Delfin tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Delfin

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Delfint?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Delfint ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Delfin tetoválási vázlatok

A delfin nagyon játékos, vicces, barátságos emlős, az állatvilág legkedvesebb képviselőjének tartják.

A delfinek rendkívül intelligensek, nagyon kecsesek, elegánsak és hihetetlenül szépek, mindig pozitívak, játékosak és viccesek. Ezek a csodálatos lények az egész világon ismertek, talán hírnevüknek és számos pozitív tulajdonságuk miatt a delfinképek nagyon népszerűek a művészeti tetoválások területén.

delfin tetoválás

Különböző népek értelmezései

  • Az ókori Görögországban a delfint olyan fogalommal hozták kapcsolatba, mint a szerelem. Ez az elnevezés abból a tényből származott, hogy a delfinek az emberekhez hasonlóan nem csak szaporodás, hanem örömszerzés céljából is részt vesznek a szerelmi örömökben. A görögöknél is a delfin Dionüszosz, a borkészítés és szórakozás istenének megszemélyesítője volt. A legenda szerint Dionüszosz gyakran átalakulhat delfinné, hogy a zarándokokat Krétáról a boltozatba szállítsa.
  • Az ókori Egyiptomban a delfint nagyon sok pozitív értékkel ruházták fel. Ezek közül a legfontosabbak az anyaság és a gyógyulás megszemélyesítése voltak.
  • Az indiánok azt hitték, hogy a delfinek nagyon intelligens lények, bölcsek, pozitív energiával és kedvességgel rendelkeznek.
  • Manapság a delfin képéhez leggyakrabban a védelem jele, egy erős amulett társul.
delfin tetoválás
delfin tetoválás

Á‎ltalános értelmezés

A delfintetoválásnak több megnevezése van, amelyek a rajz stílusától is függenek.

A delfin kép alkalmazás leggyakoribb stílusa a kelta. A kelták nagyon hosszú ideig tanulmányozták a delfineket, és idővel nagyon ragaszkodtak ezekhez a csodálatos lényekhez. A kelták kedvelték végtelenül játékos természetüket és szokatlan barátságosságukat. Ebben a tekintetben a kelták a delfineket csak örömmel, pozitívumokkal, szabadsággal és életszeretettel társították. A kelták a delfinekhez is hozzárendelték a víz elemét, mivel ők a tenger lakói. Mindenki tudja, hogy a delfinek mentők, akik fuldokló embereket hoznak a partra, és a tévedt hajókat is segítik a partra úszásban. Ebben a tekintetben a delfin tetoválás az életszakaszok átmenetét jelzi. Sok ember számára a delfin képe egy álom és egy szebb jövő jele. Egy delfines tetoválás sokat elárul a tulajdonosáról. Azok, akik ezt a tetoválást választják, általában vidámak, szimpatikusak és pozitívak, az aktív kikapcsolódást részesítik előnyben, erős fényenergiájúak, vidámak, mindig a segítségükre lesznek, szabadságszeretőek. Ezek az emberek gyakran a víz elemet részesítik előnyben, és leggyakrabban a tengerbe szerelmesek.

delfin tetoválás

A delfinpárt ábrázoló tetoválást a jin-jang jeleként értelmezik.

A tengerésznek öltözött delfin arra mutat, hogy az ember kapcsolatban áll a flottával. A delfin másik pozitív megjelölése a szerencse, a barátságosság és a bölcsesség.

A delfin képe a legnépszerűbb a hölgyek körében. A lányok számára a delfin képét intelligenciaként, szabadságként, bölcsességként és játékosságként értelmezik. De érdemes megjegyezni, hogy sok férfi is előnyben részesíti ezeket a csodálatos állatokat. A férfiak számára a delfin képe mindenekelőtt a tenger iránti szeretetet, valamint az elszántságot, az intelligenciát és a jó természetet jelenti. A kép rajzolásához általában nagyméretű helyeket választanak (hát, váll, mellkas), amelyeken a mester egy delfint ábrázolhat teljes szépségében, és közvetítheti annak pozitív, örömteli hangulatát. A delfin sziluettjét ábrázoló kis képek, amelyeket általában a karra, nyakra vagy lábra töltenek, szintén nagyon eredetinek tűnnek. Minden az ügyfél vágyától függ.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.