Démon tetoválási vázlat - VeAn Hungarian
Démon

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Démont?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Démont ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Démon tetoválási vázlat

A tetoválás területén található különféle vázlatok tömege között nagy kereslet mutatkozik a néha hátborzongató, ijesztő tetoválásokra.

Ide tartoznak a démoni lényeket ábrázoló képek. A démontetoválások két fő kategóriába sorolhatók: démoni lények a pokolból és vízköpők. A tetoválás jelentése attól függően változik, hogy melyik démon van ábrázolva a tetováláson. Minden démoni karakter sajátos tulajdonságot hordoz, negatív és teljesen ellentétes. Ebben a cikkben részletesebb információkat tudhat meg a démonok tetoválási szférában való megjelöléséről.

démon tetoválás

Különböző
népek értelmezése

Számos lehetőség van a démonokkal való tetoválásra, ez a változatosság annak a ténynek köszönhető, hogy a démoni lények a különböző népek kultúrájának szerves részét képezik.

Sok legenda és mese szól róluk, amelyek egész klánokat és e lények sorait írják le. Ennek alapján a tetoválás értelmezése a tulajdonos kultúrájától függően változhat.

  • Az ortodox kultúra hagyományaiban a démoni lényeket bukott angyaloknak tekintik. Ez alapján az a személy, aki démon képet tömött a testére, rajong a sötétség erőiért.
  • Egyiptomban a kultúra azt mondja, hogy a démonok kisebb istenségek, és imádni is kell őket. Korábban ebben a kultúrában nagy bátorságnak tartották egy démon képét feltenni valaki testére, az emberek azt hitték, hogy a tetoválás segít nekik harcolni a sötét erőkkel, hogy ne vegye át az elméjét.
  • Japán kultúrájában a démon képét a gonosz szellemei elleni talizmánnak tekintették.
  • Görögországban azt hitték, hogy egy démonnal készült mellrajz szerencsét hoz tulajdonosának, úgy tartották, hogy az ilyen rajzok határozzák meg az emberi sorsot.
  • A maja törzsek, valamint az aztékok is használtak tetoválást démonokkal, csak a megnevezésük volt más. A maják úgy gondolták, hogy egy démoni lény tetoválása bátorságot és erőt ad az embernek. Az aztékok a démonok képét használták a valláshoz kapcsolódó különféle rituálékban.
démon tetoválás
démon tetoválás

Démoni lények a
pokolból szimbóluma

Ha egy démontetoválást alkalmaz a testére, az ember társítani tudja magát azokkal a tulajdonságokkal, amelyekkel a lény rendelkezik.

Az ilyen tetoválásokban általában egy démoni lényt ábrázolnak szakadt szárnyakkal, szarvakkal és villás farokkal. A fej helyett a démonnak lehet koponyája, vagy szörnyű kinézetű állat, például bika. Az ilyen alkotásokat főként vörös és fekete, vagy fekete-fehér színben és szürke, barna tónusok hozzáadásával ábrázolják.

A Valkyries képei is népszerűek - ezek mitikus lények (a halál angyalai), akik elveszik a halott harcosok lelkét.

A vízköpő tetoválások nem alacsonyabbak a népszerűségükben. Annak ellenére, hogy a vízköpők démoni lényekre is utalnak, jelentésüket kizárólag pozitív értelmezés tölti ki. A vízköpők talizmánként működnek, mert a mitológia alapján a katedrálisok és templomok őrzői voltak a tisztátalan erők elől.

démon tetoválás

Népszerű démon vázlatok

  • Tetoválás Azraellel – a halál angyalát ábrázolja, aki sok szemmel lejáratja a mérget. Gyakran karddal ábrázolják. Ez a lény segít az embernek egy másik világba menni.
  • Baltazár vázlata – ez a lény egy démon és egy egyszerű halandó ember kapcsolatának képviselője. Balthazart kegyetlensége és csalása különbözteti meg.
  • Tetoválás Belzebubbal - egy gonosz szellem, amely magát az ördögöt szolgálja.
  • Tetoválás Mephistopheles-szel - az egyik hatalmas bukott angyal.
  • Vannak tetoválások is démon tudósokkal. Például: Rovne - aki minden nyelvet tud, úgy gondolják, hogy képe segít az embernek bármilyen nyelv megértésében. Orobas egy jósda, a jövő hírnöke.A démon tetoválás nagyon lenyűgözőnek tűnik, de óvatosnak kell lennie egy ilyen vázlat kiválasztásakor. Kezdetben érdemes utánajárni, hogy a démoni kép milyen megjelölést rejt, és csak ezután döntsön, hogy ilyen tetoválást készít a testére, vagy el kell még gondolkodnia egy más vázlat kiválasztásán is.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT