Egyiptom Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Egyiptom

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted Egyiptomot?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely Egyiptomot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Egyiptom tetoválási vázlat

Az ókori Egyiptom témájában hatalmas választék várja Önt, ha a választás egy ilyen képpel ellátott tetoválásra esett.


Bármilyen mitikus állat, istenség lehet, amely ennek az országnak a kultúráját alkotja. Mit jelentenek Egyiptom szimbólumai? Olvassa el lent.

Leginkább az ehhez az országhoz kapcsolódó vázlatokat miszticizmus és legendák övezik. Vegye figyelembe, hogy az ókori Egyiptomban tetoválásokat is használtak, például a pontok és az egyenes vonalak az emberi energia áramlását jelentették. Más művek célja az volt, hogy megvédjék az embert, mint talizmánt a gonosztól és a betegségektől. Az egyiptomi nyelvű feliratok mély jelentést hordoztak, jelenleg lehetővé teszik a fő tetoválás megfelelő légkörének elérését, vagy egy szó vagy kifejezés ábrázolását. Mi a jelentése? Csak az ügyfél ismeri.

Egyiptom tetoválás minták
Egyiptom tetoválás minták

Egyiptom
tetoválás jelentése

Az ókor óta ábrázolt egyik népszerű szimbólum az ankh (ankh) - az egyiptomi kereszt, ahol a felső része egy csepphez hasonló kör alakú.


Hordozta az egyiptomi vallás szimbólumát, amely akkoriban volt releváns. Ez a kereszt védelmet nyújtott a sötét erők, a túlvilági istenségek és szörnyek ellen.

Egyiptom tetoválás minták
Egyiptom tetoválás minták
Egyiptom tetoválás minták

Hórusz isten szeme

Az egyik legerősebb szimbólum a mindent látó szem, az emberi lélek tükre.


A szimbólumot a szem széléhez közeli könnyezéssel hajtják végre. A munkát gyakran fekete-fehérben vagy kis színpalettával nyomtatják. Talizmánként használták.

Egyiptom tetoválás minták
Egyiptom tetoválás minták

A macska Bast vagy Bastet istennőt szimbolizálja

A macskákat az ókori Egyiptomban szent állatoknak tekintették, mert képük egyben védelmet is jelent a gonosz erői ellen.


Maga az istennő az élők világának védelmezője is. Képe a piramisokat és kriptákat díszítette. A macskát különféle szögekből lehet bemutatni, de leggyakrabban a hátsó lábain álló vagy ülő, farkával takaró állat. A kutyatetoválás az utóbbi ellentéte. A kutya Anubisz isten szimbóluma, aki negatív istenség volt az ország panteonjában.

Egyiptom tetoválás minták
Egyiptom tetoválás minták
Egyiptom tetoválás minták

Egyiptomi stílusú kutyát ábrázoló tetoválás

Jelzi az általános véleménnyel, a renddel szembeni ellenállást, az általános életmód tagadását.


A tetoválási vázlatokhoz azonban gyakran használnak egy isten formájú kutyát. Anubisz vonzza nagyszerűségével és titokzatosságával. Az alkotást hieroglifák és sziklafestmények díszíthetik, és Anubisznak gyakran van sétabotja a kezében. A rajz energiája erőt és bölcsességet adhat tulajdonosának.

Egyiptom tetoválás minták
Egyiptom tetoválás minták

Piramisok. Egy másik téma az Egyiptom tetováláshoz

Nincs olyan ember, aki ne tudná, mi az a piramis.


Ez a fáraó testének utolsó menedékhelye, ahol nemcsak drága edények és ékszerek, felbecsülhetetlen értékű ereklyék és ruhák maradtak, hanem a szolgák, a fáraó felesége is. Lehetetlen átadni, hogy a piramis hány titkot rejt, mivel jelenleg lehetetlen megmondani, hogy a témát teljesen tanulmányozták. Ezért Egyiptom piramis stílusú vázlata rejtély és valamiféle titok.

Egyiptom tetoválás minták
Egyiptom tetoválás minták
Egyiptom tetoválás minták
Szfinx. A bölcsesség és az intelligencia jele

Képe sokak fejében bevésődött, és még mindig izgatja a hétköznapi turistákat és a hétköznapi embereket egyaránt.


A tudósok évtizedek óta próbálják megfejteni ennek a szobornak a rejtélyét, amelyet a piramisok közelében helyeztek el és magasodnak. A jelentés árulkodhat az ember bölcsességéről. Megfontoltságáról és tudásvágyáról.

Egyiptom tetoválás minták
Egyiptom tetoválás minták
Kéziratok

Egy másik vázlat az egyiptomi stílusról, amely magában hordozza az ősi tudás luxusát.


Egy tetováló munkában bármilyen szöveget írhat ennek a titokzatos országnak a stílusában. Maga a kézirat felül és alul kissé meg van gyűrve, és az oldalai enyhén megszakadhatnak, mintha időről időre lenne. Mellékelik az eredeti kéziratok színvilágát is. Az eredeti szövegeket is munkában hagyhatja, ha védő tulajdonságokkal rendelkeznek.

Az egzotikus alkotások szerelmeseinek a mágikus erőkkel rendelkező múmiák megfelelőek. Ez lesz a tested fényes díszítése, és a kapcsolódó elemek, például egy felirat vagy egy piramis kiegészítik és egyedivé teszik a munkát.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT