában a bulldog tetoválás azt jelenti, hogy egy személy türelmes, félelmet nem ismerő, bátor, makacs, állandó és képes megvédeni. Ha a kép sajátos értelmezéséről beszélünk, akkor ebben az esetben érdemes figyelembe venni a viselhető minta tulajdonosának tulajdonságait. Egyes tetoválásokon a bulldog nagyon félelmetesen nézhet ki, az ilyen tetoválások leggyakrabban egy életre talizmánként szolgálnak az ember számára. Ha belemélyed a történelembe, akkor az ókorban a szlávok különleges hatalmat adtak a kutyáknak, azt hitték, hogy ezek az állatok képesek megjósolni a jövőt.

A keresztények úgy vélik, hogy egy ilyen tetoválás bátorságot, merészséget ad az embernek, megtanítja segíteni és gondoskodni másokról, őszinte érzésekre tanít. Ezenkívül fontos, hogy a rajzot a test melyik részén alkalmazzák, például a kézen lévő rajz az ember hűségéről, félelmetlenségéről és bátorságáról beszél. De azt is érdemes figyelembe venni, hogy minden eset egyedi, minden ember a maga módján jellemzi a bulldog képét.

Bulldog tetoválási
Bulldog tetoválási
Bulldog tetoválási

Teljesítmény variációk

A bulldog emberi testen való képe nagyon eltérő stílusban, technikában és irányban kivitelezhető, de a végrehajtásnak három külön kategóriája van:

  • Rajzfilm stílusú. Az ilyen típusú tetoválásoknál nincs külön megjelölés, leggyakrabban az ilyen tetoválások jelzik, hogy a tulajdonosuk vidám, jókedvű, laza ember. Az ilyen képek a testen minden bizonnyal vonzzák a járókelők és a körülöttük lévők tekintetét. A rajzfilm bulldoggal ábrázolt kép is azt mondja, hogy a tulajdonos lelkében még mindig van egy gyermek.
  • A realizmus stílusában. A valósághű bulldog képpel rendelkező tetoválásokat leggyakrabban azok az emberek részesítik előnyben, akiknek ilyen háziállatai vannak. Ily módon demonstrálják szeretetüket négylábú barátjuk iránt. Vagy ez a kép azt sugallja, hogy az ember egyszerűen szereti ezt a kutyafajtát.
  • Stilizált irányban. Az ilyen képeket általában az agresszió különféle elemei egészítik ki, például lehet szöges nyakörv, kutyavigyor és egyéb agressziót kifejező elemek. Az ilyen tetoválások leggyakrabban egy ilyen viselhető minta tulajdonosának nehéz természetéről beszélnek, valamint arról, hogy veszélyt jelenthet.Azt is érdemes megjegyezni, hogy a bulldog képe elég brutálisnak tűnik, ezért többnyire férfiak választanak ilyen vázlatokat. De ez még a rajz kivitelezésén és a kép színvilágán múlik, a hölgyek is a bulldogokat részesítik előnyben. Esetükben ez lehet egy bulldog aranyos rajza, vagy aranyos pofájuk.

Figyelem! A cikket újságírók írták, és informatív jellegű. Ha hibát talál, vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, tudassa velünk contentvean@gmail.com.
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT