Tetoválás vázlatok dotwork - VeAn Hungarian
Dotwork

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Kapjon kedvezményt bármilyen a Dotworkot

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Dotworkot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Tetoválás vázlatok dotwork

A dotwork a tetoválás egyik legnépszerűbb stílusa, nagy a kereslet rá mind a nők, mind a férfiak körében.


A dotwork stílusú képek nagyon érdekes és nagyon látványos módon kerülnek végrehajtásra. A dotwork fogalma a tetoválás végrehajtásának ponttechnikáját jelenti, vagyis a rajz olyan pontokból épül fel, amelyek egymástól szigorú intervallumban helyezkednek el. A színmélység attól függ, hogy milyen közel vannak a pontok egymástól. A dotwork technikában a pontok nemcsak a kép kontrasztját és telítettségét, hanem alakját is megteremtik. Hihetetlenül lenyűgöző és eredeti módon néznek ki az ilyen képek nagy méretben, ahol teljes mértékben látható a rajz összetettsége. Az ebben a stílusban készült képek elsősorban a háton, a karokon és a lábakon találhatók, ritkábban a csuklón vagy a nyakon. Leggyakrabban egy geometriai alakzatot vesznek a kép alapjául, amelynek síkját sokféle pontelem díszíti. Ezeket a képeket klasszikusnak nevezhetjük a dotwork stílusban, amelynek jellemzője a különböző díszítőelemek használata piros és fekete színben. A karkötő vagy manzsetták formájában megjelenő képek nagyon szépek és lenyűgözőek ebben a formai kivitelezésben.

Tetoválás vázlatok dotwork
Tetoválás vázlatok dotwork
Tetoválás vázlatok dotwork

Az adott technika díszei mellett vannak más tárgyak és elemek is, amelyek meghatározzák a kép kontúrját:


  • Az állatok ábrázolása, gyakran farkasok, mosómedve, szarvas és a madarak jelennek meg;
  • A dowork stílusában készült virágok, rózsabimbók képei szintén eredetiek;
  • A csillagok alakja;
  • Különböző hieroglifák;
  • Portrék;
  • Tájkép ábrázolása.Ami a színsémát illeti, a legalapvetőbb színek ebben a stílusban a piros és a fekete.

Tetoválás vázlatok dotwork
Tetoválás vázlatok dotwork

Ezeknek az árnyalatoknak köszönhetően gazdag kontraszt és hihetetlen eredmény érhető el az alkotás kivitelezésénél.

Más színek is érvényesülhetnek ebben az irányban, a döntés az ügyfél kezében marad, nincsenek megkötések vagy korlátozások, de a mester tapasztalata, aki képes közvetíteni a kép teljes kontrasztját, szintén fontos szerepet játszik a végső összképnél. Első pillantásra úgy tűnhet, hogy egy dotwork stílusban végrehajtott képet nem olyan nehéz kivitelezni. De ez egy teljesen hibás feltevés, a dotwork stílusban végzett munka különleges erőfeszítéseket és koncentrációt igényel. Nem csak a művészeti hajlamok és tervezési készségek fontosak itt, de a megfelelő matematikai gondolkodás is. Ezekben a munkákban tökéletes szimmetriát kell létrehozni olyan pontossággal, amelyben a vektorgrafika sok szempontból segíti a mestereket.

Azok a képek, amelyekben a dotwork stílust más stílusokkal kombinálják, nagyon érdekesen sikerülnek. Ilyen kombinációkban a pontmunkát háttérként használják, vagy a képet keretezik vele. Különösen lenyűgözőnek tűnik az old school és a trash polka stílusával kombinálva. Nincsenek különös határok a dotwork stílusban véghezvitt tetoválásoknál, ebben a stílusban különböző festmények és portrék készíthetők, amelyek sokkal eredetiebbek lesznek, mint más stílusok. A dotworknek megvannak az előnyei, a tetoválás ezen stílusban absztrakt és nagyon érdekes, ráadásul az ilyen képeket nem unják meg néhány év után.

Ma ez a stílus meglehetősen széles körben keresett, először egy Xed Le Head nevű angol kezdett kitölteni egy dotwork tetoválást. A 90-es években kezdte elsajátítani ezt az irányt, akkor a művek kizárólag fekete-fehérek voltak, de lenyűgözőek lettek, nagy visszhangot keltve. Ez a stílus nagyszerű azok számára, akik ki akarnak válni a tömegétől, azok számára, akik szeretnek valami újat és érdekeset kipróbálni. Minden tetoválás, amely a dotwork stílusában készül, egyedülálló marad, hatalmas figyelmet és csodálatot kelt, magára vonzza a pillantásokat és elismeréssel vannak iránta.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.