Denevér Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Denevér

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Denevért?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Denevért ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Denevér tetoválási vázlatok

A tetoválási ipar hihetetlen képekkel van tele, különféle irányokban és stílusokban.

A misztikus cselekményű tetoválások egyre népszerűbbek, amelyekben a farkasok, hollók, baglyok és más éjszakai lények képei dominálnak. A tetoválásokban gyakran előforduló népszerű éjszakai lakosok egyike a denevér. Ezek hihetetlenül érdekes emlősök, amelyek képesek repülni. Különböző időkben a különböző népek kialakították saját hozzáállásukat a denevérekhez, ezért a tetoválás területén a denevérnek kétértelmű megnevezése van. Alapvetően a denevér tetoválásának jelentése feltételesen két típusra osztható: negatív értelmezésre és pozitív megjelölésekre.

Denevér tetoválás minták
Denevér tetoválás minták

A jelentés fő összehasonlításai

Tekintettel arra, hogy a repülő emlős egy éjszakai ragadozó, nagyon gyakori kapcsolat a gonosz és sötét erőkkel.

Az ókorban az emberek nagyon féltek a denevérektől, azt hitték, hogy a vámpírok, varázslók és vérfarkasok egyik létformája. Az emlősökben van egy speciális ragadozófaj, amelyek kizárólag melegvérű állatokkal, vagy inkább azok vérével táplálkoznak. Voltak esetek, amikor a ragadozók is megtámadták az embereket. Ezért az emberek rémülettel és félelemmel bántak az éjszakai vámpírokkal, mert még a denevérek megjelenése sem kelt bizalmat bennük, sőt fordítva.

A középkorban, a keresztény vallás megjelenése előtt Európában, úgy tartották, hogy az éjszakai ragadozók egyedülálló képességekkel rendelkeznek. Az emberek azt hitték, hogy a denevér megérzi a természet titkait, és képes kapcsolatba lépni a másik világgal is. Emiatt a denevérek gyakran házi állatokként éltek a boszorkányok és varázslók otthonaikban, akik gyakran használtak ragadozókat a rituálék során. A keresztény vallás megjelenésével pedig közvetlen kapcsolatot fedeztek fel az emlős és maga az ördög között, a denevér sátáni jel volt, és egyben bálvány is volt, amelyet imádtak. A különféle babonák miatt a denevéreket kiirtották. Úgy tartották, hogy egy ragadozó teteme megvédheti az embereket minden rossztól, ezért testüket gyakran házak közelében akasztották fel.

Denevér tetoválás minták

A fenti leírások alapján a denevér tetoválást gyakran sötét erőkkel társítják.

De a negatív oldal mellett a ragadozónak számos pozitív tulajdonsága van.

Például az ókori görög és római népek imádták a szárnyas állatokat. Végül is a denevér élesen lát a sötétben, ráadásul a ragadozó nagyon könnyen orientálódik bármilyen helyszínen. Ezen adatok segítségével az ügyes pteroszauruszok gyorsan tudnak mozogni éjszaka anélkül, hogy különféle akadályokba repülnének. Ezért ezek a lények az éberség és a belátás jelei. Homérosz művei szerint a denevér az alvilág jele volt, mert ahogy Homérosz leírta, a halottak lelkének ugyanolyan szárnya volt, mint a denevéreké.

Kína lakói meglehetősen pozitívan viszonyulnak az emlősökhöz. Ebben a nemzetben a ragadozó szerencsét, hosszú életet és termékenységet jelent. Ez is a méltó halál jele.

Denevér tetoválás minták
Denevér tetoválás minták
Denevér tetoválás minták

Jelentés a tetoválási művészetbe

A denevér két fő megnevezésének elemzése után arra a következtetésre jutottunk, hogy a tetoválás területén a ragadozó vázlatának kétértelmű jelentése van.

A denevértetoválás jelentése attól függően változhat, hogy az ember hogyan viszonyul ehhez az emlőshöz. Ne feledkezzünk meg a jól ismert Batmanről sem, amelynek köszönhetően a denevér tetoválási vázlata egy védőhöz és egy hőshöz kapcsolódik.

A denevér gyönyörűen néz ki a test bármely részén, gyakran a ragadozó képe kiegészíthető telihold vagy háló mintájával. A denevér vázlata univerzális, nők és férfiak egyaránt választják. Ön dönti el, hogy a tetoválásnak melyik jelentése lesz, mert Ön adja meg a tetoválás fő értelmezését.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.