"Etnika" tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Etnika

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Kapjon kedvezményt bármilyen az Etnikát

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely az Etnikát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

"Etnika" tetoválási vázlatok

Az etnika a művészi tetoválás stílusa, amelynek megkülönböztető jellemzője a sima vonalak, pontok és a hangerő.


Az etnikai stílusban sok különböző rajz létezik, amelyek egy bizonyos megjelölést hordoznak. Korábban az ilyen képek segítségével az emberek megjegyezték társadalmi helyzetüket, szakmájukat vagy eredményeiket. Ma az etnika a test gyönyörű és szokatlan dísze.

Ma a tetoválóművészek ügyesen ötvözik az etnicitást a modernséggel, ami egyedi, eredeti vázlatokat eredményez, amelyek felkeltik a figyelmet. Az ilyen tetoválásokat meglehetősen nehéz összetéveszteni egy másik stílusértelmezéssel.

A kelta témájú etnikai vázlatok iránt van a legnagyobb kereslet. A kelta stílus jellegzetessége a különféle levelek, ágak és növények csomói és szövevényei. Idővel az állatvilág képei kezdtek megjelenni. Az etnicitás és a kelta ötvözésével egyedi képeket kapunk, amelyek sok ember figyelmét felkeltik.

"Etnika" tetoválási vázlatok
"Etnika" tetoválási vázlatok

Az «etnika» tetoválások megjelenésének története

Az etnikai tetoválásoknak ősi története van.


A szkíták, bizánciak, maori törzsek test mintákat viseltek. A róluk szóló információkat a témát tanulmányozó régészektől ismerjük. Az ásatások, a különféle tárgyak és egyéb leletek a különböző törzsek díszeiről, szokásairól adnak tájékoztatást. A szkíták viselhető képeiről a régészek nem csak találgatásból értesültek. Az Altaj-hegységben megtalálták a szkíták vezetőjének holttestét, akinek bebalzsamozott testén oroszlángriff formájú tetoválást találtak.

Az etnikai vázlatok ma már csak egy részét hordozzák az akkori hagyományoknak, hiszen a modern tetoválóművészek főként ilyen irányú fantáziákat ábrázolnak, autentikus etnikai elemeket véve alapul. Ezenkívül a mesterek igyekeznek megőrizni a különböző etnikai csoportokban rejlő jellemzőket.

"Etnika" tetoválási vázlatok
"Etnika" tetoválási vázlatok
"Etnika" tetoválási vázlatok

Az etnikai tetoválások története

Az etnikai vázlatok meglehetősen változatosak, egyesítik a különböző népek kultúrájának jellemzőit.


Az etnikai kelta tetoválásokat az jellemzi, hogy a mintát kötésekből készítik. A maori törzsek különféle lekerekített díszeket, mintákat alkalmaztak testükön. A szamoai törzsek az apró részletek kedvelői voltak.

A tetoválás témája is változó:


  • Kelta tetoválás - sok csomó, növény, kereszt;
  • A hawaiiak kedvelték a koponyákkal és virágokkal ellátott tetoválásokat;
  • A szkíták testét állatok és mitikus lények képei díszítették.Az etnikai tetoválásoknak feltétlenül szimmetrikusnak kell lenniük. De ne feledkezzünk meg a kép szemantikai üzenetéről. Például a vállán lévő hold képe a nőiesség megszemélyesítője volt, a cápa a hatalom szimbóluma, a kereszt rajzát örökkévalóságként értelmezték, a holló képe veszélyre figyelmeztette az embereket.

"Etnika" tetoválási vázlatok
"Etnika" tetoválási vázlatok

A tetoválás kivitelezési változatai
"etnikai" stílusban

Általános szabály, hogy az etnikai tetoválások nagy testfelületeket igényelnek, mint például a hát, az alkar, a váll, a mellkas.


Gyakran egy etnikai tetoválás az egész karra vagy lábra kiterjed. A tetoválás adatai feketén jelennek meg, bár kívánt esetben a színes háttér más árnyalatokkal hígítható.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.