Tetoválási vázlatok farkasok - VeAn Hungarian
Farkasok

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Farkast?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Farkast ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Tetoválási vázlatok farkasok

A farkas tetoválásokra nagy a kereslet, és nemcsak az erősebb nem, hanem a lányok is igyekeznek testüket ezzel a képpel díszíteni.

A farkas nagyon erős és bátor ragadozó, képét főleg a vállra, mellkasra vagy hátra tömik, míg a lányok inkább a lapockájukra, nyakukra vagy lábukra tömnek ilyen tetoválást. A legáltalánosabb vázlat egy farkasról fekete-fehér, mert így néz ki a legvalóságosabbnak. Sokan a farkast agresszióval, ravaszsággal és haraggal asszociálják, ez elsősorban annak köszönhető, hogy ősidők óta a farkasok harcolnak az emberekkel az élelemért. Emellett sokan a farkasokat a másik világgal és erőkkel asszociálják, mert a farkas éjszaka vadász, éjszaka különösen ijesztő és nagyon titokzatos a szeme, főleg, ha üvölt a holdfényben.

farkas tetoválás
farkas tetoválás
farkas tetoválás

A farkas tetoválás jelentése

Nem szabad megfeledkezni arról, hogy további árnyalatok is befolyásolják a farkasokkal való tetoválás megjelölését:

 1. Farkasüvöltés teliholdkor.
  1. Alapvetően egy ilyen képhez a magány, a függetlenség és a belső erő társul. Néha egy ilyen tetoválást valaki akkor alkalmaz, miután túlélte az árulást, bizalmatlanságot és gyanakvást mutatva az emberekkel szemben. A farkas sziluettje a hold hátterében a gondoskodás és a gyámság vágyaként is szimbolizálódik.
 2. Farkas vigyor.
  1. A harag, az agresszió és a kegyetlenség megnyilvánulása. Egy ilyen képet tömő személy azt mutatja, hogy nem engedelmeskedik a sztereotípiáknak és az elfogadott normáknak, nem érdekli mások véleménye, mindig megvédi az elképzelését.
 3. Farkas futás közben.
  1. Egy ilyen kép olyan embert ír le, aki szereti a sebességet, a veszélyt, a kalandot és a változást. A pulzusvonal mentén futó farkas azt jelenti: "amíg élek, vadászni fogok". Ha a farkas a nyomában fut, az az ember bosszúállóságát jelenti.
 4. Farkasugrás.
  1. Az ugráló farkast ábrázoló vázlat azt jelenti, hogy az ember a lehető leggyorsabban igyekszik eltávolítani az akadályokat.
 5. Egy vérfarkas vázlata.
  1. Ha egy tetoválást egy vérfarkas képével töltenek meg, az ember a sötétség erőivel való kapcsolatról beszél, és arról, hogy tud kettős játékot játszani.
 6. Nőstény farkas tetoválás.
  1. A nőstényfarkast főleg lányok tömik ki, akik így mutatják meg kedvesük iránti odaadásukat és hűségüket. Gyakran a nőstény farkast kölykökkel vagy farkaspárral ábrázolják.
 7. Fehér farkas.
  1. A tetoválás az ember félelmetlenségéről, bármilyen nehézségre való felkészültségéről beszél. Ezenkívül egy ilyen kép azt sugallja, hogy az ember magányossága egyáltalán nem ijesztő.
 8. Fekete farkas.
  1. Alapvetően egy ilyen vázlat önmagában nem bír nagy jelentőséggel, nagy kereslet van rá, mert színe miatt meglehetősen reálisnak tűnik.
 9. Vörös szemű farkas.
  1. A farkas, akinek a szeme vörös, az embernek a túlvilági erőkkel való kapcsolatáról beszél. Tüzes nyelvekben is találhatunk hasonló képet. Ilyen kép megtalálható a médiumok, a varázslók és a mágiát kedvelők körében.
 10. Farkasfalka.
  1. Ez a tetoválás a vezetést szimbolizálja, valamint a család vagy csapat vezetésére való
 11. hajlandóságot. Ez egyben az odaadást és az ember nagy erejét is jelzi.
 12. Farkasmancs.
  1. A farkasmancs tetoválás bátorságról, állóképességről és kitartásról beszél. Az ilyen képet választó személy azt mutatja, hogy készen áll minden nehézségre az útjában.
 13. Farkaskoponya.
  1. Az ilyen típusú kép az ember félelem nélküliségéről és a legnehezebb akadályokra való felkészültségéről beszél.

Miután kiválasztott egy vázlatot a tetováláshoz egy farkas képével, ne foglalkozzon különleges jelentések és árnyalatok keresésével, hanem maga adja bele a legfontosabb jelentést.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.