Cowboy Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Cowboy

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Cowboyt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Cowboyt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Cowboy tetoválási vázlat

A tetoválás irányában végzett munka érdekes példája egy cowboy vázlata.


Azonnal elképzelheti a jelentését, de nézzük meg részletesebben.

Valójában a cowboy az a személy, aki egy tanyán él, ahogyan a szó dekódolása is megmondja: „tehén” és „fiú”. Tehát kezdetben az ebbe a szóba fektetett jelentés egészen mást jelentett. A tenyésztő gondozta a jószágokat, legeltette őket, ügyelve arra, hogy az állatok biztonságban maradjanak. Ezért mindig volt nála revolver vagy fegyver – a vadállatok és tolvajok elleni védelem érdekében. A cowboy ügyesen hadonászott a fegyverével, miközben szabadidejében arra edzett, hogy szükség esetén eltalálja magát. Idővel a cowboyok versenyezni kezdtek egymással, revolverrel mutatták be ügyességüket, ami végül ősidők óta a nagy képernyőn látható párbajba fajult.

A cowboy a vadnyugat szimbólumává vált, az emberek és állatok védelmezőjévé, a prérik és a sivatag meghódítójává. Agilis volt, gyors és mindig készen állt az ellenség megtámadására. Mivel állandó kapcsolatban áll saját fajtájával és banditákkal, a tanyasi cowboy félelmetes ellenféllé vált mindenki számára, akivel az úton találkoznak.

Cowboy tetoválás minták
Cowboy tetoválás minták
Cowboy tetoválás minták

Cowboy tetoválás jelentése

Ugyanez a jelentés vándorolt ​​a tetoválásra is.


Lehetővé teszi tulajdonosának, hogy minden erejét ökölbe gyűjtse, megszervezze magát, és védővé és félelmetes ellenféllé váljon. Ez bátorság és ügyesség egy személyben. A cowboy annak a szörnyű időnek a szimbóluma lett, amikor az utcára kilépve olyan káoszba kerülhetett az ember, amelyből nem lehetett élve kijutni. Ezért voltak a cowboyok erős és bátor emberek, akik félelmet hoztak az ellenség szívébe.

A cowboy vázlat ugyanazt a jelentést hordozza. Ez bizonyos értelemben vitézség, felelősség a családért és az állatállományért, de egyúttal a hideg nyugalom alá rejtett agresszió is. Egy ilyen tetoválással rendelkező személy még egy szórakoztató eseményen sem lesz bőbeszédű. Szeret a háttérben maradni, figyelni és elemezni a történéseket. Minden szavát mérlegeli, és nem mond semmi feleslegeset.

Egy másik jelentés a westernek szeretete. Sok férfi és nő is rajongója ennek a moziműfajnak. Nincs nagy szemantikai terhelése, nem tartalmaz mély és hosszú frázisokat, és nem csodálatos szerelmi történeteiről híres. Ez egy erős és sötét történet, amely egyetlen rajongót sem hagy érzelmek nélkül. A tetoválásokhoz olyan legendás filmszínészek arcát használják, mint például Clint Eastwood, aki régóta ennek a műfajnak a bálványa. Az a kézügyesség, amellyel az ellenfelekkel bánt, a férfiak irigységét és a nők örömét váltotta ki. Nyugodt vigyorral, golyójával eltalálta ellenfelét, ügyesen kikapott egy revolvert a csípőjén lévő tokból. Bármelyik karakterének ereje arra készteti az embert, hogy egy cowboy tetoválást készítsen az arcával.

Cowboy tetoválás minták
Cowboy tetoválás minták

Cowboy vázlat a testen

A testen a legérdekesebb műalkotás realizmusban és sematikus bemutatásban is elkészíthető.


A vevő preferenciáitól függően a film szereplőjének arcához revolvert is illeszthet, ha pedig Clint Eastwood, akkor nem nélkülözheti a cigarettát a fogai között. Ha a vásárló nem portrét, hanem egy cowboy sziluettjét választja, akkor jó lesz, ha a revolver rajzolásakor vagy már fegyverrel a kezében ábrázolja. A háttér egy végtelen préri lehet, lovak, sivatagi kaktuszok és bukófű. A háttérben egy szalon is helyet kaphat, a párbaj döntésére váró nézők. Fontos lesz egy ellenfél hozzáadása, ha úgy dönt, hogy teljessé teszi a képet.

A cowboyt egy is lovon lehet ábrázolni, aki a sivatagban vágtat az ellenfél nyomában. Az egyik legemlékezetesebb western jelenet egy cowboy, aki felfelé vágtat a hegyen a naplementébe. Itt összpontosíthat a nap vörös és narancssárga színére, és minden mást fakó árnyalatokban hagyhat.

A munka mérete az elemek számától függően eltérő lehet. Ön dönthet úgy, hogy kiválasztja a munka részleteit és a jövőbeli tetoválás minden aspektusát. Tanácsot kaphat tőlünk, hogy biztos legyen az eredmény maximális minőségében.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT