Fekete-fehér tetoválási vázlatok - VeAn Hungarian
Fekete-fehér vázlatok

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Kapjon kedvezményt bármilyen a Fekete-fehér vázlatokat

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Fekete-fehér vázlatokat ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Fekete-fehér tetoválási vázlatok

A művészi tetoválás szférájának ősi korija van, sok évszázaddal korunk előtt az ember különféle képekkel díszítette testét.

És ha ma már kiválaszthatjuk, hogy milyen képet szeretnénk látni a testünkön: színeset vagy fekete-fehéret, akkoriban még nem voltak színpigmentek. A fekete tetoválásról elmondható, hogy egy egész évszázados történelmet nyitottak meg az emberek előtt.

Az első képeket stencil vagy transzferpapír nélkül vitték fel a testre, és nem voltak modern pigmentek. Abban az időben a különböző növények nedvéből, az állatok mirigyekből kiválasztott titkaiból, ásványi festékekből alakították ki a testmintát. Ez a régészeti feltárásokból ismert, amelyek során holttestek mumifikálódott maradványait találták, rajzokat őriztek rajtuk. Ez a tény bizonyítja, hogy a tetoválás örök.
A régészeknek köszönhetően tudjuk, hogy fekete-fehér tetoválások díszítették az emberek testét már a kőkorszakban. Ezt bizonyítja az Északi-sarkvidék földjein talált holttest, melynek vizsgálata során számos fekete-fehér díszt és mintát találtak a múmia jeges testén.

Történelmileg a tetoválások bizonyos jelentést hordoznak. Általában a test mintája sokat elárul viselőjéről. Például az ókori Egyiptomban csak a magas rangú nemes emberek viselhettek fekete-fehér tetoválást. Az ókori Római Birodalomban a foglyokat tetoválásokkal látták el.

Fekete-fehér tetoválási vázlatok
Fekete-fehér tetoválási vázlatok
Fekete-fehér tetoválási vázlatok

Modern fekete-fehér tetoválások

A modern világban a tetoválások megjelölései háttérbe szorultak, előtérben - az esztétikai szépség.

Ha a hordható képnek különleges értelmezése van, akkor ez vagy a rajz hagyományos megnevezése (amely ősidők óta tetoválást hordoz), vagy az a jelentés, amelyet az ember maga fektetett be a tetoválásba.

A fekete-fehér változatban gyakran megtalálhatók az állatvilág képviselőinek képei, általában egy ilyen tetoválás hasonló karakterjegyeket közvetít, hangsúlyozza a tetováláson ábrázolt állattal. Például a ragadozó állatok demonstrálják az ember céltudatosságát, készségét a cél bármi áron való elérésére.
A madarakat, például a fecskéket gyakran fekete-fehér színben ábrázolják. A fecske a tetoválás területén talizmánként, valamint a szabadság jeleként működik.

Fekete-fehér tetoválási vázlatok
Fekete-fehér tetoválási vázlatok

A fekete-fehér tónusú vázlatok nem kevésbé népszerűek, mint a színesek. Kontrasztos, fekete-fehér színekben minden tetoválás gyönyörűnek és lenyűgözőnek tűnik:

  • Az állatvilág képviselői - nagyon népszerűek a tigrisekkel, medvékkel, oroszlánokkal, sárkányokkal készült vázlatok, mégpedig fekete-fehérben; a lányok ebben a színes változatban gyakran választanak pillangók, macskák, madarak képeket;
  • Fekete-fehérben is a legkedveltebbek a különféle minták és díszek, kiváló példa erre a törzsi, etnikai, maja tetoválás;
  • A feliratok fekete színben is a legnépszerűbbek, mivel világos bőrön kontrasztban tűnnek ki; a feliratok más színekben készülnek, de sokkal ritkábban;
  • A hieroglifák képei is többnyire fekete festékkel készülnek.Sok példa van, mert a fekete-fehér tetoválás klasszikus. A fekete-fehér tetoválás mindig elegánsnak, látványosnak és valósághűnek tűnik. A lényeg, hogy egy tapasztalt, bizonyított, képzett tetoválót válasszunk, aki minden tetoválással kapcsolatos elképzelését megvalósítja.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.