Elefánt tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Elefánt

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted az Elefántot?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely az Elefántot ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Elefánt tetoválási vázlatok

Az elefánt egy hihetetlenül szép és erős állat.


Vannak, akiknek téves véleménye van az állatvilág e képviselőjéről, azt gondolva, hogy az elefánt nagyon lassú és ügyetlen. Gyakran találhat összehasonlítást egy erős elefánt és egy teknős között. Valójában ez a vélemény teljesen téves. Miután beszélgetett olyan emberekkel, akiknek ugyanazon a területen kell dolgozniuk vagy élniük ezzel a csodálatos állattal, megtudhatja, mi is az elefánt valójában. Indiában van egy legenda, amely szerint az elefántok, mint a madarak, képesek repülni, meghódítva az égboltot. Nagyon szabadság kedvelők voltak, és nem engedelmeskedtek senkinek. Ezért egy napon az öreg remete megátkozta az elefántokat, és elvesztették repülési képességüket.

Afrikai országok és Ázsia központi része, ezekből az országokból származik az elefánt képével ellátott tetoválás. Ezek a népek úgy vélik, hogy az elefánt a hűséget, a békét, a magabiztosságot, az odaadást és a hatalmat képviseli. Az elefántot nagy becsben tartják számukra, mert kitartása és rendkívüli ereje van. A buddhisták számára az elefánt viselhető képe spirituális tudást, állandóságot és belső energiát jelöl. A középkori Európában az elefánt képe aszkézist és tisztaságot jelentett. Ez az értelmezés annak a ténynek köszönhető, hogy a terhesség alatt a nőstény elefánt nem érintkezik az ellenkező nemmel. Ez a szexuális élettől való tartózkodás tizennyolc hónapig tart. Az ókori Rómában az elefánt a bölcsességet és a győzelmet képviselte. Amikor a birodalom bukott, a keresztény vallás egy elefántot ábrázolt, amint egy kígyót zúz össze a jó gonosz feletti győzelmének jeleként.

Elefánt tetoválási vázlatok
Elefánt tetoválási vázlatok
Elefánt tetoválási vázlatok

Elefánt tetoválás jelölések

Ma az elefánt meglehetősen gyakori a tetoválás területén.


Az erősebb és a gyengébb nem képviselői egyaránt az ő képével díszítik testüket. Sokan azért ábrázolnak elefántot, mert szeretik erőteljes megjelenését, és vannak, akik a tetoválást különleges megjelöléssel társítják.
India népe számára az elefánt Ganesha Isten megszemélyesítője, akit gyakran emberi testtel és elefántfejjel ábrázolnak. Számukra az elefánt tiszteletreméltó állat, amelynek képe boldogságot vonz gazdájához, bölcsességre, egyensúlyra és vágyai feletti kontrollra tanít.
Más keleti országok az elefántot a béke, a méltóság és a bölcsesség jelével társítják.
Kambodzsában, Thaiföldön és Burmában az elefánt az eső védelmezőjeként működik, és jó termést biztosít az embereknek.
A buddhizmus vallásában a fehér elefánt a termékenység és az anyaság jele. Van egy legenda, amely szerint a királynő prófétai álmot látott. A királynő azt álmodta, hogy egy fehér elefánt lépett be hozzá, felébredve a királynő rájött, hogy hamarosan gyermeket fog szülni. Így született meg a Buddha.

A tetoválás összes megjelölését egy elefánt képével kombinálva azt mondhatjuk, hogy az elefánt kivételesen pozitív energiával rendelkezik. Az elefánt tetoválás hangsúlyozni fogja az ember nemességét, erős szellemét, bátorságát, kitartását, méltóságát és tisztaságát.

Elefánt tetoválási vázlatok
Elefánt tetoválási vázlatok

Alkalmazási variációk

Az elefánt tetoválás bármilyen preferált stílusban vagy technikában elkészíthető.


A férfiak általában reális stílust választanak a tetováláshoz, fenséges, erőteljes elefántot ábrázolva a testükön. A nőstény fele inkább az elefánt képét, vagy a kép rajzfilmstílusát részesíti előnyben. Az akvarell technikával készült elefánt nagyon gazdagnak tűnik. Egy elefánt különösen látványos előadása valósághű stílusnak nevezhető, amelyben az elefánt minden ereje és hatalma teljes mértékben átadódik. Az elefántot főleg természetes élőhelyén ábrázolják, de a tetoválási minták nagyon változatosak lehetnek.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.