Che Guevara tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Che Guevara

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted Che Guevarát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely Che Guevarát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Che Guevara tetoválási vázlatok

Che Guevarát ma már mindenki ismeri, köszönhetően a sokféle nyomatnak: ruhákon, táskákon, a képével ellátott kulcstartókat árulják stb.


Ilyen széles elterjedés mellett nem meglepő, hogy Guevara képére nagy kereslet van a tetoválóiparban. Mit jelent a Che-vel ábrázolt tetoválás?

Che Guevara tetoválási vázlatok
Che Guevara tetoválási vázlatok
Che Guevara tetoválási vázlatok

Történelmi feljegyzések

Che Guevara latin-amerikai forradalmár, teljes neve Ernesto Rafael Guevara de la Serna (Ernesto Rafael Guevara de la Serna).


Ez az ember forradalmárként nemcsak a latin-amerikai kontinensen, hanem a világ más országaiban is tevékenykedett. A fiatalok körében a forradalmi tetoválások a legnépszerűbbek, mert bennük is van lázadó szellem.
Ernesto gyermekkora óta nagyon tanult, meglehetősen széles látókörű volt, szeretett könyveket olvasni és sokféle emberrel kommunikálni. Guevarának sok hobbija volt: futball, költészet, tudomány, filozófia, rögbi és így tovább. Che a Buenos Aires-i Egyetemen diplomázott, és orvosnak készült. Ez a férfi nagyon szerette az utazást, a kutatást és az új ismeretségeket. Sok utazása egyike során találkozott kubaiakkal, akik Fidel Castrót támogatták, és új ismeretségekkel együtt Che Kubába ment. Az expedíció során Guevarát betegség kerítette hatalmába, egyre kevesebben voltak a különítményből, de sok kubai csatlakozott a különítményhez, és sikerült megdönteni a kormányt.

De Che Guevara tervei szerint ez csak a kezdet volt, a társadalom globális forradalmát akarta végrehajtani. De ez az ötlet soha nem vált valóra, Bolíviában Guevarát elfogták, később lelőtték. Ernesto nemcsak forradalmár volt, hanem őszintén hitte, hogy igazságos ügyért harcol. Guevara még a kivégzés során sem hagyta el a globális ötlet gondolatát.
Che Guevara híres képe, amely ma mindenki számára ismerős, Jim Fitzpatrick (ír művész) egy forradalmár valódi fényképéről másolta le.

Che Guevara tetoválási vázlatok
Che Guevara tetoválási vázlatok

Jelentés
a tetoválási iparban

Che Guevara tetoválása különleges jelölést visel, amely nagyrészt történelmi feljegyzésekhez kapcsolódik:

  • A lázadás szelleme - ebben az értelmezésben a tetoválás erős személyiségként jellemzi az embert, aki nem engedelmeskedik senkinek, az utolsóig megy a változás elérése érdekében;
  • Nagy akaraterő - az elnevezés annak a ténynek köszönhető, hogy Ernesto a kivégzés során megharapta a saját kezét, hogy ne keltsen egyetlen hangot; akarata még a halál előtt is töretlen volt;
  • Jellemszilárdság - egy tetoválás segítségével az ember bemutatja jellemének erejét és az elvek sérthetetlenségét; mert annak ellenére, hogy Guevara nagyon gyenge volt, nem vonult vissza a cél elől;
  • Elkötelezettség az ötlet iránt – Che szilárdan hitt az emberek egyenlőségében és az igazságosságban, ezért a kubai kormány felett aratott győzelem után nem érdekelték a számára nyitva álló hatalom és gazdagság lehetőségei.
Che Guevara tetoválási vázlatok
Che Guevara tetoválási vázlatok
Che Guevara tetoválási vázlatok

Stílus variáció

A tetoválások terén a tetoválásoknál nincs korlátozás a nemre vonatkozóan, de ami Che Guevarát illeti, mindazonáltal a vele készített tetoválás alkalmasabb a férfiak számára.


Che Guevara tetoválási vázlata a realizmus stílusában néz ki a legjobban. Ami a tetoválás egyediségét illeti, Ernesto bármelyik fotóját választhatja, mert a választás nem korlátozódik egyetlen, jól ismert portréra. Sok képen a Comandante jól ismert mondatai is szerepelnek.
A Che Guevara trash polka vázlatára nagy a kereslet. Ebben a stílusban a kép hihetetlenül lenyűgözőnek tűnik, és vonzza a környező emberek és a járókelők figyelmét.
Leggyakrabban Che Guevara testportréja az alkaron, a vállon, a mellkason vagy a háton található. Ha további elemek is vannak a képen, jobb, ha a tetoválást a test nagy területeire alkalmazza, akkor a tetoválás teljes cselekménye teljesen feltárul.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.