Esernyő Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Esernyő

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted az Esernyőt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely az Esernyőt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Esernyő tetoválási vázlatok

Világunkban rengeteg tetoválás létezik különböző stílusokban, technikákkal és színarányokkal.

A tetoválás képeken sokféle mintát, vadvilágot, természetet, különféle belső tárgyakat, háztartási cikkeket és még sok mást használnak. Az egyik ilyen eredeti tetoválás egy esernyő képe. Az esernyő, ahogy azt megszoktuk, megvédi az embert az esős időjárástól, vagy a forró napsütéstől. Kína és Egyiptom lakói számára az esernyő a gazdagság és a hatalom szimbóluma. Az esernyő egyben a fény és az árnyék jele, vagy inkább a köztük lévő vonal, amely összeköti a felső és az alsó világot. Ebben az értelmezésben az esernyő fogantyúja tengelyként, a boltív pedig az ég képeként szolgál. A félénk, szégyenlős emberek gyakran esernyőtetoválást választanak. Azok, akiknek védelemre van szükségük, vagy fordítva, maguk a védelem, a hatalom. De gyakran az esernyőt védelemmel társítják. Sokan azt hiszik, hogy egy esernyő megvédheti őket a különféle veszélyektől és problémáktól. És az esernyő is segít megbirkózni a félelemmel, segít leküzdeni a belső bizonytalanságot.

esernyő tetoválás minták
esernyő tetoválás minták

Jelentés titkai

  • Az esernyő tetoválás eredeti és nagyon érdekes testdísz. Ezenkívül az esernyő képe univerzális, így az esernyő a férfiak és a nők körében egyaránt népszerű. Milyen értelmezést hordoz magában az esernyő képe? Ennek a tetoválásnak több jelentése van.
  • Az esernyőtetoválás, akárcsak maga az esernyő, védő tulajdonságokkal rendelkezik. Az esernyő képe gyakran talizmánként szolgál egy személy számára. Megvédve a tulajdonost a külvilág különféle életproblémáitól, az esernyő gondoskodik az ember belső világáról is. A hordható minta megvédi viselőjét a negatív energiáktól, a gonosz szemtől és a rágalmazástól.
  • Az esernyő a család védelmét és a család jólétét is szolgálja. Megőrizve a kölcsönös megértést, szeretetet és támogatást a család mindkét oldaláról. A tetoválás gyakran szerelmespárt ábrázol egy esernyő alatt.
  • Az esernyőtetoválás belső támaszként is szolgál egy személy számára. Ebben az értelmezésben a megfelelő időben az esernyő magabiztosságot és bátorságot ad az embernek.
  • Az esernyő az ember belső világának őrzőjeként védi gazdája érzéseit és gondolatait.
esernyő tetoválás minták
esernyő tetoválás minták
esernyő tetoválás minták

Értelmezés férfiek, nők számára

Az esernyőtetoválások nagyon eredetiek és érdekesek, mind a férfi, mind a női testen.

A férfi testén lévő esernyő a tulajdonosa bizalmát jelenti, valamint azt a képességet, hogy megvédje magát és szeretteit. Az esernyő képe is jelzi, hogy gazdája létfenntartót és támaszt keres, szeretne szeretetet adni, szerelemre találni.

A női testen egy esernyő jelzi, hogy tulajdonosa védelmet, belső erőt és magabiztosságot keres. És a tetoválás segít neki megbirkózni a belső bizonytalansággal mind a különböző életkörülmények között, mind a szerelmi ügyekben.

Az esernyővel ellátott tetoválás eredetinek tűnik a test bármely részén. Ugyanakkor a tetoválás kivitelezése és stílusa nagyon eltérő lehet. Az esernyő a karon, a háton, a lábakon, a nyakon, az alkaron és a vállakon látható. Az esernyő egy példányban és további elemekkel is kivitelezhető. Például levelek, esőcseppek, madarak, különféle feliratok, különböző karakterek és még sok más elem kiegészítheti az esernyő képét. Az előadásmód kiválasztásakor ügyeljen az akvarell, a grafika és a New school stílusára. A tónusok nagyon eltérőek lehetnek, lehet fekete-fehér kép, vagy többféle szín kombinációja. Mindenesetre egy esernyő tetoválás díszíti a testét, és megvédi Önt a különféle élet nehézségeitől.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.