Dob

10

дней

12

часов

30

минут

42

секунд

Te is szereted a Dobot?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Dobot ábrázolja?

6 akciós ajánlat
VeAn Tattoo stúdiótól!
Szerezd meg a SAJÁT kedvezményedet!

Dob tetoválás vázlat

A tetoválás vázlatát számos tényezőtől függően választják ki.


Ez lehet egy preferencia, hobbi, kedvenc emberek, háztartási tárgyak, filmek és képregények szereplői. Ennek megfelelően a minta jelentésének is hordoznia kell valamilyen jelentést. Ma egy dob alakú tetoválásról beszélünk. Mit szimbolizál? Megpróbáljuk kideríteni.

Ahhoz, hogy megértsük a dobtetoválás jelentését, meg kell vizsgálnunk a hangszer történetét. Az idők kezdete óta sokféle jelentéssel bír, íme néhány ezek közül:

  • Mágikus tulajdonság;
  • F férfi hatalom szimbóluma;
  • Misztikus szimbólum (rajz).A különböző törzsek sámánjai ősidők óta a dob ritmusát megadva hívták segítségül az isteneket, és hívták meg az elhunytak szellemeit. A dob képes összekötni az élők és a holtak világát - ez a sámánok véleménye. A hangszer ritmikus zenéje megváltoztathatja az ember felfogását, ellazíthat lefekvés előtt, vagy felélénkíthet egy harc előtt, ami a munkához köthető napjainkban.

A dob kézről kézre szállt, energiát szívott magába, és új ritmusokat, valamint bármilyen tematikájú dallamok születését segítette elő. Ezért vonzotta a tetoválás rajongóinak figyelmét egy bőrre felvarrt dob: a tárgy teljes erejét és mágikus hatalmát átadta a minta viselőjének, persze csak ha hitt ebben.

Ugyanazoktól az időktől kezdve, amikor a sámánok rituális zenét játszottak a dobon, úgy tartják, hogy a hangszer a harcosban rejlő férfi erőt, potenciát, vakmerőséget és bátorságot szimbolizálja. Ezért jött az erő e hangszer ritmusával együtt minden indiánhoz.

Mint misztikus szimbólum, a dob az összehasonlíthatatlan, a föld és az ég egységét jelenti. Lehetővé teszi, hogy teljesen különböző dolgokat egyesítsen egyetlen tárgyban, ami igazán figyelemre és érdeklődésre méltóvá teszi. A tárgyak mágikus lényegének szerelmesei számára egy ilyen tetoválás éppen megfelelő lesz.

dob tetoválás vázlat
dob tetoválás vázlat

A dobtetoválás és annak jelentése

Mivel a dob nem elhanyagolható szerepet játszott, tulajdonságairól és jelentéséről szólva megemlíthetjük azt is, hogy a dob a közösségen belüli kommunikáció eszköze volt.


Ez egy gyors módja volt annak, hogy mindenkit összegyűjtsenek egy csatára, emeljék a lelki erőt, vagy akár egy egyszerű összejövetelre, étkezésre vagy ünneplésre.

A néhány darab - fából és bőrből készült tárgy emberek százait buzdította és nyugtatta meg. Ennek jelentősége valóban a mágiában és a miszticizmusban gyökerezik.

A dobot az élet ritmusának is nevezhetjük. Lépést diktál a menetelésen, ritmust mutat egy evezős hajón, közösséget hív össze bármely korszakban. Tehát egy ilyen tetoválással rendelkező személy győzelemre törekszik, előremutató, megállíthatatlan és komolyan veszi céljait.

dob tetoválás vázlat
dob tetoválás vázlat
dob tetoválás vázlat

A jelentés egyéb változatai

Természetesen egy ilyen tetoválást gyakran zenészek rendelnek.


Vagyis elég gyakran találkozhatunk olyan dobossal, akinek dob tetoválása van. Ebben az esetben a misztikus tulajdonságok befolyása mellett a zene és a munka iránti szenvedély ad irányt a választásnak.

Ráadásul az ilyen munkákban ritkán keresnek jelentést, mert azok a szemünk előtt vannak - egyszerűen csak a kedvenc hobbi, munka stb. ábrázolása. Milyen lehet egy dob tetoválás vázlat? Nem feltétlen kell valósághűnek lennie, ahol maga csak a hangszer szerepel. Ez készülhet élénk és nem a megszokott színekkel, emberi arcvonások vagy más jellemzők hozzáadásával.

Ebből kifolyólag mondhatjuk, hogy a dob tetoválás megfelelőbb egy férfi testen, ha a szimbólum jelentésének mélyébe merítkezünk. Továbbá, ez egy zenész attribútum, nagyon is lehetséges, hogy a választás erre a tetoválásra esett, mert mágikus tulajdonságai paramétereiben tökéletesen illeszkedtek ehhez vagy ahhoz a megrendelőhöz.

Ha Önnek kész vázlata van, akkor már csak a mester művészt kell kiválasztania, aki valóra váltja a kis vágyát.

Figyelem! A cikket újságírók írták, és informatív jellegű. Ha hibát talál, vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, tudassa velünk contentvean@gmail.com.
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT