Felhő Tetoválás férfiaknak és nőknek: tetkó minta és jelentésük - VeAn Hungarian
Felhő

10

napok

12

órák

30

percek

42

másodpercek

Te is szereted a Felhőt?

Siess, hogy kedvezményt kapjál a tetoválásra, amely a Felhőt ábrázolja?

Töltse ki az űrlapot
és 20% kedvezményt kap
A terjesztési idő korlátozott

Felhő tetoválási vázlatok

Manapság óriási mennyiségű tetoválási vázlat létezik.


A tetoválóművészek folyamatosan új, egyedi vázlatokat készítenek, sok új elemmel, hogy új, eredeti alkotásokat adhassanak ügyfeleiknek. Sok hordható rajz a költészet válaszát hordozza magában, ez a hold, az űr, a bolygók, a nap és a csillagok képére utal. Ezek a képek nagyon vonzóak és népszerűek, sokan választják ezeket a vázlatokat tetoválásokhoz. De a művészi tetoválások területén van egy másik kép is az égbolthoz, amely szintén nagy keresletet mutat, és meglehetősen eredeti testdísz. Felhőkről van szó.

A felhőtetoválási vázlatok eleganciájukkal és esztétikai szépségükkel vonzzák az embereket. Kecsesek, elbűvölő mágneses erőt sugároznak, és önkéntelenül is vonzzák az emberek nézeteit. Az ilyen tetoválásokat általában szürke, sötét színekben végzik, mivel ezek az árnyalatok a lehető legközelebb állnak a valódi felhő természetes színéhez. De a tetoválás területén nincsenek határok, így a felhők bármilyen színnel ábrázolhatók.
A jövőbeli tetováló kép kialakítására gondolva az ember maga találhatja ki a kompozíció összes elemét, vagy konzultálhat egy tetováló művésszel. A szakember segít helyesen kiválasztani a kép színsémáját, a további elemeket és a test helyét, hogy a tetoválás a lehető leglátványosabb legyen.

Felhő tetoválás jelentése
Felhő tetoválás jelentése
Felhő tetoválás jelentése

Jelentőség a testfestés területén

A felhők évszázadok óta meglepték az embereket szépségükkel és nagyszerűségükkel.


A természet gyönyörű lényeit nézve, amelyek könnyedén szárnyalnak az égen, úgy tűnik, hogy te magad is tele vagy ezzel a könnyedséggel.
A felhők a misztériumot és a spiritualitást képviselik, állandó mozgásukat figyelve az ember harmóniát és lelki békét talál. Emellett a felhők a titokzatosság, az emberi lélek titkai, a titkos álmok és vágyak szimbólumai is.
A kínai hagyományokban a felhők képe a spiritualitás birodalmába vezető út megszemélyesítése. A fehér színű felhők a férfi és női elvek (Yin-Yang) egyesülését jelentik, mivel a felhőből kiáramló víz új életet szül a földön.
A görög-római mitológia alapján az istenek a felhőkön keresztül küldték üzeneteiket az embereknek. Természetesen, ha egy fekete zivatarfelhő közeledett a Föld felé, sok villámlástól és mennydörgéstől szikrázott, akkor az istenek haragudtak az emberekre. Ha az emberek fényes felhőket figyeltek meg, akkor az istenek elégedettek voltak velük.
A japánok a felhők képét a jó szerencsével társítják. Ezenkívül a felhők olyan elemekkel való szoros kapcsolata miatt, mint a víz és a levegő, a felhő képe a természetes egyensúlyt is szimbolizálja.
A felhő képét ugyanúgy értelmezik, mint az ember mozgás-, öntökéletesítési, önismereti vágyát.
Ezenkívül a felhő mellkasi mintája egyfajta ösztönző lehet az ember számára, segítve az előrelépést és az életút nehézségeinek leküzdését.

A felhőt ábrázoló tetoválás stílusának kiválasztásakor leggyakrabban az akvarell, a realizmus, ritkábban a trash polka alkalmazható. A felhők tetszőleges színre festhetők. Ez lehet egy felhő képe, vagy további elemekkel, például madarak, felirat, esernyő, eső, villámlás stb. Minden a mester képzeletétől és az Ön kívánságaitól függ.

Figyelem! Figyelem! A cikk újságírók által íródott és informatív jellegű. Minden kép illusztratív és szemléletes kiegészítéseként lett kiválasztva a szöveges anyaghoz. Ha hibát talált vagy nem ért egyet a tartalommal, kérjük, értesítsen minket a contentvean@gmail.com
VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Sütiket használunk a böngészési élmény javítására, személyre szabott hirdetések vagy tartalom megjelenítésére, valamint forgalmunk elemzésére. Az „Elfogad” gombra kattintva beleegyezik a sütik használatába.