Fecske Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Fecske

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Fecskét?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Fecskét ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Fecske tetoválási vázlatok

A leggyakoribb jelentés, amelyet az emberek fecskével ruháztak fel, az anyaság jele.

A fecske Ízisz karmestere volt, a hűség mennyei istennője és a szülés alatt álló nők pártfogása. Ízisz uralkodott a szelek felett, és a tengerészek védőnőjének is tartották. És mivel a fecske mindenhová elkísérte Iziszt, a tengerészek ennek a madárnak a képét kezdték tömni a testükre, abban a hitben, hogy a fecske megvédi őket, és hazaviszi őket. De nem minden tengerész kaphatott fecsketetoválást, hanem csak azok, akik ötezer mérföldet utaztak a tengeren. Később a tenger minden ötmérföldjével, vagy más tengerek, az Egyenlítő áthaladáskor egy újabb madárkép került a testre. A fecske nekik őrző volt, ha valami történt a matrózzal, akkor a fecske mentette meg a lelkét. A mi korunkban már nincsenek ilyen hagyományok, és egy tengerész, aki még nem járt tengerre, megtöltheti magát egy fecske képével. De a tengeri téma mellett a fecskének több értelmezése is van.

fecske tetoválás jelentése
fecske tetoválás jelentése

A fecke értelmezése

  • Az ókori görögök azt hitték, hogy a fecske Aphrodité istennő karmestere, aki a szerelem védőnője volt.
  • A kínaiak úgy vélik, hogy a fecskék jó hírt és változást hoznak.
  • A japánok a fecskét a fiókáit gondozó és óvó anya jelentésével hozták összefüggésbe.
  • A keresztények a fecskét a feltámadással hozták összefüggésbe, a fecskét ábrázoló tetoválás új életet jelentett.
  • A buddhisták úgy vélték, hogy a fecske képe segít nekik elérni a megvilágosodást.
  • Az ezoterikusok azt mondják, hogy a fecske talizmán az emberek számára, segít, hogy ne tévedjenek el, megmentsék magukat és az emberek által megszerzett személyes szabadságot.Mivel a fecske többféle értelmezéssel rendelkezik, mindkét nemhez tartozók választanak tetoválást a képével. A fecske képe gyakran egy őshonos otthonhoz, valamint a sok nehézségtől való védelemhez kapcsolódik. Van egy sokak számára ismerős jelentés is – a fecske a szerencse jele. A szerencse vonzására fecske és lóhere, vagy fecske és patkó képével alkalmaznak tetoválást. A szerelmesek, házaspárok általában a fészekben ülő fecske képét választják, ami kölcsönös, családi szeretetet jelent. A repülő fecske a szabadságot és a függetlenséget jelenti. Nagyon gyakran híres emberek a testükre helyezik ennek a madárnak a képét, ami a népszerűség és a siker jele számukra.

fecske tetoválás jelentése
fecske tetoválás jelentése
fecske tetoválás jelentése

Jelentés a hölgyek számára

A lányok nagyon szeretik a fecskés tetoválásokat, számukra a fecske a fiatalság, a szépség és a tavasz jele.

A lányok körében népszerű fecskekép az, hogy a fecske virágot tart a csőrében. Ez a kép hangsúlyozza a tetoválás tulajdonosának varázsát és vonzerejét. A hát alsó részén ábrázolt fecske a lány kacérságát és kommunikációs nyitottságát mutatja. A fecskéket ábrázoló tetoválást gyakran a hasra helyezik, demonstrálva alakjukat. A lányok leggyakrabban a lábukon, a nyakukon, a lapockájukon és a csuklójukon rajzolnak fecskemintát.

fecske tetoválás jelentése
fecske tetoválás jelentése

Jelentés a férfiak számára

A férfiak a fecskék képeit is kedvelik, karjukat, vállukat, törzsüket díszítik velük.

A fecskéket gyakran különféle feliratokkal kombinálják. A fecsketetoválások hangsúlyozzák a férfi vágyát, hogy valami újra törekedjen, új távlatokat nyisson meg. A férfiak gyakran fecskék képét teszik az öklükre, többnyire ez gyakori a bokszolóknál. Egy ilyen tetoválás a bokszoló erejéről és sebességéről beszél.

A fecskét ábrázoló tetoválás fekete-fehérben és más színarányban is elvégezhető, minden a képzeletétől függ. Ugyanakkor a színes fecske képe nemcsak szerencsét vonz, hanem jelentősen javítja a hangulatot is.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.