Chicano tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Chicano

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Chicanot?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Chicanot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Chicano tetoválási vázlatok

Az egyik legnépszerűbb tetoválási stílus a Chicano stílus.Ez a stílus viszonylag fiatal a tetoválás terén, de ennek ellenére felismerhető és óriási népszerűségnek örvend. A Chicano tetoválásnak megvan a maga eredettörténete. Mivel magának a "Chicano" szónak a pontos fordítása nem ismert, az egyik legközelebbi fordítás a "Mexicano", amely az amerikai mexikóiakat jelöli. Az ilyen stílusú tetoválások megjelenésük kezdetén népszerűek voltak a latin-amerikai bandákban, és hosszú ideig kizárólag a lakosság bűnözői tömték ki őket. De idővel a Chicano stílus megszűnt negatív jelentéseket hordozni, és mindenki megengedhette magának ezt a testdíszt.

Amellett, hogy a Chicano tetoválás az utcai bandák ékessége volt, ez a stílus sajátos értelmezést is hordozott. Ezek a tetoválások a haszontalan lét és a magasabb igazságosság jelentését hordozzák. Elég gyakran az emberek ennek a stílusnak a képeit társították a "haláltánchoz", amelyben a halált különféle emberek vezetésével ábrázolták táncában. Ezért a Chicano viselhető képeinek titokzatos, sőt baljós elnevezése van.

Chicano tetoválási
Chicano
Chicano tetoválási

A stílus egyedisége

A Chicano-t a fekete és a szürke tónusok túlsúlya jellemzi.Világos, színes árnyalatok ebben az esetben nincsenek jelen. Vannak képek, amelyeken látható a piros szín, de ezek csak nem feltűnő akcentusok. De a szokásos színek lázadása ebben a stílusban nem megfelelő. A Chicano stílusú képeken a fő motívumok a hit, a fegyverek, a gazdagság, a kártya és a kocka, valamint a gyönyörű lányok festett arccal. Ma az utóbbi lehetőség rendkívül népszerű.

Gyönyörű lányok, akiknek arcát nemzeti témájú minták díszítik, bennük rejlik a Chicano stílus egyedisége. A szexi lányok, akiknek az arca koponyára van festve, egyszerre hordozza magában a szépséget és a félelmet, senkit sem hagyva közömbösen. Ezeket a komor szépségeket gyakran "Santa Muerte"-nek nevezik, ami azt jelenti: "Szent Halál". A Chicano vázlat örökre emlékezetes és nehezen összetéveszthető más stílusokkal.

Mivel a Chicano elsősorban a szegény negyedekből származik, ahol a vallás segítette az embereket abban, hogy higgyenek a holnapban és túléljenek egy igazságtalan világban, a vallás is ennek a stílusnak a fő témája. Ezért a Chicano tetoválásokban gyakran Szűz Mária, valamint Jézus képei érvényesülnek. Az ilyen könnyed téma ellenére a szentek képei is komor szürke tónusokkal jelennek meg.

Feliratok. Gyönyörű latin-amerikai kifejezések gyakran díszítik a Chicano stílusú tetoválásokat. Ezek a feliratok az élet igazán fontos prioritásainak és nem kevésbé fontos törvényeinek üzenetét hordozzák, amelyeket be kell tartani.

Chicano tetoválási
Chicano tetoválási

Tetoválási helyek

A Chicano tetoválások látványosak a test nagy részein, például a háton, a mellkason, a lábszáron, az alkaron, a hason.Ezekkel a képekkel testüket nemcsak a férfiak, hanem a hölgyek is díszítik. Furcsa módon, de a nők gyakran választanak Chicano stílusú szexi lányokat a tetoválásokhoz, amelyek hatékonyan díszítik és bizonyos misztikumot adnak a képnek.

A Chicano stílus kiválasztásával saját egyedi vázlatot készíthet. Elég csak egy gyönyörű lány képét felvenni, és az arcát nemzeti latin-amerikai mintákkal kiegészíteni.

A Chicano tetoválás senkit sem hagy közömbösen, az emberek, akiknek testét ilyen képek díszítik, mindig a reflektorfényben vannak. Ha ezt a stílust választja, készüljön fel arra, hogy magához vonzza a járókelők és a körülötte lévő emberek nézeteit.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.