Csiga tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Csiga

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Csigát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Csigát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Csiga tetoválási vázlatok

A testen csiga képével ellátott tetoválást rendkívül ritkán alkalmaznak.


Ezt a képet megfosztják a kellő figyelemtől, de hiába, mert a csiga tetoválási vázlata számos megjelöléssel van ellátva. A csiga hordható képe régóta pozitív szimbólumnak számít, a ház pedig, amelyben a puhatestű él, egyfajta védelmet szimbolizál. A modern világban a csigát lassúságként és közönyként jellemzik.

Csiga tetoválási vázlatok
Csiga tetoválási vázlatok
Csiga tetoválási vázlatok

A csigatetoválás általános jelentése

Ez a tetoválás számos olyan tulajdonsággal készült, amelyeket meg kell ismernie az alkalmazás előtt.


A legalapvetőbb ezek közül:


 • Fejlesztés
 • Előre mozgás, tevékenység
 • Bölcsesség
 • Tudatos gondolkodásA csiga héjának köszönhetően erős amulett. A lányok számára a csigatetoválás lassúságot, sőt feledékenységet jelent. Az ilyen tetoválás tulajdonosai gyakran nem sietnek, és élvezik az életet. De a lányok való csigatetoválásának is más értelmezése van, amely hangsúlyozza a szellemi fejlődés iránti vágyát, kényelmes körülményeket teremtve maga körül.
A lányoknak való csiga fő jellemzői:


 • A természet szeretete
 • Gyengédség
 • Nőiesség
 • HitetlenségA férfiak számára a csigatetoválás az eltökéltséget szimbolizálja a döntések meghozatalában, az ilyen tetoválás tulajdonosait kitartásuk, de ugyanakkor nyugodt, kimért karakter jellemzi. Azok a férfiak, akiknek csiga van a testükön, mindig elérik a céljaikat, és nem félnek az élet problémáitól.
A férfiak csiga tetoválási vázlatának legalapvetőbb jellemzői:


 • Mértékletesség
 • Óvatosság
 • Kitartás

Csiga tetoválási vázlatok
Csiga tetoválási vázlatok

A csigaszimbólum jelentése a világ különböző népeinél

Az afrikai népek körében a csigát kedvező jelként jellemzik, amely jólétet és termékenységet hoz az emberek számára.


Az egyiptomiaknál a csiga a Hold szimbólumát jelölte, ennek oka az a tény, hogy szarvai a testen folyamatosan eltűntek, majd újra megjelentek. Jó jelnek tartották egy üres csigaházat találni. Szokásos gondosan tárolni, mert úgy gondolják, hogy hosszú életet, fiatalságot és jólétet ad nekik.
A terhes nők számára egy ilyen lelet jó jelnek számított, amely előrevetítette a könnyű szülést.
Olaszországban az emberek úgy vélik, hogy egy csiga megjelenése a házban családi jólétet és megértést, valamint kényelmet és nyugalmat biztosít számukra.

Csiga tetoválási vázlatok
Csiga tetoválási vázlatok
Csiga tetoválási vázlatok

Helyek a csiga képéhez a testen

A csiga testképének alkalmazásához számos stílust és alkalmazási technikát alkalmaznak.


A főbbek: Newschool, biomechanika, akvarell.
A csiga tetoválási vázlatát gyakran különféle elemekkel és mintákkal egészítik ki, teljes képet hozva létre. Ehhez a tetováláshoz tökéletesek az olyan részletek, mint a virágok, levelek, gyakran a kagyló helyett a mester egy kis házat ábrázol.
Leggyakrabban a csigatetoválásokat élénk színekkel ábrázolják, de ugyanolyan ritka a fekete-fehér tetoválás. Szintén gyakori vázlat egy csiga a rajzfilm műfajában, ami a tetoválást még világosabbá és vonzóbbá teszi.
A tömegből való kitűnéshez a tetoválást a test egy nyitottabb területén is el lehet végezni, ez lehet: kar, váll vagy alkar, láb, nyak. A csigatetoválások választéka nagyon széles, minden az Ön kívánságaitól függ, és mestereink segítenek Önnek egy egyedi csigavázlat elkészítésében.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.