Csillag Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Csillag

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Csillagot?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Csillagot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Csillag tetoválás vázlatok

Nagyon gyakran mind a nők, mind a férfiak testén egy csillag képe vagy csillagok egész szóródása található.

A csillagokra nézve az emberek gyakran álmodoznak, kívánnak egy hulló csillagot, és elkezdenek hinni a csodákban. Ez alapján a csillagokból, kis csillagokból álló tetoválás jelenthet álmot, csodát, varázslatot, sőt mágiát is. A csillagtetoválások nagyon népszerűek, sok képük és megnevezésük van. A tetoválás értelmezése a csillag típusától és kontextusától függ. A csillagokra nagy a kereslet a lányok és a fiúk körében egyaránt. Annak ellenére, hogy a csillagtetoválást meglehetősen könnyen lehet alkalmazni, vizuálisan hihetetlenül szépnek tűnik, gyakran egy csillag képe az első tetoválás az ember számára. A csillag képét az ókorban használták, ezért meglehetősen mély megjelöléssel rendelkezik. A csillagok leírása megtalálható a különböző népek kultúrájában, de egyikükhöz sem kötődnek különösebben. Először is, a csillagok mennyei jelek, amelyek ihletet adnak az embernek, és egyben a jó szerencsét is jelzik az emberek számára.

Csillag tetoválás minták
Csillag tetoválás minták

A csillagok jelentése

A csillagok változatos formájúak, sok szöggel, és sokféle színben elkészíthetők.

  • A tengeri csillagok nagyon népszerűek voltak a tengerészek körében, úgy tartották, hogy a tengeri csillag megvédi gazdáját minden nehézségtől, ami a tengeren történhet vele. A tengerészek azt hitték, hogy a hosszú tengeri utak után (amelyeket gyakran kísérnek nehézségek) a tengeri csillag segít majd hazatérni.
  • Ötágú csillag tetoválás. Egy ilyen csillagot pentagramnak is neveznek. A pentagrammal ellátott tetoválás a védelem megjelölését hordozza. Az ókori keltáknál az ötágú csillag a harmóniát jelentette.
  • Dávid-csillag. Hatágú csillag, amelynek mély megjelölése van. Egy ilyen csillag annak a jele, hogy az egész univerzum Isten uralma alatt áll. A legenda szerint ez a csillag akkor jelent meg, amikor Dávid legyőzte Góliátot, akinek a pajzsa hatágú csillag alakú volt. A csata végén Dávid átvette Izrael királyának trónját. Ennek a csillagnak van egy másik neve - Salamon pecsétje.
  • Hétágú csillag tetoválás. Egy másik név - a septagram - szerencsét hozó jel. A tökéletességet is jelzi.
  • Nyolcágú csillag tetoválás vagy nyolcszög. Az octorgamma a bőség jele, az ókori Egyiptom pogányai gyakran használták ezt a csillagot.
  • Nanogram tetoválás vagy kilencágú csillag. A nanogram a tulajdonos stabil élet utáni vágyát jelzi. Skandináviában a nanogram a kilenc világ jele volt, az írek úgy vélték, hogy a kilencágú csillag jó egészségben tartja az embert, megakadályozva, hogy legyengüljön.
  • Hullócsillag. Egy ilyen tetoválás azt jelenti, hogy a tulajdonos életében fontos változások történtek számára.
  • A csillagkép legfényesebb csillaga. Ez a tetoválás a vágyak, azok beteljesülésének szimbóluma.
  • Csillagok és félhold kombinációja. Különösen népszerű az iszlámban, de nem hordoz vallási témát. A kép a mágia és a csodák szimbóluma.
Csillag tetoválás minták
Csillag tetoválás minták
Csillag tetoválás minták

A csillagkép, vagy egy csillagfestmény sokféle színben kivitelezhető.

A férfiak inkább fekete-fehér színekkel alkalmazzák a csillagokról szóló tetoválásokat. De a nők mindenféle színárnyalatban festhetik testükön a csillagokat. A csillaggal ellátott tetoválás gyönyörűen fog kinézni a test bármely részén, mivel a férfiaknál olyan helyeket választanak, mint a karok, vállak, nyak és esetenként lábak. A lányok számára a csillag képe bármilyen kívánt helyen lehet, hangsúlyozva nőiességüket, fényességüket és szexualitásukat. A lányok körében népszerű a csillagok szétszóródásának képe is, amely a nyaktól a háton át a csípőn végződhet.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.