Dobókocka Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Dobókocka

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Játékkövet?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Játékkövet ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Dobókocka tetoválás-vázlatai

A tetováló ipar rengeteg különböző képpel van tele.

A test díszítésének szolgáltatása képek segítségével ma hihetetlenül népszerű, sok rajongója van szerte a világon. A hordható rajzok népszerűek a férfik és a nők körében egyaránt. A legnépszerűbb művészi tetoválás a fiatalabb generáció körében van. Hiszen fiatalon bizonyítani akarsz, felhívni magadra a figyelmet, demonstrálni az egyediségedet. És legjobban ebben segít a tetováló szolgáltatás. Egy tetoválás segítségével megmutathatod az embereknek értékeidet, érdeklődési köreidet, elveidet stb. A népszerű vázlatok tömege között nagy kereslet van a dobókocka tetoválási vázlataira.

Az első dolog, ami eszedbe jut, ha dobókockát látsz, az izgalom, szerencse, kockázat. Elég gyakran ilyen kép található a szerencsejátékkal foglalkozó emberek testén, akik szerencsét akarnak szerezni. Ebben az esetben a tetoválás szerencsét, kockázatot és sikert jelent. De vajon a dobókockának ez az egyetlen megjelölése a tetoválás területén?

dobókocka tetoválás jelentése
dobókocka tetoválás jelentése
dobókocka tetoválás jelentése

Jelentés a tetoválási iparban

A dobókockák mély interpretációval vannak tele, melynek ősi gyökerei vannak.

A távoli múltban a dobókocka a véletlennek, az élet állandóságának és gyorsaságának volt az értelme. Az ókori könyvek a játszó köveket az emberek segítőiként írták le, segítségükkel sok fontos döntés született. Ennek alapján a dobókockával ábrázolt tetoválás talizmánként működik annak számára, aki ezt a képet viseli a testén.

  • Az ókorban a játszó kövek segítségével a sámánok megjósolták a jövőt, és segítették az embereket a további döntések meghozatalában. Az ókori kéziratok is említik a köveket, helyzetük minden ember életében fontos szerepet játszott.
  • A keresztény vallásban a játszó köveket Krisztus szenvedésével társítják. Hiszen Jézus keresztre feszítésekor a római katonák játszó kövek segítségével döntötték el, hogy kié legyen Krisztus ruhája. Ebben a vallásban 77 alkalommal említik a köveket, segítségükkel a hívők megismerték Isten akaratát, és felkeresték őt.
  • A római mitológia a dobókockákat a három Graces istennő attribútumaként társította, akik megszemélyesítették a vonzerőt, valamint minden szépet és örömtelit az emberek életében és a természetben.
  • A játszó köveket ábrázoló tetoválás jelentését a köveken ábrázolt számok is befolyásolják.
  • Például, ha egy hetes esett ki – egy ilyen szám szerencse jele.
  • A "hat" szám a harmónia, a szerencse, a szépség és az egészség jele.A játékkőnek hat oldala van, amelyek szintén különleges megjelölést viselnek. Kínában a hatoldalú kocka az univerzumot jelképezi.

dobókocka tetoválás jelentése
dobókocka tetoválás jelentése

Az ábrázat variáciok

A dobókocka tetoválás vázlata nem igényel nagy testfelületet.

Ez a tetoválás jól mutat a nyakon, a csuklón vagy a lábon. De ha a vázlatban különféle kiegészítő elemek vannak, akkor a tetoválás háromdimenziós területet igényel, például az alkart vagy a hátat. A játékkövek bármilyen színváltozatban lehetnek: fekete-fehér, piros, kék, fekete és így tovább. Minden az Ön kívánságaitól és a tetováló mester képzeletétől függ.

Ez egy univerzális kép, amely egyformán népszerű a férfik és a nők körében. Egy ilyen tetoválás nagyon szokatlannak és eredetinek tűnik, különösen népszerű a fiatalabb generáció körében.

Összefoglalva azt mondhatjuk, hogy a játékkövekkel ellátott tetoválásokat leggyakrabban a szerencsejátékosok választják, akik szeretik a szerencséjüket tesztelni. Az ilyen emberek számára az adrenalin és a kockázat fontos kritériuma az életüknek. Élénk érzelmek nélkül egy ilyen tetoválás tulajdonosa egyszerűen unatkozni fog.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.