Cerberus

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Te is szereted a Cerberust?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Cerberust ábrázolja?

6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

"Cerberus"
tetoválási vázlatok

A kutyatetoválás nagyon népszerű a tetoválóiparban.


Ebben a cikkben egy meglehetősen szokatlan kutyáról fogunk beszélni, nevezetesen a Cerberusról - egy háromfejű kutyáról. Cerberus, a "Kerberus" név is megtalálható - egy mitológiai lény, amely a halottak világából való kilépés vad őrzője. Ez a mitológia egyik legszörnyűbb és legagresszívabb lénye. Miért olyan népszerű ennek a lénynek a képe a tetoválások terén?

A Cerberus tetoválási vázlat rabul ejti erejével, agresszivitásával, higgadtságával és kitartásával. Ez a tetoválás a férfi kategóriába tartozik, nem valószínű, hogy ilyen tetoválás található egy női testen. Mit jelent a cerberus a tetoválásban? Ebben a cikkben erről fogunk beszélni.

"Cerberus" tetoválási vázlatok
"Cerberus" tetoválási vázlatok

Cerberus a mitológiából

Az ókori görög mitológiában a Cerberus meglehetősen gyakori.


Cerberust hatalmas, vad kutyának írták le, három fejjel és farka helyett mérges kígyóval. Ez a baljós lény félelmet kelt mindenkiben, aki találkozott vele. Gyakran egy Cerberust ábrázolva véres szájat és pokoli tűzzel teli szemet rajzoltak. Ez a megjelenés még félelmetesebbé tette a kutyát.

Cerberus Hádész hűséges kutyája, aki a purgatórium kapuját őrzi. Az élővilágból senki sem jöhetett egyszerűen az alvilág birodalmába, az alvilágból senki sem térhet vissza az élők birodalmába. A Cerberus mindig készenlétben volt. Csak két fej tudott aludni, a harmadik fej mindig járőrözött. A kutya mindig tudta, mi történik a védett területén.

"Cerberus" tetoválási vázlatok
"Cerberus" tetoválási vázlatok
"Cerberus" tetoválási vázlatok

A Cerberus jelentése a tetoválás területén

Azok az emberek, akik egy Cerberus vázlatát választják a tetováláshoz, általában összetett karakterrel rendelkeznek.


Mindig és mindenben fogást keresnek, csak saját erejükre hagyatkoznak, gyakran agresszívek és kegyetlenek másokkal szemben.

A Cerberus tetoválás olyan jellemvonásokat ad az embernek, amelyekkel a karakter rendelkezik. És mivel a kutyának három feje van, ezek a tulajdonságok háromszor erősebbek lesznek.

A Cerberus vázlata kitartást, embertelenséget, közömbösséget jelez. Az ilyen ember, ha nehéz helyzetbe kerül, a végsőkig megy előre, nem keresi a kompromisszumokat.
Ezenkívül a Cerberus tetoválás az ember munkájához, eszméihez való odaadásáról beszél. Az ilyen ember a prioritásai szerint él, és rendíthetetlenül hisz bennük. Ezenkívül egy ilyen tetoválás tulajdonosa hűséges családjához és közeli embereihez. De ha egy számára kedves személy elárulja, azonnal a bosszú útjára lép, habozás nélkül.

A Cerberus a másik világ és az élők világa közötti egyensúly jeleként működik. Ezenkívül egyensúlyt teremt az idők (múlt idő, jelen és jövő) között.A Cerberus-tetoválás azt is jelezheti, hogy tulajdonosa szereti a mitológiát, sőt a fekete mágiát is.

"Cerberus" tetoválási vázlatok
"Cerberus" tetoválási vázlatok

A Cerberus tetoválás elvégzésére való helyek

A Cerberus képéhez nagyméretű testrészekre van szükség, mint például a hát vagy a mellkas.


Csak nagy területeken lehet teljes dicsőségben ábrázolni a holtak világának mitikus őrzőjének teljes erejét.
A tetoválást színes és monokróm tónusokkal is végezzük. Stílusként jól illik a trash polka, a grafika, az old school.

Figyelem! A cikket újságírók írták, és informatív jellegű. Ha hibát talál, vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, tudassa velünk contentvean@gmail.com.
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT