DNS tetoválási vázlat - VeAn Hungarian
DNS

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a DNS-t?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a DNS-t ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

DNS tetoválási vázlat

Amióta ez a csavart szerkezet a népszerű tudományos magazinok címlapjain megjelent, a DNS-vázlatok felkeltették a környező és a test felépítése iránt érdeklődő emberek figyelmét.


Mit jelent a DNS egy tetoválásban? Fontolja meg alább.

Maga a DNS-spirál a haladás, a tudomány, mint olyan fejlődésének szimbóluma. A DNS felfedezése fontos pillanat volt a tudomány történetében, ami egy sor további felfedezéshez és újításhoz vezetett. A spirál önmagában is érdekes és vonzza a figyelmet, a lényeg, hogy más elemek hozzáadásával változtatható, világosabbá, színesebbé téve. A tetoválás lényege nem változik, de a láthatóság a hasznodra fog játszani.

DNS tetoválási vázlat
DNS tetoválási vázlat
DNS tetoválási vázlat

A DNS tetoválás jelentése

Először is, ez a tudományok és a világ tanulmányozása iránti érdeklődés megnyilvánulása, különösen a biológia, a kémia és a biokémia, általában a géntechnológia iránt, amely jelenleg annyira fejlett, hogy lehetővé teszi a legösszetettebb kísérletek elvégzését.


Tehát egy tetoválás "csavart lépcsővel!" - a tetoválás alanya és a felfedezők iránti csodálat és tisztelet jele.

A tetoválás nagyon terjedelmes üzenetet hordoz. Több száz órát töltöttek el tudósok, állatok, akik részt vettek kísérletekben és gyönyörködés az emberi elme nagyszerűségében. A munkát gyakran olyan orvosok vagy hallgatók végezhetik, akik közvetlenül kapcsolódnak az orvostudományhoz és az emberi lényeg jelenségeinek tanulmányozásához, a tudósok arcát DNS formájában lehet ábrázolni, molekulák helyett elhelyezni. A tetoválást veszélyeztetett személyek is használhatják, és ebben az esetben maga a tetoválás tartalmazza a vércsoportra vonatkozó adatokat, valamint telefonszámot. Más elemek is bekerülhetnek a műbe, amelyek érdekesebbé teszik: ugyanazok az állatok vannak a spirál körül, és maga a spirál színes és fényes. Egészítse ki a munkát élénk színekkel, és most az unalmas tudomány átalakul, érdekesebbé és vonzóbbá válik. Szintén fontos a munka háttere, ami tárgyonként beállítható: lehetnek képletek, táblázatok, egyéb képek. A csavart spirál lehet, hogy nem az, keresztezheti a saját fajtáját, és nagyobb mintát alkothat, telítettebb. Emellett szavak, szimbólumok és számok is képezhetők a DNS-ből. A spirál körbetekerheti a kezet, ettől lesz teljes: ez a változat mutatja be a DNS és elemeinek lényegét.

DNS tetoválási vázlat
DNS tetoválási vázlat

Férfiakon és nőkön végzett munka

Hogyan lehet más egy DNS-vázlat a férfiak és a nők esetében?


A mű lényege világos és hozzáférhető, de hogyan tegyük relevánssá az Ön számára? Nincs különbség ebben a tetoválásban a férfiak és a nők számára. Ha Ön akarja, kiegészítheti néhány kifejezett nemi indikátor elemmel.

A lányok jelentése a következő: a DNS a műveltséget, a tudomány iránti szenvedélyt, önmagunk és mások megismerésének szenvedélyét szimbolizálja. Ez egy érdekes ember, aki szereti megvizsgálni és tanulmányozni a körülötte lévő embereket, hogy megtalálja a számára legérdekesebb pillanatait.

Emellett a tetoválás jelentheti a generációk közötti kapcsolatot, az ember eredetének, lényegének szeretetét. Egy ilyen tetoválású lány energikus, okos és fejlődő ember.

Ami a férfiakat illeti, ez a tetoválás a lányok mellett gyakran az univerzum felépítése iránt is érdeklődik, mivel a munkát kiegészíthetik az atomokhoz hasonló bolygók, műholdak, aszteroidák stb. Minden részlet különlegessé teszi az alkotást, de a lényegén nem változtat.

A DNS-spirál körbetekerheti a vázlaton szereplő fát, körbetekerheti a szárat és a lombkoronát, sőt talán magát a fatörzset is.

Így átadhatja a párhuzamot az ember és a természet világa között.
Színes és fekete-fehér, árnyalatokkal és árnyékokkal, 2d-ben és 3D-ben, a biomechanika stílusában, ahol a spirál látható a bőr alatt, ezek a tetoválások a test bármely részén elhelyezhetők:


  • Kezek.
  • Láb.
  • Gyomor.
  • Penge.
  • Vissza.
  • Nyak.A munka szélessége és hossza a kiválasztott testrészhez igazítható. Ha nem tud dönteni egy vázlatról, vegye fel a kapcsolatot a mesterrel, hogy tisztázza a munka minden részletét. Szívesen segítünk a munka stílusának, színének és méretének eldöntésében.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.