Érme tetoválási - VeAn Hungarian
Érme

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted az Érmét?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely az Érmét ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Érme tetoválási vázlat

A világban létező mindennek kettőssége lehetőséget ad számunkra, hogy válasszunk fekete és fehér, erő és intelligencia, az érme előlapja és hátlapja között.

Az érme képével ellátott tetoválás jelentését az alábbiakban részletesebben megvizsgáljuk.

Maga az érme egy vagy másik címletű fémből készült bankjegy. A cikk egyéb céljairól nem kell beszélni, mivel a megadott terméknek ez az egyetlen alkalmazása. Nem foglalkozunk az érme feltalálásának és előállításának történetével, értékével a létezésének minden szakaszában. Csak megjegyezzük, hogy fő jelentése egy adott termék értékelésének lehetősége, valamint áruk vagy szolgáltatások vásárlásának és eladásának lehetősége. A jelenleg létező érmék sokfélesége miatt egész múzeumok foglalkoznak ezzel a termékkel. Itt réz-, ezüst- és platinamunkákat lehet megfigyelni, egészen kézműves munkákig, amelyekhez hozzá sem lehet nyúlni.

Érme tetoválási
Érme tetoválási
Érme tetoválási

Érme tetoválás jelentése

Az érme által kínált kettős választás lehetővé teszi, hogy bármely kérdést vagy ötletet két lehetőségre ossza fel.

Érdemes feldobni egy negyedet – és most van választás; A válaszok az Ön igényei szerint választhatók. Bármilyen választás kétértelműsége azt a lehetőséget jelenti, hogy a véletlenre bízva a döntést megváltoztatjuk, de a döntést változatosabbá tegyük. Az érme ezt a kettősséget tükrözi, mivel pontosan ugyanazt a választást képviseli a hátlap és az előlap között. Tehát ésszerű lesz az a személy, aki egy érme képével ellátott tetoválást választ magának. Nehéz lesz zsákutcába kergetni egy kérdéssel, hiszen minden kérdésnek van egy árnyoldala.

A választás lehetősége által adott ítélet az érmetetoválás másik jelentése. A döntéshozatal, az előnyök és hátrányok mérlegelésének képessége mint olyan, a választás szabadsága. A döntés nem egyoldalúan születik, az ilyen típusú tetováláshoz illő személy minden eset mindkét oldalát mérlegeli.

Maga az érme értéke a következő jelentéséről beszél. Egy személy több, bármilyen címletű érmét felhelyezhet a bőrére, ami érdeklődő hozzáállást jelent a pénzhez. Az aranyérmék az ügyfélről, mint olyan személyről mesélnek, aki mindennel és mindenkivel szemben magas követelményeket támaszt. Ezüst érmék - megtisztulás a lét problémáitól és gyarlóságától.

Ami az ezüstérméket illeti, van egy bibliai jelentése is: Júdás 30 ezüstére vonatkozik, aki elárulta Jézus Krisztust. Ez az értelmezés kevésbé népszerű, elterjedése rendkívül kicsi. Ide tartozik a judaizmusnak nevezett vallás is; egy ilyen tetoválás iránya is abszolút absztrakt jelentést tükrözhet egy olyan személy számára, aki nem tesz keresztény jelentést a képbe.

Fontos szempont lehet a tervezés: az érme további elemekkel készült vázlata radikálisan megváltoztathatja a szemantikai terhelést. Ha egy játékgépet ábrázolnak a közelben, akkor az inkább az izgalomról szól, mint valami mélyről és értelmesről. Az érme képet hordoz, az értelmezés kiindulópontja is lehet. Ami az érme értékét illeti, az a fémtől és a címlettől is függhet. Ha több érméről beszélünk, akkor egy bizonyos dátumot alkothatnak, például egy fia vagy lánya születésnapját. Az utódaikra büszke apák szeretnek ilyen tetoválásokat alkalmazni.

Érme tetoválási
Érme tetoválási

Hol lenne megfelelő egy érmevázlat

Az érme az esetek túlnyomó többségében egy tömör kör, ezért bárhol elhelyezheti a testen.

Néhány érmével gond nélkül díszíthet kezet, csuklót, lábszárat vagy lábfejet, egy-két érme könnyen elhelyezhető az ujjakon vagy az alkar oldalán; a szétszórt érmék megtölthetik a combot. A lányok jobban szeretik a terjedelmesebb műveket, például a sok apró érmét egy nagy bőrdarabon. A nagyobb tetoválási lehetőségek megfelelőek lesznek a férfi testen.

A munkavégzés formája bármilyen lehet:

  • Láda tele érmékkel.
  • Széf vagy pénztárca.
  • Egy halom aprópénz.
  • Amulett vagy talizmán érme formájában.
  • Egy érme az Ön vagy egy szeretett személy képével.
  • Óra, ahol a számlap egy érme.A színséma a szürke különböző árnyalataiból áll - a tetoválást leggyakrabban így díszítik. Vannak olyan lehetőségek, ahol éppen ellenkezőleg, élénk és még fodros színeket használnak a munka hangsúlyozására. Mindezen részletek kiválasztása Önön múlik, ha az érme vázlata és értéke megfelel Önnek.

Tetszett a cikk? Kérlek értékeld.
Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.