Csontváz tetoválási - VeAn Hungarian
Csontváz

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Csontvázat?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Csontvázat ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Csontváz tetoválási vázlatok

Sok különböző tetoválás létezik a világon, amelyek közül sok meglehetősen furcsa és szokatlan.

Az egyik ilyen tetoválás egy csontváz képe. Azok az emberek, akiknek testét csontok vagy egy egész csontváz képe díszíti, kétértelmű gondolatokat ébresztenek a körülöttük élőkben. Egy ilyen tetoválás mindig vonzza az összes járókelő figyelmét. Az első dolog, ami eszedbe jut egy csontváz tetoválás láttán, az a miszticizmus, az ördög, a sötétség, a halál. De ez a tetoválás egyáltalán nem visel ilyen komor megjelölést. Sokan az emberi testen lévő csontváz képét valami negatívnak, sötétnek, misztikusnak tartják. Ezek régen elavult fogalmak, amelyek az idők során elvesztették kötődésüket a csontvázhoz. Elég furcsa, de a csontváz tetoválási vázlata pozitív jelentést hordoz, amelyben egyáltalán nincs helye a halálnak.

Csontváz tetoválási
Csontváz tetoválási
Csontváz tetoválási

A csontváz jelentése a tetoválási iparban

A csontváz tetoválás legalapvetőbb és legáltalánosabb megjelölése az ősökkel való kapcsolat.

Az első emberszerű női csontváz felfedezése után a képével ellátott tetoválás a bolygó minden embere közötti testvéri kötelék jele. Ez az értelmezés annak a ténynek köszönhető, hogy amikor a női csontvázat megtalálták, a régészek megállapították, hogy körülbelül négyezer évvel ezelőtt élt a Földön. A tudósok azt is felvetették, hogy ez a nő lehet a bolygó összes emberének anyja.

Engedetlenség.

A csontváz tetoválás másik jelentése az, hogy ezt a képet nagyon gyakran használják a motorosok. Az engedetlenség megjelölése annak köszönhető, hogy a csontok sok év után sem bomlanak le, ami engedetlenségüket mutatja.

Csontváz tetoválási
Csontváz tetoválási

Öröm és élni vágy.

Szokatlan jelentése van a csontváz tetoválásnak is, amely alkimistáktól érkezett hozzánk. Az alkimisták úgy vélték, hogy a csontváz az emberi test újjászületésének egyik formája, amikor a test megszabadul a régi héjtól, új megjelenést nyerve.

Amulett.

Sokan a csontvázat közvetlenül a halál elleni talizmánnal társítják. Úgy gondolják, hogy ha valaki megtölti testét csontokkal, a halál megkerüli az embert.

Santa Muerte.

Női csontváz, ruhába öltözve, kezében kaszával, karórával vagy labdával. Santa Muerte a mexikói halottak istennője, akinek tiszteletére minden évben megrendezik a halottak napját. Mexikóban a halottak napját móka és nevetés kíséri, anélkül, hogy negatív energiát hordozna.

Csontváz tetoválási
Csontváz tetoválási
Csontváz tetoválási

Hádész vagy Káosz isteneinek jele.

Ebben az esetben a tetoválás az élet mulandóságát jelzi.

Sárkány, bika és más erős állat csontváza.

Az ilyen típusú tetoválás egy személy erős karakteréről és erejéről beszél.

Halcsontváz.

A halcsontváz tetoválás az ember életének mozgásáról beszél. Ez a vázlat nagyon gyakori a gyengébbik felének képviselői körében. A lányok általában halcsontvázzal díszítik borotvált fejüket.

Csontváz tetoválási
Csontváz tetoválási
Tetoválás alkalmazási variáciok

Az emberi testen gyakran megtalálható csontvázak legnépszerűbb képei a csontvázak: halak, lányok, emberi csontváz, dinoszauruszcsontok, kígyócsontváz, sárkány- vagy macskacsontváz.

Szintén gyakran vannak vázlatok egy táncoló csontvázról, egy csontvázról kártyákkal vagy egy rózsáról a kezében.

A csontváz tetoválások gyakoribbak a férfiak testén, mint a nők testén. Az erősebbik nem képviselői előszeretettel festenek csontokat teljes méretükben testükre, természetes helyükön. A csontváz tetoválás szembetűnő példája Rick Genest, akinek a teste teljesen tele van csontváz tetoválással. Minden csont a helyén helyezkedik el a valódi léptékében. Rickre nézve könnyen összetévesztheti a sétáló halottakkal.

Meglehetősen nehéz megmondani, hogy a csontváz tetoválás milyen konkrét megjelölést hordoz, mert minden ember, amikor ezt a vázlatot a testére tetoválja, különleges jelentéssel tölti fel. Ezért a legfontosabb dolog az, hogy tetszik ez a kép, és milyen jelentést tulajdonítasz a csontváz tetoválásnak.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.