Egyszarvú tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Egyszarvú

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted az Egyszarvút?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely az Egyszarvút ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Egyszarvú
tetoválási vázlatok

Az egyszarvú egy jól ismert mitológiai lény, tele rejtélyekkel és misztikával.

A mitológiában az egyszarvút hófehér lóként írják le, elegáns, hosszú sörénnyel, melynek fejét egy fenséges spirális szarv díszíti. Néha az egyszarvút szárnyas lóként írják le. Mint a mitológiából tudjuk, az egyszarvú egy megfoghatatlan állat, rendkívüli erővel és gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik. Az egyszarvú könnyei különösen értékesek, úgy tartják, hogy a világon mindent képesek meggyógyítani: halálos sebeket, lelki gyötrelmeket, súlyos betegségeket, még a mérget is képesek eltávolítani az emberi testből. Az egyszarvú az egész világon ismert, leírása megtalálható a kínai, görög, skót népek mitológiájában, és az Ószövetség is említi az egyszarvút. Van egy legenda, amely szerint az egyszarvúval találkozva az ember sikert és szerencsét fog szerezni az életben, valamint képes lesz megérteni és beszélni a világ összes nyelvét.

Csakúgy, mint az egyszarvú, a képével ellátott tetoválás is különleges megjelöléssel rendelkezik. A tetoválás képét a fiúk és a lányok egyaránt választják, de ez a kép még mindig népszerűbb a nők körében. A legenda szerint az egyszarvú féktelen lény, amely csak ártatlan szüzeknek képes alávetni magát. Ennek alapján a lányok számára az egyszarvú tetoválás a kedvességgel, a tisztasággal, az ártatlansággal és a mágiával is összefüggésbe hozható.

Egyszarvú vázlat

Az egyszarvú
tetoválás jelentése

  • A mitológia szerint az egyszarvúk tulajdonosai erős varázslók és mágusok voltak. Ha a tulajdonos veszélyben volt, az egyszarvú könyörtelen volt, és megvédte a varázslót az ellenségektől. Ezt a féktelen lényt ritkán sikerült megszelídíteni, amíg az egyszarvú nem találkozott egy fiatal leánnyal. A mitikus lény fejet hajtott az ártatlan szépség előtt, és amint a sörény a lány térdéhez ért, az egyszarvú szelíd, békés állattá változott. Eszerint az egyszarvú tetoválás bűntelenséget, tisztaságot, szigort, tökéletességet és egyben megbízható amulettet is jelent.
  • A keleti lakóknál az egyszarvúk hosszú életet, bölcsességet, gazdagságot jelentenek.
  • A lovagok gyakran egyszarvút ábrázoltak a pajzsukon. Így bizonyították szeretetüket a megközelíthetetlen szépség iránt, akinek a becsületéért versenyeken küzdöttek. Ezért gyakran az egyszarvú képe személyesíti meg a szeretet nagy erejét.
  • Egyszarvú Pegasusszal. Ez a tetoválás egyesülése a fizikai és erkölcsi tökéletesség egyesülését jelenti. Ez a tetoválás erős védőerőt hordoz.
  • Az egyszarvú képének összes megjelölését kombinálva számos pozitív értelmezést kapunk: tisztaság, hosszú élet, nagy bölcsesség, jó szerencse, bátorság, tökéletesség, odaadás és védelem.
Egyszarvú vázlat
Egyszarvú vázlat
Egyszarvú vázlat

Divat az egyszarvú tetoválásra

Az egyszarvú tetoválás nagyon népszerű volt a 60-as években, érdemes megjegyezni, hogy az idő múlásával ennek a tetoválásnak a népszerűsége nem változott.

Az egyszarvút független lényként ábrázolják, ritkán egészíti ki a képet más elemekkel. A tetoválásban gyakran találhatunk egy fenséges szárnyas egyszarvút, amely inkább Pegazusra hasonlít. Általában az ilyen képeket a férfiak választják. A Pegazus a céltudatosság, az inspiráció, a szabadság és a titokzatosság szimbólumait jelenti. A görög mitológia szerint Pegazus mennydörgést és villámlást hozott Zeusznak. Ezért képét gyakran az erő, az elszántság és a bátorság fogalmával társították.

Általában az egyszarvú képe a legnépszerűbb a kreatív emberek körében. Úgy gondolják, hogy egy kreatív ember számára az egyszarvú vagy a Pegasus képe múzsaként szolgált, új alkotásokra inspirálva tulajdonosát.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.