Fáraó tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Fáraó

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Fáraót?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Fáraót ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Fáraó tetoválási vázlatok

Manapság az emberek sokféle rajzot ábrázolnak a testükön, ami láthatóan senkit sem lep meg.


Az egyiptomi fáraó viselhető képe mindig megkülönbözteti tulajdonosát a tömegtől, ezáltal több száz pillantást vonz. A fáraó tetoválás olyan emberek számára releváns, akik régóta Egyiptomban vannak, vagy gyökerei vannak ebben az országban. Ez a tetoválási vázlat nagyon népszerű mind a férfiak, mind a nők körében. A mesterek a fáraót tartják az egyik legnépszerűbb tetoválási mintának, mivel ennek a képnek számos érdekes értelmezése és szimbóluma van, amelyekről itt beszélünk.

Fáraó tetoválási vázlatok
Fáraó tetoválási vázlatok

Fáraó tetoválás jelentése

A fáraó egy egyiptomi pap, aki Isten szimbóluma a földön, így az a személy, akinek a testén fáraó van ábrázolva, nagyon befolyásos és erős szellemnek számít.


Az ilyen emberek hozzá vannak szokva ahhoz, hogy a legjobbat hozzanak ki az életből, ezért szorgalmasan igyekeznek céljaik felé.
A fáraó tetoválást az istenekkel való kapcsolatként értelmezik, és tulajdonosa jólétének és gazdagságának szimbóluma. Ez a jel sikeres üzleti életet hoz az ember életébe, és hatalmat és tekintélyt jelöl.

Ennek a tetoválásnak a legfontosabb jellemzői:


  • Férfi hatalom
  • Magabiztosság
  • Tartósság
  • Kegyelem
  • Dominancia
  • KitartásA fáraó tetoválása nagy erőt ad a tulajdonosnak, ami segít neki minden erőfeszítésében és tettében. A fáraótetoválású emberek magabiztosan tekinthetők vezetőknek, és nem csak szakmai területükön, hanem a mindennapi életben is. Ez a tetoválási vázlat magabiztosságról és önmagáról való magas véleményről is beszél, ez a személy úgymond mindenekelőtt az érdekeit helyezi előtérbe.
Ami az ókori uralkodót illeti, mindig szakállal ábrázolták, ennek is megvan a maga elnevezése. Az ókorban Egyiptomban a legtöbb embert borotválták, mert úgy tartották, hogy a szakáll közelebb hozza őket az istenekhez, és hatalmassá teszi őket.

Fáraó tetoválási vázlatok
Fáraó tetoválási vázlatok
Fáraó tetoválási vázlatok

A tetoválás testre történő felvitel lehetőségei

A fáraó tetoválás rajzolásának rengeteg változata létezik.


A klasszikus és leggyakoribb lehetőség a fáraó profilképe. Sok különböző tematikus elemet lehet hozzáadni ehhez a tetováláshoz, lehetnek piramisok, kígyók, állatok (gyakran ezek szent macskák). Ez a hordható kép színesben és fekete-fehérben is készül. A fáraó színes képe fényesnek és gazdagnak tűnik, ezáltal közvetíti az uralkodó minden fenségét. Ehhez a tetováláshoz olyan színeket használnak, mint a piros, zöld, sárga vagy kék.
Nagyon gyakran ezt a tetoválást az úgynevezett harmadik szemmel ábrázolják, ez szimbolizálja a megvilágosodást és a harmóniát a tulajdonos számára. A fáraó és a koponya vázlata is népszerű. Egy kép, amelyen az egyiptomiak félig koponyája félig fáraó a halál jelének számított, a múmiák a tetoválás kiegészítő elemeivé válhatnak.

A tetoválás helyek nagyon változatosak lehetnek, de a legalkalmasabbak a következők:


  • Kar vagy alkar
  • Oldal
  • HátA tetoválás elhelyezése Önön múlik, mestereink pedig segítenek egyedivé varázsolni vázlatát.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT