Fa tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Fa

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Fát?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Fát ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Fa tetoválási vázlatok

Az emberek sokféle képet tömnek a testükre: mindenféle virágot, állatot, madarat, dísztárgyat, tevékenységet stb.

Az egyik népszerű tetoválás egy fa képe. Ez a tetoválás mind a férfik, mind a nők körében népszerű. Amellett, hogy ez a kép eredetinek és szokatlannak tűnik, hihetetlenül erős energiával van tele.

fa tetoválás

A fák jelentősége

Sok ország mítoszaiban pontosan olyan élő fákat ír le, amelyek lélegeznek, beszélnek, intelligenciával és mágikus erővel bírnak.

Ahogy fentebb a szövegben említettük, a fa tetoválás hihetetlen erővel és energiával van tele. A fa legfontosabb megjelölése az ég és a föld kapcsolata, a fejlődés, az állandó növekedés, a soha véget nem érő életciklus jele. Ezenkívül a fa tetoválás a termékenységről és a halhatatlanságról beszél, a test és az erkölcs nagy erejének szimbóluma. A tetoválás értelmezése közvetlenül kapcsolódik ahhoz, hogy melyik fát ábrázolnak:

  • A nyír képe – arra utal, hogy a tetoválás tulajdonosa nagyon nőies, szelíd és tiszta természet;
  • Bükk rajz - az élet teljességéről, a férfibecsületről és az erős jellemről mesél;
  • A tölgyfa képe - a test hatalmas erejét, a lélek lelkierejét, erejét értelmezi;
  • Lucfenyő - az egészség ereje, a hosszú élet jele;
  • A bambusz képe - a fiatalságról beszél;
  • Fűzfa - megtestesíti a nőiességet, hangsúlyozza a tetoválás tulajdonosának nyugalmát és gyengédségét.A legerősebb értelmezés az Életfával ellátott tetoválás, amelyet sok nép kultúrája ír le. A keresztény vallásban az Élet fája az Édenkertben nőtt, amely a jó és a rossz tudásának fáját is magában foglalta. A kereszténységben ez a fa mindenkinek és mindennek Istennel való folyamatos kapcsolatát jelzi. A fa, amelyen a levelek és a gyümölcsök nőnek, jó egészséget jelent. A kelták mítoszaikban leírják a Világfát, amely az Életfa egyfajta analógiája, és az egész világ középpontját jelöli. Ugyanezt a fát írják le az ókori aztékok.

fa tetoválás
fa tetoválás

A fa jellemzői

Egy ilyen fát nagyon nehéz összetéveszteni más fákkal, mert képe különleges tulajdonságokkal rendelkezik.

Ennek a fának a rajzain látható, hogy vastag ágai és ugyanazok a vastag gyökerei hogyan fonódnak össze egymással, így kört alkotnak. Az életfával ellátott tetoválás a végtelenség, az ősök és leszármazottak közötti erős kapcsolat, valamint a folytonosság szimbóluma. Ez egyben az élet születésének megszemélyesítése, mindennek a kezdete. A kelták a maguk módján írták le a Fát: a törzs a való világ jele, a gyökerek a túlvilágot, az ágak pedig a két világ egyesülését jelentették. Az egyiptomiak azt hitték, hogy erről a fáról jelent meg Ozirisz és Ízisz istenek. Kína lakói ezt a fát a halhatatlansággal hozták összefüggésbe, népeik körében tisztelték. Egy tetoválás, amelyben egy sárkány őrzi a fát, a halhatatlanságot jelképezi.

A kép többféle színben kivitelezhető. A tetoválás egyaránt alkalmas a férfiak és a hölgyek számára. Egy ilyen kép a test látványos díszítése lehet, vagy talizmánként is bemutatható, mély megjelöléssel. A fát ábrázolt tetoválás tele van rendkívüli erővel, a test szépségével és az erkölcsösséggel. Az ilyen tetoválások mindig felkeltik a figyelmet, feltűnő szépségükkel, látványosságukkal és eredeti teljesítményükkel. A fát ábrázoló tetoválás tökéletesen hangsúlyozza a tulajdonos életszeretetét és jó természetét.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.